Arkadaslar bu kıs 4 seans lazerle leke tedavısı yaptırdım.bende gunes lekesı yok, cıllerım vardı cokda fazla degıl,aslında ben dusunmuyordum. Lazer epilasyon yaptırdığım yer bana gel yapalım suratın porselen bebek gibi olacak deyince heyecanlanıp, bende de suç hiç araştırmadan etmeden başladık. Bu arada yazın 70 faktör kullanırsan birşey olmaz dedi. Çiller hiç kaybolmadı,sadece renkleri açıldı,suratımında rengi acayip açıldı. Buğday tenliyimdir,bembeyaz oldu suratım. Öyle olunca psikolojik olarak iyi geliyor gibi hisettim,mayıs ayı gelince güneş nedeniyle ara verdik eylülde tekrar başlamak üzere. Haziran ayı ortalarına doğru çene kemiğimin üstünde ve çenemde kıllar çıkmaya başladı.Şok oldum ,önceleri hormon veya strestendir sandım doktora gittim hormon testleri sonucu birşey çıkmadı,beni dermatoloğa yönlendirdiler.dermatoloğa gittim Amerikan hastanesine. lazerle yaptırdığım tedavi ışınları, pasif olan kıl köklerimi tetiklemiş,ve hepsi sakal bölgesinde tüy şeklinde uzamış! Teşhis buydu.Tedavisi ise ya doğum kontrol hapı ya da iğneli epilasyon dedi. Ama hap en az 1 senede falan etki edermiş. Sorasında tatile çıktım onları makas ile kısalttım çoğalmamaları için ağda sürmedim. 70faktör kullandım ve gölgede olduğum halde çillerim fazlasıyla ve hatta leke şeklinde öbek öbek geri geldi
Lazer merkezini aradım kıza bunu söyledim,hiç güneşe çıkmayacaktın dedi bana! leke tedavisinde olışan kıllar için de,strestendir imkansız ben hıc karsılasmadım dedı. Birşey imzalamadığım için de paramı da alamadım.Oradan nefret ettim,ama paket epilasyon aldığım için mecbur gdicem bir süre daha.Yani demek istediğim, asla lazerle leke tedavisi yaptırmayın.İnce tüyleri tetikliyor ve hiçbir işe de yaramıyor lekeler oluşturuyor!Araştırmadan sakın yapmayın hepsi para tuzağı. Ben şimdi çene kısmıma iğneli lazer için güneşin gitmesini bekliyorum
:sinifsinif:
Sevgiler..