I
irmaki
Ziyaretçi
ben lazerle tedavi oldum ama akne izi tedavisiydi,yinede gunesle ayni baslik altinda yapilan bu tedavi sonucunda gayet olumlu sonuc aldim, tedaviden sonra bidaha yuzumde lekede olusmadi, size cevap yazan kisilerin yorumlarini okudum ve sasirdim istanbuldaki en iyi doktorun kim oldugunuda merak ettim acikcasi cunku en iyi doktorsa kendini tehlikeye aticak hicbir harekette bulunmaz diye dusunuyorum kimse itibarini zedelemek istemez lazer gibi kolay birseyle, ama tabiki delik kalmista olabilir bunlar yasanmadan bilinemez, ama gunes lekeside kremle falan gecmez malesef onlar hikaye.. gercek sonuc icin once sabir gerekli ve her buldugunuz seyi (beyazlatici ya da soylenen tavsiye edilen ilaclar) cildinize surmeyin... cildinizle ne kadar oynarsaniz,size o kadar karsi cikacaktir,biraz kendi haline birakin,ilac kullanacaksanizda gercekten arastirin cunku cok iyi bir ilac size iyi gelmeyebilir ve hatta cildinizi daha kotu durumlara sokabilir, benim tavsiyem Estetik Tip Uzmanlik diplomasi olan birisine basvurmaniz..
kesinlikle guneslenmeyin ve 40 uzerinde faktor kullanmayin cunku 40 faktorun ustunde olan butun koruyucularda extra kimyasallar vardir,buda cildinize zarar demek..
umarim biraz yardimci olabilmisimdir..
kesinlikle guneslenmeyin ve 40 uzerinde faktor kullanmayin cunku 40 faktorun ustunde olan butun koruyucularda extra kimyasallar vardir,buda cildinize zarar demek..
umarim biraz yardimci olabilmisimdir..