- 16 Ağustos 2016
- 8
- 0
- 42
Dermokozmetik kremlerin pek ise yaradigini dusunmuyorum..para onemli degil de artik kesin gidecegi bi tedavi istiyorum...gercekten yoruldum..1 seneden beri bunlarla ugrasiyorum..golge halinde ama tam gitmediler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dermokozmetik kremlerin pek ise yaradigini dusunmuyorum..para onemli degil de artik kesin gidecegi bi tedavi istiyorum...gercekten yoruldum..1 seneden beri bunlarla ugrasiyorum..golge halinde ama tam gitmediler...
Iyilesince de bekliyoruz☺insallah umdugunuz sonucu alirsiniz.yuze de suruluyor mu soylediginiz kremBuarada cok hos bir duruş değil, kusuruma bakmayin ama daha iyileşmeden paylaşayımki tam iyileşince farkı görün
Ay inanmıyorum.cok gecmis olsuuunBuarada cok hos bir duruş değil, kusuruma bakmayin ama daha iyileşmeden paylaşayımki tam iyileşince farkı görün
bana resimleri atar mıısn bende düşümüyorum bilgi vermiş oluruusunTelefon la son halinin foto atamiyorum ama gerçekten bilgi ihtiyacı olan madur bi arkadaş olursa öncesi zaten mevcut, şimdiki halimide napar eder atarım. Şuan adsl daha bağlanmadı yeni evime
karışım dediğinizin içeriğinde neler var? benim de göbek kısmının aşağısında bir leke var da soğutucu sprey sıkmıştım ağdadan önce yandı çok kötü leke kaldı beklazon mu alıp kullansam dedim?Kızlar bi kese attırdım gecen hafta, bide balayi ile güneşlenirken yandım. Oh bacaklarım Mis gibi. O lazer lekesi falan kalmadı. Ama karışımı günde 3-4 kez sormuştum . Balayindada günde 2-3 kez güneş kremini yoğurt gibi sürdüm. Mis gibiyim vallahi. Bence lazerle yapanlarda denesin ben kendimde denemeden kolay kolay tavsiye etmem bilen bilir
Arkadaslar ben dun clinemed nisantasina gittim.hamilelikten sonra yuzumde lekeler cikti.melasma denilen .gayet genis lekeler beni rahatsiz ediyor.clinimet bana lazer+igne+krem ile uclu tedavi onerdi.4 seansta gecer dedi ve seansina 750 tl fiyat verdi. Tedavi sonucunda tedaviden kaynaklanan herhangi bir leke ve yanik kalmayacaktir dendi.bu merkeze giden var mi? Memnunmusunuz.