dünyagöz hastanesi dr efekan bey kesinlikle çok harika bir doktor göz konusunda efekan bey çok tecrübeli tavsiye ederim:)
merhaba beyaz toprak sakıncası yoksa kaç yaşında olduğunu öğrenebilir miyim?bana 22 yaşından önce lazer ameliyatı yapmıyor doktorlar dediler ama benim gözlerimin ilerlemesi durmş doktorm öle dedi,lazer yaptırabilirsin dedi ama o doktor lazer yapmıyor,bilen arkadaş var mı başka?
sevindim cnm geçmiş olsn yha darısı bnayaş sınırlaması var mı ?
bende de miyop var 1 derece doktora sorduk bu kadar küçük numara için gerk yok ameliyata zaten bu ameliyatın amacıda 4 5 derece olanları 1. 1,5 a düşürmek dedi ama ben gözlük kullanmak istemiyorum takmıyorumda zaten ama zorlanıyorum bazen benim gibi olupta lazer ameliyatı yaptıran varmı yardımcı olursanız sevinirim...
ameliyatımı dün oldum ve bugun işteyim :) başarılı bi ameliyat oldu sadece 15 dk sürdü hiç bir acı duymadım ama sonrasında yaklaşık 3 saat göz yanması batması felaketti gözlerimi açamıyordum. saat 4:30 da çıktım ameliyattan saat 8 gibi gözleri açmaya başladım şimdide hafif bi bulanıklık ve arada da batma var 3 hafta makyaj vs. yasak ama değer gerçekten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?