Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba beyaz toprak sakıncası yoksa kaç yaşında olduğunu öğrenebilir miyim?bana 22 yaşından önce lazer ameliyatı yapmıyor doktorlar dediler ama benim gözlerimin ilerlemesi durmş doktorm öle dedi,lazer yaptırabilirsin dedi ama o doktor lazer yapmıyor,bilen arkadaş var mı başka?

canım ben 29 yaşındayım ama senin dediğin gibi öyle bir yaş sınırlamasından haberim yok zaten gidipte ben lazer olmak istiyorum dediğinde hadi gel yapalım demiyorlar seni bir takım konturollerden geçiriyorlar eğer gözün uygunsa yapıyorlar benim yada burda olmuş olan arkadaşların tavsiye ettiği doktorları tercih ederekten en azından durumunun uygun olup olmadığını öğrenmek amaçlı bi görüş derim ben, şimdiden geçmiş olsun her şey gönlünce olsun güzelim

öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum.bende aynı dertten yakınıyorum.2.50 ve 3.00 numara miyopum.gözlük kullanmıyorum.gözlük kullanmaktan nefret ediyorum.bende lazer olmak isyiorum.19 yaşındayım.ve çevremi baktığım her yeri bulanık görmekten bıktım.karşıdan arkşım geliyo ben görmedğim için slm vermiyorum ark bozulu bu ve una benzer çok şey yaşadım ve artık tak dedi canıma .benim ist dünya göz hastenesinde tedavi olma gibi bir lüksüm yok.ist hiç gitmedim.tanıdğım hiç kimsede yok.ankda askeri hastane gata var şimdi orayı araştırıyorum.fiyatları falan tlf açıcam bi gün ben sinoptayım çünkü.ankda gata tedevi olan var mı aranızda.ve biz özel hastande tedavi olamak aşağı yukarı e kadar maliyetli.ailemede yük olamk istemiyorum.okulum bitip bi işe girdiğimde kendim yaptırım bekleyeyim diyorum ama çok zor yaa bu şekilde yaşamakta .off morelim çok bozukk.

Arkadaşlar İstanbul cerrahi hastanesinde , kendisi veya tanıdığı lazer operasyonu yaptıran kimse var mı ?

sema1857 bende özel hastanede oldum ama gata gibi bir seçeneğin varsa özel hastaneye ne hacet bence mutlaka değerlendir.6 yıl önce oldum türkiye hastanesinde.son derece uzmanlar bu işte.ve bu zamana kadar en çok lasik yapan hastanelerden biri.sonuçta bu iş tecrübe ister.benimde 8 numara miyoptu.geçenlerde başka bir sebeple bir kaç kez göz doktoruna gittim her iki doktorda anlamadı bile lasik olduğumu .ben söyleyince mükemmel olmuş dediler.şunuda bilki numara kesinlikle sıfır olacak diye birşey yok.0 olup ileride biraz ilerleyebilir de ama emin ol ki değer.ilkokul 4 ten itibaren gözlük kullandım son 4 sene de lens herbiri ayrı sıkıntı.şuan içinse çok memnunum.Birde göz renginin açılacağını hiç sanmıyorum çünkü işlem retinaya yapılıyor.ameliyatı anlatayım da merak eden arkadaşların merakı gitsin.
önce yine bir muayene ardından ilaç damlatıyorlar bu damla gözbebeğini büyütütüyor.ardından masaya yatırılıyorsun gözün etrafı dezenfekte ediliyor emin değilim ama lokal anestezi yapıyorlardı galiba göze.gözün üstünde şeffaf bir tabaka var aynı lens şeklinde onu kaldırıyorlar ve yalnızca yanıp sönen bir ışık görüyorsun.tekrar şeffaf tabakayı kapatıp ilaç damlatıyorlar.benim gözlerime bandaj yapılmadı otobüsle gittim eve.çok kısa bir süre sonra görmeye başladım ama eğer çalışıyorsanız cumadan yaptırın yada izin alın bir iki gün bulanık görüyorsunuz çünkü.tüm işlem bu sonrada kontrole gidiyorsun. öyle açı falan olmuyor.yaşasın gözlüksüz ve lenssiz hayat!

Son düzenleme:
cnm bak ben 16 yaşındayım ve ilk. 4 den beri gözlük kullanıorm.ilk başladığmda 0,75 di şimdi 2,50 a 1,50 oldu.ilk zmnlar gözlük takıodm ama sonra takmamaya başladm ve insan ne kdr bulanık gördüğünü farketmio.gözlük takmaya başladığında aa ne kdr netmiş ortalık dio. saha sonra baktm tahtayı göremiyorum yine başladım gözlüğe bu sefer.hala da kullanıorm. lens düşündüm ama o da çok zor iş. lazer çok gzl bişi bnce ama göz no 0 inmiyomuş.bir kaç yıl snra yine miyoplaşıyormuşsun die duydum vazgeçtm bnde.ama no 0 a iniosa,bir daha yükselmiyosa yaptırmak isterim.mesela diolar ki lazer çok iyi bişi olsa doktorlar nie yaptırmıo gözlükle dolaşıo?bi yandan da böyle walla napcağıma karar veremedm gözlüğe dewam ediyorm mecburen.

selam bende 3 numara miyop var 4 yıldır lens kullanıyordum artık lens limitim dolmaya başlamış bugun bayrampaşa gözde saat 15:00 da lazer için randevum var 750,00 ytl ye yapılıyor. umarım başarılı geçer durumu haber veririm arkadaşlar ...

ameliyatımı dün oldum ve bugun işteyim :) başarılı bi ameliyat oldu sadece 15 dk sürdü hiç bir acı duymadım ama sonrasında yaklaşık 3 saat göz yanması batması felaketti gözlerimi açamıyordum. saat 4:30 da çıktım ameliyattan saat 8 gibi gözleri açmaya başladım şimdide hafif bi bulanıklık ve arada da batma var 3 hafta makyaj vs. yasak ama değer gerçekten ...

sevindim cnm geçmiş olsn yha darısı bna yaş sınırlaması var mı ?

ah cnm yha bugn de gözlüğüm kırıldı kırılması bişey değil tatilden sonra sınavım var nasıl çalışıcam bilmiyorum??bi de gözlüğün çivisi battı gözümün ayasına çok acıyor yara oldu :'(

Hipermetrop + astigmat göze lazer yaptıran var mı arkadaşlar .Bazı doktorlar hipermetrop göze yapılan lazerde , göz bozukluğunun geri geleceğini söylüyorlar.

bende de miyop var 1 derece doktora sorduk bu kadar küçük numara için gerk yok ameliyata zaten bu ameliyatın amacıda 4 5 derece olanları 1. 1,5 a düşürmek dedi ama ben gözlük kullanmak istemiyorum takmıyorumda zaten ama zorlanıyorum bazen benim gibi olupta lazer ameliyatı yaptıran varmı yardımcı olursanız sevinirim...

ankarada önerebileceğiniz doktor var mı
ve bir de hangi cihazı önerirsiniz bi sürü farklı teknik ve cihaz var kafam karıştı

ben cumartesi günü dünya göz hastanesinde yaptırdım
900 eur para verdim
allah biliyo ya içime oturdu biraz ama napalım
gözlükten kurtulmak lazımdı

benim gözlerim şu anda kırmızı kırmızı
kan topladı
ama geçer dedi doktorum
bi de ben sürekli uyamıyorum ilaçlarıma
mesela şu saat olmuş ben hala damlalarımı damlatmamışım

iyi oldu hatırladığım hhihhh

Canım ben de miyoptum. 3,5 du gözlerimin derecesi. 2003'te yaptırdım. I. Levent Dünya göz hastanesine ve sıfırlandı. Hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biriydi. Senin göz numarana da yapılabilir ve yapılıyor da zaten. Hiç tasalanma.

benim ağrı eşiğim acaip yüksektir
hani ölsem ancak canım acır

ama ay ameliyattan sonraki 3buçuk saat perişan oldum

allahım korkunçtu

ama o kadar enteresan ki
ben o kadar kıvrandım o kadar saat
ama sonrasında en ufak bir acı sızı
sulanma vs olmadı

hakikaten çok enteresan

bende 7,8sene önce yaptırdımALLAH nazardan saklasın çok iyi görüyorum hiç 1sorunumda olmadı,15dak.operasyondu gözüm kızarmadı bile,gözlük kullananlara tavsiye ederim

bnde.olmayı.çok.istiyorum.haftaya.randevu.aldım
mayagözhastanesinden
ama.sanki.bni.uygun.görmezler.gibi.geliyor.çünkü.bnde.hm.miyop.hm.astigmat.var.yüksek.derecede
inşalah.olurum
çünkü.çok.sıkıldım.23.yaşındayım.abartmıyorum.21.yıldır.gözlük.klullnıyorum.bıktım.artık
allaha.bin.şükür.şu.organik.camlar.çıktı.inceler.ama.çokçabuk.çiziliyorlar
ne.olur.arkadaşar.bana.dua.edin
bnde.tek.acısına.razıyım.ameliyat.olabiliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…