• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar ben 21 yaşındayım gözlerim 8 ve 6 numara ama hala ilerliyor doktorlar bir sene 6 ay daha bekleyelim ilerlemezsse yapalım dediler remsne hayal kırıklığı yaşaıdm şimdi olmak istiyordum kurulcaktım param hazırdı yaz gelmişti denize rahat giricektim nişanımda fözlüklü olmicaktım vs:(

ya arkadaşlar ben 21 yaşındayım gözlerim 8 ve 6 numara ama hala ilerliyor doktorlar bir sene 6 ay daha bekleyelim ilerlemezsse yapalım dediler remsne hayal kırıklığı yaşaıdm şimdi olmak istiyordum kurulcaktım param hazırdı yaz gelmişti denize rahat giricektim nişanımda fözlüklü olmicaktım vs:(

canım olana kadar lens kullansana..en azından nişanında gözlükten kurtulmuş olursun..

ArkadaŞlar ben de lazer olmaya karar verdım.araŞtırdım
tÜrkıye gÖz 500 -1200 euro
dÜnya gÖz kampanya varmıŞ 30 mayısa kadar 480-1350 euro dedıler muayene de 100 lıra ıkısınde de
memurlara sevk avantajını duymuŞtum ama sadce 25 lıra avantaj o da muayene de ımıŞ...ben zonguldaktayım ve ıstanbulda olmak ıstıyorum acaba bır gÜnde ıŞım bıter mı??? Ve kontroller ne kadar sıklıkta oluyor lazer sonrası....bılgılendıren arkadaŞlara teŞekkÜrler Şımdıden...
Bır de doktor tavsıyesı alabılır mıyım

tuğba_87, benim gözlerim 4.00 ve 4.25 miyop,,ne zaman doktora gitsem lazeri düşünüyorsan yaptırabilirsin numaralların sabitlenmiş diyor. Bende çok istiyorum ama bu bana ne kadara mal olur onu öğrenmek istiyorum. toplam acaba kaça olur? yardımcı olabilirsen sevinirim:)

Dunya goz hastanesinde ameliyat olan 5/6 kisiden olumsuz tepkiler duydum ilgilenme konusunda hic iyi degillermis ve cok seri bir sekilde affedersin kurbanlik koyun gibi biri girip digeri cikiyormus ameliyate. Hatta 3 kisi de demisti ki bir odada gozlerimiz siyrildi oradan kaldirildik diger odaya goturulup orada lazer olduk. Yani ben dunya goz hastanesini kesinlikle tavsiye etmiyorum fiyati ucuz diye aldanmayin sonucta gozden bahsediyoruz burada.

kızlar bende yaptırmak istiyorum laser..
dünya göz de muayene 125tl 480euro dan başlıyormuş fiyatlar korkuyorum açıkcası sorun olurmu diye bir de medical park bahçelievler de kampanya başlatmış 250euro diyorlar dr.ahmet gödeoğlu yapıyormuş ameliyatı araştırdım iyi gibi 50,000 kişiyi ameliyat etmiş ama ben yinede çok korkuyorum.
gözlerim ikiside miyop 2 numara lens de düşündüm ama tak çıkar gözlükten çok farklı değil havuzda denizde yatarken yine tak çıkar temizle hijyen de çok önemli yardım edin çok kararsızım ve korkuyorum..

onyedi yıldırgözlük kullanıyorum buayki kontorolümde doktor göz retinasında yırtılma var lazerle ufak bir operasyon geçirebileceğimisöyledi bense korkuyorum yardıma ve desteğeihtiyacım var lütfen:çok üzgünüm: birşeyler söyleyin

çarşamba günü ameliyat olucam
gözlüklerimden kurtulacam şükür
ama korkuyorum zor mu kolay mı acabaa

MRB
Pazartesi saat 16:15 de PRK adı verile bir yöntemle ankarada dünyaca büyük bir hastanede ameliyet oldum. yıllardır çok sıkılmıştım gözlükten. ama bir o kadarda amelyettan korkuyordum. annem olmasa kaçabilirdim ameliyettan. Ameliyet çok kolay oldu asla korkulacak hiçbir şey yok . Yanlız kornea tabakam çok ince olduğundan PRK yöntemi yapıldı bu yöntem en güvenilir , en iyileşme süresi yavaş , ve ameliyat sonrası en acı verici yöntem . ama yinede mutluyum o acılara rağmen çünkü kurtuldum gözlükten. 2 gün acı cektim. şimdi tam uzağı net göremiyorum. ama doktorum yavaş yavaş düzeleceğimi söylediler . ameliyat olacak herkese kolay gelsin Allah yardımcınız olsun.

bnde 10 gün önce laser oldu 23 yıllık gözlümden kurtuldum 10 10 derece gözlüklere sahiptim astigmatla brlikte
sağ gözüm sıfırladı solda ise 0,75 kaldı
ama dr kalcağını sölemişti bana
olsuun bn çook mutluyum gözlüksüz
yalnız olan arkadaşlara sorum şuu
akşamları bn ışıklara bnakınca demet halinde görüyorum
szide bu varmı
doktoruım dahah düzelir normal dedi ama
birde sizlere sormk istiyoruum

bnde 10 gün önce laser oldu 23 yıllık gözlümden kurtuldum 10 10 derece gözlüklere sahiptim astigmatla brlikte
sağ gözüm sıfırladı solda ise 0,75 kaldı
ama dr kalcağını sölemişti bana
olsuun bn çook mutluyum gözlüksüz
yalnız olan arkadaşlara sorum şuu
akşamları bn ışıklara bnakınca demet halinde görüyorum
szide bu varmı
doktoruım dahah düzelir normal dedi ama
birde sizlere sormk istiyoruum

Canim seni korkutmak istemem ama bende hala var birbucuk sene gecmesine ragmen
ve gece korlugu de var biraz kararmaya baslasin hava gozlerim biraz daha kotu goruyor ve aksamlari daha da fazla.
Yalniz sana tavsiyem ilk baslarda gozlerini cok fazla yorma bilgisayari cok asiri kullanma canim hatta kullanabildigin kadar az kullan.
Vede goz damlalarini sakin ihmal etme sik sik kullan gozlerin kuru olmasin canim.
Ben butun bunlara cok dikkat etmeme ragmen gozlerim
su an -1.5 cikmis durumda

arkadaslar bende de miyop var 1 dereceleri her iki gozun lazer olmak istiyorum ama doktor ilerlemis olmasi lazim dedi gozlukten nefret ediyorum hic olmassa lens ver dedim ona da ayni seyi dedi bu ameliyatin olmasi icin gozlerimiz kac dereceye kadar bozuk olmali :s

:oklava:slm bayanlar. ben de 5 sene evvel levent dünya göz hastanesinde lazer oldum. 2.5 ve 3 derece miyoptum. göz ilerlememde 7-12 ay süresince durmuştu. doktorlar ameliyat olursan büyük ihtimalle ilerlemez demişlerdi. ama 5 sene geçti aradan gözüm geri attı. şuan 1.5 miyopum. çok sinirliyim o yüzden. aranızda veya çevrenizde ikinci defa lazer olanlar varmı? Büyük bir kayal kırıklığına uğradım:1no2:

:oklava:slm bayanlar. ben de 5 sene evvel levent dünya göz hastanesinde lazer oldum. 2.5 ve 3 derece miyoptum. göz ilerlememde 7-12 ay süresince durmuştu. doktorlar ameliyat olursan büyük ihtimalle ilerlemez demişlerdi. ama 5 sene geçti aradan gözüm geri attı. şuan 1.5 miyopum. çok sinirliyim o yüzden. aranızda veya çevrenizde ikinci defa lazer olanlar varmı? Büyük bir kayal kırıklığına uğradım:1no2:

Canim benim gozlerim de geriledi yazdigim gibi ve senin gibi 5 sene icinde degil 1 sene icinde oldu bu,
ama ben ikinci bir goz ameliyati icin cesaret bulamam sanirim,
simdilik tekrar gozluk takiyorum bilgisayar kullanirken tv izlerken araba surerken vs.
Vede ameliyattan sonra ben aksamlari daha kotu goruyorum (gece korlugu) gunduze bakarak, sende de boyle birsey var mi?

Canim benim gozlerim de geriledi yazdigim gibi ve senin gibi 5 sene icinde degil 1 sene icinde oldu bu,
ama ben ikinci bir goz ameliyati icin cesaret bulamam sanirim,
simdilik tekrar gozluk takiyorum bilgisayar kullanirken tv izlerken araba surerken vs.
Vede ameliyattan sonra ben aksamlari daha kotu goruyorum (gece korlugu) gunduze bakarak, sende de boyle birsey var mi?

evet cnm akşamları sanki biraz daha kötü. üfff ya ne ümitlerle ameliyat olmuştuk. Gözlük alırsam iyice psikolojim mahvolur. İkinci ameliyat olmayı düşünüyorum eğer doktorlardan olumlu bir cevap alırsam. Tabiki ilk başta ameliyat olduğum hastaneye bir sorucam, korneamın yeterli kalınlıkta olup olmadığına karar versinler. Ama başka doktorlara da danışıcam. Sinan gökeri bu defa düşünüyorum....

ben bir doktordan lazerle gözü yaktıranların bütün göz damarları yandığı veya iptal edildiği bu yüzden en ufak bir şeyde mikrop kaptığı bu sefer gözü almaları gerektiğini duydum benim de 2,5 her iki gözümde miyop var gözlük kullanıyorum bunu duyunca yaptırmaktan vaz geçtim

Back