Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oftalmoloji - Göz HastalıklarıLazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı
Meraba smhsmh, bende orada yaptırmayı düşünüyorum sen memnun musun? Ayrıca ne kadar ödediğini öğrenebilir miyim? Çağın göz hastanesinde 550 ytl olarak geçiyor rakam ama ucuz olursa acaba kötü mü diye düşünüyorum??? yani tavsiye eder misin kudret göz hastanesini?
Meraba smhsmh, bende orada yaptırmayı düşünüyorum sen memnun musun? Ayrıca ne kadar ödediğini öğrenebilir miyim? Çağın göz hastanesinde 550 ytl olarak geçiyor rakam ama ucuz olursa acaba kötü mü diye düşünüyorum??? yani tavsiye eder misin kudret göz hastanesini?
canım şimdiki fiyatlarla o anki fiyatlar aynı değildi sonradan bide dünya göz hastanesi açıldı
benim eşim oranın gümrük işlerini yaptıkları için %20 indirimle oldum
yalnız benim tek gözüm 11 numara olduğu için lazer olmadı ona mercek konuldu mercek ameliyatı pahalıydı Çok üzgünüm çoook
lazere tek göz yanlış hatırlamıyosam indirimle bile 500-600 vermişimdir
şimdilerde fiyatlar uygunmirmirmirmir
ben memnunum bana zaten göz numaralarım büyük olduğu için sıfırlanmaz demişti ama Allaha şükür o bulanık günlerimden kutuldum lensle aynı görüyorum
yani bu işte artık oturmuş bir yerde yaptır 3 e 5 bakma derim sonuçta bu göz Allah korusun
bide dünya göze bak geçmiş olsun canımgamyoncuiremsu
Merhaba bende bundan 3 yıl önce dünya göz hastanesinde lazer yaptırdım iki gözümede o zamanlar 2000 ytl ye olmuştum lazerin ilk çıktığı günlerdi ve hastane yeni açılmıştı fakat 3 yıldan bu yana çok memnunum hiçbir şikayetim yok tüm arkadaşlarıma tavsiye ettiğim gibi sanada git ol biran önce derim. başka sorun olursa sorarsın yine.
çokkk teşekkür ederim smhsmh,haklısın 1 gün de bile inanılmaz değişiyor teknoloji ve bu yüzden her geçen gün ucuzluyor,dünya göz hastanesine de bakar öyle karar veririm o halde ama ankarada açıldı mı kızlar bilen var mı???
bende ilk okul 5. sınıftan beri gözlük kulandım..gözlerimde her ikiside 6,25 miyop astiğmattı sonunda laser yaptırmaya karar verdim . geçen sene dünya göz hastanesinde lazer yaptırdım..ocakda 2 sene olacak..şuan için memnunum...0,50 li derece şuan gözlerim..benimde göz derecem sürekli ilerliyordu ve gözlüksüz çıkamıyordum malesef..
benim amacım en azından ilerlemeyi durrdurmak ve gözün derecesini düşürmekti..
şuan için memnunum...inşallahda ilerleyen zamanlarda sorun çıkmaz...gözlüksüz yaşamak gerçekden çok güzel..
Ben de astigmat ve hipermetrop için lazer düşünüyorum .Dünya göz ile İstanbul cerrahi arasında kararsızım .Ama sanırım yakında yaptıracağım .İstanbul Cerrahi hastanesinde lazer yaptıran var mı acaba ?
biz 3 kız kardeş yaptırdık çok memnunuz 8 dakika sürdü tabi 1 hafta baya problemli geçio ama sonrası iyki yaptırmışım diyosunuz iyi biyerde yaptırın çünkü lazer yapmadan önce size kör olsanız bile sizin sorumluluğunuzda anlamında olan bişe imzalatıyolar her hastane bunu imzalattırır
çokkk teşekkür ederim smhsmh,haklısın 1 gün de bile inanılmaz değişiyor teknoloji ve bu yüzden her geçen gün ucuzluyor,dünya göz hastanesine de bakar öyle karar veririm o halde ama ankarada açıldı mı kızlar bilen var mı???
nergis tsk ederim. 15 senedir gozluk kullaniyorum senede bir kere kontrole gidiyorum ne dr-lar soyledi ne de ben bu muayne hakinda bilgim yokmus.Iyiki soyledin iyiki ogrenmis oldum. surekli bir dr gitmiyorum bu yuzden gozlerimi ihmal etmisim....
arkadaşlar bende bu konuda çok muzdaripim gözlükten nefret ediyorum hep karar verip vazgeçiyorum en son randevu alıp dünya göz hastanesine gittim doktor muayene etti fiyatlar idirime girmişti bi süre için ama yenibi yöntem daha çıkmıştı onun fiyatı pahalıydı beni hemen öbürüne yönlendirdi maddi bi çıkar sezdim orda ayrıca soruları sadece bana bıraktılar pek kontrol etmeden en son doktorun yanına gittiğimde 1000 de bir netlik saglanamama ve 50000 de bir kadavradan kornea nakli olur dedi bende korktum haliyle göz bu şakaya gelmez bi de yeni bi yöntem oldugundan 15-20 sene sonrası belli deil diyorlar gerçi o zamana kadar onunda caresi bulunur gibi geliyor ama dedigim gibi çok önemli aslında cevremde çokca yaptıran ve memnun olan var türkiye hastanesi daha eski diye duydum biride hacettepede olmuştu yaklasık 10 sene önce çok memenunlar bzılarıda göz kuruluğundan şikayetçi bende kararsızım lenste gerçekten zor oluyor uffff bıktım bu çerçevelerden
ben de gözlüklerinden sıkılıp ameliyat olup kurtulmak isteyenlerdenim, ancak korkularım varr
benim gözüm mix astigmat, yani tüm görme kusurları var, miyop, astigmat, hipermetrop
en zor ameliyat benim ki oluyormuş
bir gözümde de tembellik var, doktor riske atma kendini dedi, ameliyat sonrası alerjik reaksiyon olursa gözünü kaybedebilirsin dedi
o yüzden çok korkuyorum, gözlüğe devamm
kızlar lütfen göz tansiyonunuzu 6 aydan 6 aya mutlaka düzenli ölçtürün
bir değişik adıda göz gilikomu yani halk arasında göz şekeri
ben 2 senedir düzenli olarak ölçtürüyordum har seferinde çok yüksek
çıkıyordu sürekli takip altındaydım ve bugün doktorum göz tansiyonu için
damlaya başlamamız gerektiğini söyledi ve başladım kullanmaya
çünkü bunun hastalık ilerledikçe düzelmiycek körlüğe sepep oluyor
gözüme görme alanı testi yapıldı durum kötü çıktı tabiki
ve bu hastalık çok sinsi hiç bir belirti vermiyor ve ağrı yapmıyor bende tasadüfen öğrenmiştim lütfen kızlar ihmal atmeyin mutlaka ölçtürün göz tansiyonunuzua.s.
ben lasix oldum lazer1 2 3 aşaması var ben en zorunu oldum medipol göz kliniği kendini ıspatlamış yurt dışından dr geldi harika birisi kendim sağlıkcıyım başhekimimiz oldu ablası yurt dışından gelip aynı dr oldu ve bana da o dr önerdi çok memnunum çok sıcak doğal içten birisi ayrıcaa lazer cerrahisi araştırın derim sewgilerle......
ben lasix oldum lazer1 2 3 aşaması var ben en zorunu oldum memorial hastanesi göz kliniği kendini ıspatlamış yurt dışından dr geldi harika birisi kendim sağlıkcıyım başhekimimiz oldu ablası yurt dışından gelip aynı dr oldu ve bana da o dr önerdi çok memnunum çok sıcak doğal içten birisi ayrıcaa lazer cerrahisi araştırın derim sewgilerle......
çok şükür cesaret edip lazeri bende yaptırdım ve iyikide yaptırmışım diyorum görme bozukluğum çok yüksek değildi ama sağ gözümdeki tenbellik çok rahatsız ediciydi şimdi gözümün gözlüksüz sabit durduğunu görmek nasıl büyük bir keyif verici anlatamam dile kolay 20 25 yıldır kullandığım gözümü açtığım gibi gözlerime iliştirdiğim gözlüklerden kurtuldum biraz kendimi sudan çıkmış balık gibi hissetmiyorum desem yalan olur o yüzden doktordan dinlendirici istedim 15 20 gün sonra gel gözün tam otursun bakarız dedi bu arada lazeri esenlerde ensar hastanesindeki muhammet hatipoğlu yaptı allah razı olsun kendinden çok memnun kaldım siz düşünenlerede tavsiye ederim ....
lazer operasyonu yaklaşık 5-6 dk sürdü masada kalktığımda her yer bulanık tı 2 gün elimi sürmememi hatta yüzü de yıkamamamı söyledi 6 saatlik bir yanma ve biraz batma sulanma oldu gözümde bunuda karanlık bir odada gözlerim kapalı ve verilen damlaları saat başı damlatarak rahatlıkla atlattım şimdi hiç bir acı yok göz kırpılmasın diye takılan aletten ötürü biraz kanlanma var göz kapaklarımın altında onlarda 15 gün içerisinde geçermiş durum budur arkadaşlar...