hastane ve dktor konusunda lütfen bana yardımcı olun....
Ben de bu konu üzerinde çok duruyorum canım, Dünya göz hastanesi çok ideal gibi görünüyor aslında.. ama ben mersindeyim, yol sorunu var.. Adana yı düşünüyorum, ama bakalım artık..Selam canim,
Bende lazerle ameliyat olanlardanim. 2005 yilinda ameliyat oldum aradan 3 yil gecti ve inan cok memnunum. Korkulacak hic birsey yok arkadasim. Ameliyattan once gozlere damlalar sIkIliyor zaten, uyusuyor, hic birsey hissetmiyorsun. Ameliyattan sonra bir iki hafta, dokundukca goz kapaklarim agrimisti sadece. Doktorum bunun normal oldugunu soylemisti zaten.
Hic korkma bence. Yanliz ameliyat olacagin hastaneyi iyi sec canim, goz sonucta bu herseyde onemli.
Canım hastane ve doktor konusunda bilgi verirsen çok sevinirim.. Bekleyeceğim!!Öncelikle geçmiş olsun.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...
Ortaokul 1. sınıfa giderken gözlük kullanmaya başladım ben de..
Yıllarca gözlük kullandıktan sonra 19 yaşımda lens kullanmaya başladım ve 9 yıl lens kullandım.
Üstelik göz numaralarım sağ 7,50 sol 6,50 idi.Ama bende astigmat yoktu, sadece miyoptum.
Düşün halimi...
1,5 yıl önce lazerle ameliyat oldum.
Allahıma bin şükür şu an gözlerim sıfırlandı ve dünyayı çok net görebiliyorum.
Çok memnunum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Senin numaraların daha düşük olduğu için çok iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum.
Ameliyat olduğum hastane hakkında istersen özelden bilgi verebilirim.
Tekrar geçmiş olsun..
Bende laser oldum 3 yıl olacak ve çok memnunum dünya göz hastanesi etiler şubesinden dr efekan çoşkunsever beni ameliyat etti türkideye laseri getiren ilk adamdı hatta ben 4 hastasıydım bence ona görün canım geçmiş olsun
Nergis canim retina muaynesini dr kendimiz mi isteyecegiz? Ben de gozluksuz gezmek istiyorum.Ama -5 numara ( uzagi goremiyorum) ben son iki senedir ayni numara olmasina ragmen her gozluk degisiminde lenslerde biraz alerji oluyor simdi dr olur diyor ama hangi testler yapilmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?