Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 7 yıl gözlük,3 yıldır da lens takıyorum..(allaha çok şükür gözlerimiz görüyo,daha kötüsü de olabilirdi) ama artk nereye kadar lens takabiliriz ki bi süre sonra gözler iice kuruyomuş sonuçta devamlı gözde yabancı bir madde yazık,birde devamlı masraf lens,lens suyu,nemlendirici damlalar,kontroller derken..şu lazeri olmak farz oldu artk,ki artk çok basit bi işlemmiş her göz 3 dk sürüyomuş en fazla 10 dk da herşey bitiyomuş..etrafımda yaklaşık 4 kişi oldular hepsi memnun sadece biri ilk yıl geceleri kayık görüyodu şimdi o da geçmiş..ama göz bu yaa ne biliym korkuyorum kırpasım falan gelicek panik atağım tutucak gibi geliyo ama çok ta olmak istiyorum,sanırım seneye falan olucam gözümün ilerlemesinin tamamen durmasını bekliyoruz,doktorum artk ilerlemiceni söylüyo bi yıl bekleyelim nolur nolmaz diofisfisfis körlük riski falan yokmuş ama işte insan korkuyo,genel anestezi olsa korkmazdım:1no2:
bende dün muayne oldum. benimkide laseke uygunmuş. sanırım lens kullandığım için geçen sene abim lasik oldu hiçbir problem yaşamadı. ama dr.um lasikten daha ağrılı olacağını söyledi. salı ameliyat olucam ama hala korkuyorum. çok mu zor oluyor iyileşme süreci???Gecen sene Ankara Kudret goz hastanesinde ameliyat oldum, benim gozler 6.0 -6.50 idi, cok uzun sure lens kullandigim icin korneam incelmisti mecburen lasek yaptilar (lasikten farki hastanin iyilesme sureci daha yavas ilerliyor) su ana dek bi sikayetim olmadi, ....tabi henuz bir yil oldugu icin ilerde ne olur bilmem
yardımınıza ihtiyaçım var eşim gözleri baya ilerlemiş lazer çizdirmek istiyor ama göz bu korkuyoz yaptıran arkadaşlarım varmı ankarada oturuyoruz hangi hastane ve dr yazarsanız çok makbule geçer teşekkür ederim
yaa kaç gayme kimse bahsetmemiş bundan.buda önemli yanii..