Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok tesekkur ederim bi şey daha sormak istiyorum uzun sure lens kullanmissin gözünde cçapaklanma oluyor muydu ne yapiyordun tecrübelerini anlatır misin :)[/QUOTE]

gözümde pek çapaklanma olmuyodu.ben de durduk yere batmaya başlamıştı lensler.resmen lens kendi kendine gözümden çıkmaya çalışıyordu.doktora gittim,göz damarlarım toplanmaya başlamış lens yüzünden.doktor gözün artık lensi istemiyor ya gözlüğe döneceksin ya ameliyat olacaksın dedi.ben de ekonomik olarak düşündüğümde ameliyat daha cazip geldi.gözlükten nefret ediyorum bir de gözlükler çok pahalı.dedim olayım ameliyat gitsin.

Kızlar İzmirde yaptıranlar nerde ne kadar yaptırmış bir yazabilirler mi?

Sonunda oldum. :) Bugün 7. günüm. Yakın hala bulanık bu da doğal gerçi... :)

Cevap için teşekkürler bu arada...:)

merhabalar memnun musunuz şuan bilgilerinizde muhasebe yazıyor ameliyat sonrası bilgisayar kullanımı oldu mu buna bağlı bir sıkıntı yaşadınız mı? bide yakın görmeniz düzeldi mi?

çok soru sordum kusura bakmayın lütfenn:)

ameliyat oldunuzmu acaba?

bende perşembe günü türkiye hastanesinde ameliyat olacağım,nusret bey yapıcak.fakat ameliyattan bir hafta önce lens kullanımını bırakmak gerekiyormuş.ben bırakmadım.çok büyük problem olur mu?

merhabalr ameliyat oldunuzmu acaba memnun musunuz şuan?

şuan memnun musunuz acaba bir problem yaşıyo musunuz??

merhaba siz nerede oldunuz acaba??

merhaba şuan memnun musunuz acaba bende orada olmaya karar verdim de..

şuan memnunmusunuz acaba bende cumartesi orada ameliyat olacağımda?

Mrb arkadaslar benimde gozumde 4.5 hipermetrop astigmat var acaba bende lazer yaptirabilirmiyim lutfen yardimci olabilirmisiniz birde fiyatlar ne kadar oluyo

Mrb arkadaslar benimde gozumde 4.5 hipermetrop astigmat var acaba bende lazer yaptirabilirmiyim lutfen yardimci olabilirmisiniz birde fiyatlar ne kadar oluyo
aynısı benim eşimde de var numarasıda aynı acaba oluyoöu bilen varsa yardımcı olabilirmi bize bide fiyatı nedir acaba

merhaba bende bundan yaklaşık 1 ay önce gözlerime lazer yaptırdım. yaklaşık 4 yıl lens kullandım ve doktorum korneamın inceldiğini söyledi bu yüzden başka bir yöntemle ameliyat oldum. ameliyatım yaklaşık 1.5 saat sürdü ve sonrasında müthiş bir acı çektim. ve hala göremiyorum doktorum düzeleceğini söylüyor ama ben korkuyorum görmem netleşmedi gözümde aşırı bir kuruma olduğunu söylüyor. acaba sizin ne kadar süre sonra netleşti gözleriniz ?

ben de 1 hafta önce oldum. aynı senin durumundaydım farklı bi yöntemmiş ama ne bilmiyorum ahahahaha. tahminime göre lasek. 10 dk sürdü ama sonrası cehennem azabı. ben de göremiyorum yaaa işin kötüsü uzağı geçtim yakını da net göremiyorum 1 aya netleşir diyodum ama aklım karıştı şimdi. netleştiği zaman haber verirsen çok sevinirim inşallah kısa sürede netlesşir senin de

Öncelikle geçmiş olsun..
Nerde ameliyat oldunuz?
1,5 saat süren yöntem nedir ki?
Valla benim yarım saatten az sürmüştü.ameliyattan sonraki zamanda o gün ölmek istedim acıdan o ayrı..
fakat ertesi günden itibaren hızla iyileştim görmem zaten ertesi sabahtan itibaren başlamıştı.şu an Allaha şükür gayet iyiyim..
Gözde 2 ay kadar aşırı kuruma oluyor bu normal..
Ama neden göremediğinizi anlayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…