Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bu ameliyatlar ne kadar tutuyor ?
Bursada iyi bi yer tavsiye edecek biri var mi, dünyagöz cok kalabalik karmasik oluyor
ve hastalari dogru detayli bilgilendirmiyorlar diye okumustum ve oraya gitmek istemiyorum
sen ameliyat oldun mu ThirtyFouR?Kizlar bu ameliyatlar ne kadar tutuyor ?
Bursada iyi bi yer tavsiye edecek biri var mi, dünyagöz cok kalabalik karmasik oluyor
ve hastalari dogru detayli bilgilendirmiyorlar diye okumustum ve oraya gitmek istemiyorum
Cok tesekkur ederim bi şey daha sormak istiyorum uzun sure lens kullanmissin gözünde cçapaklanma oluyor muydu ne yapiyordun tecrübelerini anlatır misin :)[/QUOTE]OTE="jasse, post: 36653432, member: 597649"]Ben istanbulda yaptırdım.mugla deyince en yakın izmir aklıma geldi.herkese aynı tip laser yöntemi uygulanmıyor. Önce 200 tl vererek lasere uygun mu değil mi diye muayene oldum.uygun oldugunu öğrenince bana uygun olan yönteme karar verdik doktorumla.3200 tl vererek ilasik yöntemiyle ameliyat oldum.istisnalar elbette vardır ama genelde 2-3 içinde hatta ertesi gün normal hayatına dönüyosun.bu konuda doktorundan daha iyi bilgi alırsın canım.bence en azından gidip bir muayene ol,uygun musun değil misin öğren.
Sonunda oldum. :) Bugün 7. günüm. Yakın hala bulanık bu da doğal gerçi... :)
Cevap için teşekkürler bu arada...:)
Merhabalar arkadaşlar bende 8 yıllık lens kullanan biriyim gözüm 2.25. göz yapım alerjik olduğu için lens bende 2 3 ay da bir problem yaratıyor. bu yüzden lazer olmaya karar verdim. türkiye hastanesinde dr. nusret baş a olmayı düşünüyorum. doktor hakkında bilgi sahibi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. hepinize güzel günler diliyorum
bende perşembe günü türkiye hastanesinde ameliyat olacağım,nusret bey yapıcak.fakat ameliyattan bir hafta önce lens kullanımını bırakmak gerekiyormuş.ben bırakmadım.çok büyük problem olur mu?
salı günü Bayrampaşa Göz Vakfı hastanesinde lasik yaptırdım. Türkiye'nin ilk özel göz hastanesiymiş. 750 TL verdim. 10 dklık bi operasyondu ama sonrasındaki 5-6 saatlik batma yanma sulanma yı anlatamam.bende hipermetrop vardı bir gözüm 4 bir gözüm 3 tü. 2 yaşından beri gözlük takıyorudum. Şu anda yakını iyi görüyorum ama uzak hala bulanık. 10-15 gün kadar sürermiş bur durum. Yarın dr.uma kontrole gidicem bakalım ne diyecek..
Ben istanbulda yaptırdım.mugla deyince en yakın izmir aklıma geldi.herkese aynı tip laser yöntemi uygulanmıyor. Önce 200 tl vererek lasere uygun mu değil mi diye muayene oldum.uygun oldugunu öğrenince bana uygun olan yönteme karar verdik doktorumla.3200 tl vererek ilasik yöntemiyle ameliyat oldum.istisnalar elbette vardır ama genelde 2-3 içinde hatta ertesi gün normal hayatına dönüyosun.bu konuda doktorundan daha iyi bilgi alırsın canım.bence en azından gidip bir muayene ol,uygun musun değil misin öğren.
merhaba siz nerede oldunuz acaba??
Merhaba, dünya göz hastanesinde oldum ben.
Bende ameliyat olalı 3 ay oldu, uzağı göremiyordum çok memnunum.
Ben türkiye hastanesinde yaptırdım önceden bayağı bir araştırma yaptım bu konuda, teknoloji ve ve birikim konusunda en tecrübeli orası,bence orayıda bir araştır.
merhabalar memnun musunuz şuan bilgilerinizde muhasebe yazıyor ameliyat sonrası bilgisayar kullanımı oldu mu buna bağlı bir sıkıntı yaşadınız mı? bide yakın görmeniz düzeldi mi?
çok soru sordum kusura bakmayın lütfenn:)
merhabalar memnun musunuz şuan bilgilerinizde muhasebe yazıyor ameliyat sonrası bilgisayar kullanımı oldu mu buna bağlı bir sıkıntı yaşadınız mı? bide yakın görmeniz düzeldi mi?
çok soru sordum kusura bakmayın lütfenn:)
merhaba canım.konyada yaptırmadım.istanbulda türkiye hastanesinde yaptırdım.bir ayı geçti.kuruluğum ağrılarım oldu ama çok şükür şimdi çok memnunum.dün bir reklamını gördüm konya bir göz hastenesi açılıyormuş.lazer tedavisi de uygulayacaklarmış.ama ne kadar güvenilir olur bilemiyorum yeni açıldıkları için benneyaptımki
aynısı benim eşimde de var numarasıda aynı acaba oluyoöu bilen varsa yardımcı olabilirmi bize bide fiyatı nedir acabaMrb arkadaslar benimde gozumde 4.5 hipermetrop astigmat var acaba bende lazer yaptirabilirmiyim lutfen yardimci olabilirmisiniz birde fiyatlar ne kadar oluyo
Ben bir hafta önce dünya göz hastanesinde ameliyat oldum.15 yıl lens kullandım.Ama bunun sonu olmadıgını görünce ameliyata karar verdim.şu an çok memnunum.bence sen muğla falan hiç uğraşma,direk kendini ayarlayıp büyükşehirde falan yaptır sonuçta imkanlar daha çok.yerinde olsam izmire falan gider bir muayene olurdum önce lazer için.
merhaba bende bundan yaklaşık 1 ay önce gözlerime lazer yaptırdım. yaklaşık 4 yıl lens kullandım ve doktorum korneamın inceldiğini söyledi bu yüzden başka bir yöntemle ameliyat oldum. ameliyatım yaklaşık 1.5 saat sürdü ve sonrasında müthiş bir acı çektim. ve hala göremiyorum doktorum düzeleceğini söylüyor ama ben korkuyorum görmem netleşmedi gözümde aşırı bir kuruma olduğunu söylüyor. acaba sizin ne kadar süre sonra netleşti gözleriniz ?
merhaba bende bundan yaklaşık 1 ay önce gözlerime lazer yaptırdım. yaklaşık 4 yıl lens kullandım ve doktorum korneamın inceldiğini söyledi bu yüzden başka bir yöntemle ameliyat oldum. ameliyatım yaklaşık 1.5 saat sürdü ve sonrasında müthiş bir acı çektim. ve hala göremiyorum doktorum düzeleceğini söylüyor ama ben korkuyorum görmem netleşmedi gözümde aşırı bir kuruma olduğunu söylüyor. acaba sizin ne kadar süre sonra netleşti gözleriniz ?