Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve Adana'da lazer yaptıran varmı acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin adina çok sevindim yaptirmayi çok istiyorum ama erteleyip duruyorum maya gozle gorusmustum de sadece muayene icin 150 istedi ve dahasi cikabilir dedi sigorta yok benim onun için sogudum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki lens mi kullaniyordun gözlük müCanım ben seyhan maya göz de Adil Tekin e yaptırdım dün. Perşembe muayene oldum,cuma ameliyat. Tam 5 dakika sürdü.çıkışta bir saat gözlerim sulandı açamadım. Yattım uyudum zaten.uyandığımda dünya pırıl pırıldı :) 4.75 miyoptum lazerden önce.ilasik denilen yeni bir yöntem kullandılar.hiiç ağrım sızım olmadı. Kampanya yapmışlar,600 Euro idi fiyat,azcık indirimle 1700 tl nakit ödedim. Doktor zaten on numara.seni bi pamuklara sarmadığı kalıyor,öyle ilgili güleryüzlü ve samimi..tavsiye ederim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de yarın sabah Bayrampaşa Göz Hastanesi'nde ameliyat olacağım Femto-Lasik Yöntemiyle. Umarım iyi geçer... Bu yöntemle ameliyat olan var mı? Memnun musunuz?
geçmiş olsun canım öncelikle ameliyat nasıl geçti ve şuan nasılsın hastaneye ne kadar ödedin cevaplarsan sevinirim
im iMerhaba... Dün ameliyat oldum. Gayet basarili gecti bugün de kontrolum vardi numaram sifirlanmis cok güzel goruyorum. Ameliyat sonrası ilk 4 saat cok sikintili gozlerimde batma ve akma oldu. Sonra daha iyi olmaya basladi. Simdi akma yok hafif bir agri ve basinctan kaynakli kan oturmasi var zamanla geçecek dedi doktor. 2000 tl odedim. Dunya göz daha uygun ama ben doktor icin gittigimden burada oldum. Simdilik memnunum.
im i
Canım gözlerinin iyi olması ve memnun kalmana sevindim darıısı benim başıma ben Gaziantep teyim ve kime inanıp kime güvenip nerde ameliyat olacağım ...korkuyorum açıkçası birde ya hiç göremezsem yada bi on yıl sonra hiç göremezsem diye paronoya bağladım açıkçası ama böyle yaşamakta artık kolay değil gözlügüde sevmiyorum...kafayı yiyicem valla.
Bende onumuzdeki ay ameliyat olacam,ameliyattan sonra ilk bir ay icinde cift gorme problemi yasayan oldumu?doktor bana boyle birseyden bahsetti.
Ben boyle bir sey yasamadim. Yalniz bir gözümde siddetli.kuruluk ve ağrı oldu. Tam 2 hafta çektim. Şimdi geçti hala hafiften kuruluk var 4 saatte bir suni gözyaşı damlası sıkmam yetiyor çok şükür...