Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye kime yaptirdiniz?Canım çok geçmiş olsun benim yaptırdığım bir yer var cidden bu işin ehli doktorlar çok memnun kaldım.
Kizlar Ameliyat olduktan sonra gozunun onunde sinek ucusmalari olanlar var mi ? Yani goz sivisinin hareketlenmesi diyim gorusu etkilemiyor ama sigara dumani gibi birsey genelde gunduz cok net belli oluyor ????
Geçmedi Sadece umursamıyorum artık dikkat ettikçe çogalmaya başlıyordu sanki.. Geçmezmiş bu artık böyle geçici bişey degil 5 sene olacak :)ya böle bi soruna benzer bende de oldu sizin geçtimi olalı nekadar oldu cevap yazarsanız çok sevinirim...
Merhaba Seseda,arkadaşlar merhaba;
bende 3 yıl önce lasic operasyon geçirdim,
gözlerim 6 numara hipermetrop + 1.25 astigmattı.
doktor numaraların zaten sıfırlanamayacagını soylemıstı, öyle de oldu.
suan 1.5 numara kaldı gözlerimde ama çok memnunum maşallah bana. gözlük kullanmıyorum.
20 senedir gozluk kullanıyordum kurtuldum.
sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.
Merhaba Seseda,
Ben de 3 Şubat'ta ameliyat oldum. Hipermetrop, astigmat +5 idi. Doktorum ertesi günki kontrolde sıfırlanmış , süper dedi. Uzağım da geçici olarak bozulmuş sonradan düzelecekmiş. 8 gündür çok inişli çıkışlı bir durum söz konusu. Yakınımda sıkıntı yok ama uzağım bir türlü netleşmiyor. Hatta bazen bayağı sıkıntı yaratıyor. Dr. geçici diyor ama biraz ümitsizim bu konuda. Siz de aynı durumu yaşadınız mı ? Bilgi verirseniz sevinirim.
Açıklama için teşekkürler. Damlalarımı ve hapımı düzenli kullanıyorum. Umarım dediğiniz gibi olur, bana sıfırlandı ve uzak problemi geçici dedi. Ama bazen özellikle sabahları ciddi bulanıklık olduğu için umutsuzluğa kapılıyorum. Sabredip göreceğim artık yapacak birşey yok. Doktorum Dünya Göz hastanesinden Efekan Bey.Gecmis olsun canim.
Hafif bulanma devam edebilir. Yanma ve batma olabilir. Doktorun verdigi damlalari aksatma ve suni gozyasi damlasinida uzunca bir sure kullan bence.
Benimde tam netlesmedi diye dusunmustum ki zaten sifirlanmamisti benim doktor sifirlanmayacagini soyledigi halde Doktora gittim gayet iyi durumdasin demisti. Goz kurulugu buna sebep olabiliyor. Korkma birkac ay sonra oturacaktir.
Bu arada nerde oldun ameliyati.
Lotemax damla 2.hafta günde üç defa bir damla, sonra bitecek. Suni göz yaşı 3 ay boyunca günde 4 defa. Ben ayrıca hap da kullanıyorum.kızlar ameliyatın ardından damlalara nekadar devam ettiniz?
benim bugün bir hafta oluyor ameliyat olalı, antibiyotıik damlayı kesti doktorum.. diğer damla ile suni gözyaşına devam edecekmişim... ne kadar devam edeceğimi söylemedi.. bende unuttum sormayı...
ameliyat sonrası damlalar nekadar sürüyor??? bilenler yazarsa sevinirim..
Lotemax damla 2.hafta günde üç defa bir damla, sonra bitecek. Suni göz yaşı 3 ay boyunca günde 4 defa. Ben ayrıca hap da kullanıyorum.
canim ben uzun zaman oldu tam hatirlmaiyorum ama damlmai1 ay falan damlattim galibakızlar ameliyatın ardından damlalara nekadar devam ettiniz?
benim bugün bir hafta oluyor ameliyat olalı, antibiyotıik damlayı kesti doktorum.. diğer damla ile suni gözyaşına devam edecekmişim... ne kadar devam edeceğimi söylemedi.. bende unuttum sormayı...
Açıklama için teşekkürler. Damlalarımı ve hapımı düzenli kullanıyorum. Umarım dediğiniz gibi olur, bana sıfırlandı ve uzak problemi geçici dedi. Ama bazen özellikle sabahları ciddi bulanıklık olduğu için umutsuzluğa kapılıyorum. Sabredip göreceğim artık yapacak birşey yok. Doktorum Dünya Göz hastanesinden Efekan Bey.
canim ben uzun zaman oldu tam hatirlmaiyorum ama damlmai1 ay falan damlattim galiba
iki taneydi demi ?hepsini mi canım?
iki taneydi demi ?
oyy ben susuyum en iyisi inan tam hatirlamiyorum damlalari
sen dr u yarin ara bence canim imkanin varsa
kızlar ameliyatın ardından damlalara nekadar devam ettiniz?