• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle geçmiş olsun..
Nerde ameliyat oldunuz?
1,5 saat süren yöntem nedir ki? :KK57:
Valla benim yarım saatten az sürmüştü.ameliyattan sonraki zamanda o gün ölmek istedim acıdan o ayrı..
fakat ertesi günden itibaren hızla iyileştim görmem zaten ertesi sabahtan itibaren başlamıştı.şu an Allaha şükür gayet iyiyim..
Gözde 2 ay kadar aşırı kuruma oluyor bu normal..
Ama neden göremediğinizi anlayamadım..
bende kornea incelmesi vardi ayriyetten kornea ameliyatida oldum o yuzden uzun surdu bazen net goruyorum ama sonra yine bulaniklasiyorum bazen cift goruyorum doktorum duzelcek diyor ama ben endiseliyim hala ..

ben de 1 hafta önce oldum. aynı senin durumundaydım farklı bi yöntemmiş ama ne bilmiyorum ahahahaha. tahminime göre lasek. 10 dk sürdü ama sonrası cehennem azabı. ben de göremiyorum yaaa işin kötüsü uzağı geçtim yakını da net göremiyorum :KK35: 1 aya netleşir diyodum ama aklım karıştı şimdi. netleştiği zaman haber verirsen çok sevinirim inşallah kısa sürede netlesşir senin de
tamam canim haber veririm mutlaka sanirim lasekmis ben eskisehirde ozel sakarya hastanesinde oldum daha once doktoruma ameliyat olan bir suru hastasi var ve hepsi cok memnun insallah duzelir

merhaba bende bundan yaklaşık 1 ay önce gözlerime lazer yaptırdım. yaklaşık 4 yıl lens kullandım ve doktorum korneamın inceldiğini söyledi bu yüzden başka bir yöntemle ameliyat oldum. ameliyatım yaklaşık 1.5 saat sürdü ve sonrasında müthiş bir acı çektim. ve hala göremiyorum :KK43: doktorum düzeleceğini söylüyor ama ben korkuyorum görmem netleşmedi gözümde aşırı bir kuruma olduğunu söylüyor. acaba sizin ne kadar süre sonra netleşti gözleriniz ?

bende bundan 8 yıl kadar önce miyop için lazer olmuştum..ameliyattan sonra kör gibi dolaştım..bırakın uzağı..birisiyle konuşurken dahi.yüzü bulanık görüyordum..bir ay kadar böyleydi..daha sonra düzeldi..şimdi iyiyim fakat..şimdide yakını göremiyorum..acaba daha sonra lazer olmuyormuş..olanlar banada bilgi versin..

bende bundan 8 yıl kadar önce miyop için lazer olmuştum..ameliyattan sonra kör gibi dolaştım..bırakın uzağı..birisiyle konuşurken dahi.yüzü bulanık görüyordum..bir ay kadar böyleydi..daha sonra düzeldi..şimdi iyiyim fakat..şimdide yakını göremiyorum..acaba daha sonra lazer olmuyormuş..olanlar banada bilgi versin..
benim bir bucuk ay oldu canim valla hala goremiyorum yakinida uzagida

sende mi miyopdun..doktura sordunmu..canım zamanla yavaş yavaş düzeliyor..bende demiştim..insanlarını yüzünü bulanık görüyordum..korktum böyle kalacak diye..
evet miyoptun canim. doktoruma sordum kuruluk var duzelir diyor ama iste okulumda var goremiyorum hic bisey endiseleniyorum ..

evet miyoptun canim. doktoruma sordum kuruluk var duzelir diyor ama iste okulumda var goremiyorum hic bisey endiseleniyorum ..

canım ber bi şey daha yazcaktım unuttum..ben lazer kuruluk yapyor diye..3 ay boyunca suni göz damlası kullandım..sende kullanıyormusun..ben kullanmayınca gözlerim kaşınıyordu...

canım ber bi şey daha yazcaktım unuttum..ben lazer kuruluk yapyor diye..3 ay boyunca suni göz damlası kullandım..sende kullanıyormusun..ben kullanmayınca gözlerim kaşınıyordu...
evet canim suni goz yasi.kullaniyorum 6 ay kullanicakmisim.. baslarda farkli bi ilac kullaniyordum ama gozlerime yaramadigi icin baska bi ilac kullaniyorum ozel ilacmis.. kullanmadigim zaman gozlerim duscekmis gibi geliyor banada ..

kuruluk 2 ay falan sürer demişti doktor normal diyorum ona ben. simdi kıs da geldi rüzgar falan daha çok olur kuruluk. bana 1 ay kullan dedi ama bakalım zaman ne göstercek. hersey bi yana bi an önce görsek iyi olur :)

kuruluk 2 ay falan sürer demişti doktor normal diyorum ona ben. simdi kıs da geldi rüzgar falan daha çok olur kuruluk. bana 1 ay kullan dedi ama bakalım zaman ne göstercek. hersey bi yana bi an önce görsek iyi olur :)
Kesinlikle bir an once gorsek harika olucak :)

yorumlarınızı okuyunca şuan benimde yaptırasım geldi çok korkuyorum aslında yine ilerlerse diye de korkuyorum

Arkadaşlar ben de lazerle göz ameliyatı olmayı düşünüyorum yaşım 22. Öncelikle kaç yaşında olmamı önerirsiniz? Ben 18 yaşını doldurduktan sonra olunabileceğini biliyorum fakat 30 yaşına kadar göz numarasının ilerleyebileceğini söylüyorlar. Sizlerin fikri nedir?

Arkadaşlar ben de lazerle göz ameliyatı olmayı düşünüyorum yaşım 22. Öncelikle kaç yaşında olmamı önerirsiniz? Ben 18 yaşını doldurduktan sonra olunabileceğini biliyorum fakat 30 yaşına kadar göz numarasının ilerleyebileceğini söylüyorlar. Sizlerin fikri nedir?
yaşla bir ilgisi yok bence numaranın normalde zaten 20 yaşından sonra ilerleme duruyormuş. yalnız lazer yaptırmadan önce en az 1 yıl doktorunun gözünü izlemesi gerekiyor ilerleme oluyor mu diye ..

yaşla bir ilgisi yok bence numaranın normalde zaten 20 yaşından sonra ilerleme duruyormuş. yalnız lazer yaptırmadan önce en az 1 yıl doktorunun gözünü izlemesi gerekiyor ilerleme oluyor mu diye ..
Tesekkur ederim cevabiniz icin. İstanbul'da hangi hastaneleri onerirsiniz bunun icin?

selam kızlar,
sol gözüm 0,50 miyop,
sağ gözüm 0,50 miyop 2,75astigmat

istanbulgöz ve avrupagöz de muayene oldum, sadece sağ gözden lazer ameliyatı olmamın yeterli olduğunu söyledi doktorlar.
ilasik i önerdiler, 1000TL civarında fiyat verdiler.(tek göz için)

yakın zamanda istanbulda lazer ameliyatı olan arkadaşlar; nerede, kaç tl ye oldunuz. hangi yöntemle(lasik, ilasik vs) oldunuz, yanıtlarınızı bekliyorum.

Merhaba 10 gün önce lazeri ameliyat oldum sağ göz 2 sol gözüm 2,75 ve astigmat vardı bu lazerin 13 çeşiti varmış hangisi gözüne uygunsa onu yapıyolar retina kalınlığım gayet iyiydi fakat dik olduğu için farklı bir amliyat oldum 4 gün gözümü açamadım şişti müthiş ağrı vardı güneş gözlüğüyle geziyordum çok şükür şimdi ağrım yok ama hala puslu görüyorum astigmat olan gözüm eskisi gibi değişmedi numaraları sanki diğer gözüm iyi görüyor ama puslu hastalıklı gibi gözlerim acaba aynı problemleri yaşadınızmı ne kadar sürüyor iyileşme süreci yorgun ve bitkin görünüyorum

Merhaba 10 gün önce lazeri ameliyat oldum sağ göz 2 sol gözüm 2,75 ve astigmat vardı bu lazerin 13 çeşiti varmış hangisi gözüne uygunsa onu yapıyolar retina kalınlığım gayet iyiydi fakat dik olduğu için farklı bir amliyat oldum 4 gün gözümü açamadım şişti müthiş ağrı vardı güneş gözlüğüyle geziyordum çok şükür şimdi ağrım yok ama hala puslu görüyorum astigmat olan gözüm eskisi gibi değişmedi numaraları sanki diğer gözüm iyi görüyor ama puslu hastalıklı gibi gözlerim acaba aynı problemleri yaşadınızmı ne kadar sürüyor iyileşme süreci yorgun ve bitkin görünüyorum
bende ameliyat olduğumda 4,5 gün gözlerimi hiç açamadım ve 1,5 hafta güneş gözlüğüyle dolaştım 20 gün sonra bir gözümde hafif netleşme vardı ama diğeri hala bulanık görüyordu. 1.5 ay sonunda iki gözümde eşit görmeye başladı. şimdi 2. ayımı doldurdum hala tam olarak net değil ama doktorum bu tarz ameliyatlarda 3. aya kadar ancak netleşir gözlerin dedi. bulanık görmem normalmiş. zaten kuruluktan dolayı bulanık görüyormuşuz. gözün kendisini toplaması gerekmiş yani normalmiş canım .

bende ameliyat olduğumda 4,5 gün gözlerimi hiç açamadım ve 1,5 hafta güneş gözlüğüyle dolaştım 20 gün sonra bir gözümde hafif netleşme vardı ama diğeri hala bulanık görüyordu. 1.5 ay sonunda iki gözümde eşit görmeye başladı. şimdi 2. ayımı doldurdum hala tam olarak net değil ama doktorum bu tarz ameliyatlarda 3. aya kadar ancak netleşir gözlerin dedi. bulanık görmem normalmiş. zaten kuruluktan dolayı bulanık görüyormuşuz. gözün kendisini toplaması gerekmiş yani normalmiş canım .
Valla tv izleyemiyorum hemen batma sulanma oluyor gece Araba kullanmak ölüm gibi farlar gözüme flaş gibi patlıyorlar inş bu bir süreçtir geçer diye umud ediyorum tşkler

merhaba,
yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. hangi hastanede/kaç tl / hangi yöntemle ameliyat oldunuz, detay verebilir misiniz?

Back