- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
Kuruluk daha ne kadar surecekmis peki?2 haftada tamamen iyilesmis olmasi gerekmiyormu?internette arastirirken hep 2 gunde hersey normale doner diye okudum ama simdi 1-2 ay surecek problemlerden bahsetti doktor
Goz yapısıyla alakalı sanırım iki günde iyilesen insanlar var. Kurulugun daha ne kadar surecegini bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolum var sorarim. Ben goz makyaji hala yapamıyorum göz kapaklarima bastiramiyorum acıyor bastrinca. Bazılarının cok çabuk iyilesiyor ama benim öyle olmadı malesef. Artık yaşam kalitemi etkileyecek kadar kötü değil ilk iki hafta çok kötüydü agri yanma batma hepsi vardı 1 hafta işe gidemedim.
Senin rahatsizligin neydi?bende hem miyop hem astigmat var iyilesme surecini bunlarda etkiliyor olabilir
Salı günü İzmir Kaşkaloğlu Göz hastanesinde intralase lasik oldum. Operasyon acısızdı fakat sonrasında yaklaşık 4 saati kötü geçti diyebilirim.Bende batma yanmadan çok inanılmaz bi sulanma oldu,gözlerimin yaşarmasından gözlerimi açamadım, zaten doktorum bunların olacağını, akşam 7 den sonra normale döneceğini söyledi, operasyon iki buçukta olmuştu, dört saatin sonunda gözlerimi açabildim.
Gözlerimi açtıktan sonra bi sıkıntı kalmadı, iki saatte bir olmak üzere damlalarımı kullandım, koruyucu gözlüğümü taktım, gözümü açtığım anda da net görmeye başlamıştım.En çok da ona şaşırdım aslında, gözlerimi açar açmaz net görmeyi beklemiyordum :) Bende 4,50 derece miyop vardı, gözlük de lens de kullansam insanın kendi gözüyle görmesi bi başkaymış. Hd kalitesiyle diyorlar ya aynen öyle :) Darısı tüm isteyenlerin başına.
öncelikle geçmiş olsun gözün aydın :) bende izmirdeyim ve göz numaramın artması beni çok rahatsız etmeye başladı, canım rica etsem azcık bilgi verebilir misin? şuan ne durumdasın, doktorunu adı neydi, ne sıklıkla kontrole gittin ve kaç para tuttu? çok istiyorum ama bu detaylar kafamı kurcalıyor, işim bilgisayar başında ve gece gündüz çizim yapıyorum, birde oğlum var 2 yaşında kısa sürede toparlanmam lazım yani, o hd görüntüden bende istiyorum :))
çok şükür cesaret edip lazeri bende yaptırdım ve iyikide yaptırmışım diyorum görme bozukluğum çok yüksek değildi ama sağ gözümdeki tenbellik çok rahatsız ediciydi şimdi gözümün gözlüksüz sabit durduğunu görmek nasıl büyük bir keyif verici anlatamam dile kolay 20 25 yıldır kullandığım gözümü açtığım gibi gözlerime iliştirdiğim gözlüklerden kurtuldum biraz kendimi sudan çıkmış balık gibi hissetmiyorum desem yalan olur o yüzden doktordan dinlendirici istedim 15 20 gün sonra gel gözün tam otursun bakarız dedi bu arada lazeri esenlerde ensar hastanesindeki muhammet hatipoğlu yaptı allah razı olsun kendinden çok memnun kaldım siz düşünenlerede tavsiye ederim ....
lazer operasyonu yaklaşık 5-6 dk sürdü masada kalktığımda her yer bulanık tı 2 gün elimi sürmememi hatta yüzü de yıkamamamı söyledi 6 saatlik bir yanma ve biraz batma sulanma oldu gözümde bunuda karanlık bir odada gözlerim kapalı ve verilen damlaları saat başı damlatarak rahatlıkla atlattım şimdi hiç bir acı yok göz kırpılmasın diye takılan aletten ötürü biraz kanlanma var göz kapaklarımın altında onlarda 15 gün içerisinde geçermiş durum budur arkadaşlar...
Merhaba beyaz toprak; ameliyatı ne zaman oldunuz şuan herhangi bir problem var mı bende o doktorda muayene olmak istiyorum tavsiye eder misiniz?
5 sene oldu canım gayet memnunum tavsiyede ederim diğer yerlere göre daha uygun fiyatı şimdilik bir sorun yaşamadım ...
Merhaba ben 17 yaşındayım bu sene hemşirelikten mezun oldum. Muğla'ya yeni taşındık. 6 yıldır gözlük kullanıyordum 4 aydır da lens kullanıyorum ama sürekli çapak oluşuyor, kaşınıyor ve rahatsız ediyor. Damla kullanmak zorunda kalıyorum kuruluğu önlemek ve enfeksiyon için. Tabi çok zahmetli ve maliyetli oluyor. Henüz 4 ay olmasına rağmen çok alıştım gözlük hiç takamıyorum. Ben de lense bu kadar para vereceğime ameliyat olayım dedim gözlükçü kuzenim var kesinlikle olma saçmalama falan dedi. Ama ben dayanamıyorum artık lenssiz, gözlüksüz denize falan rahat rahat girmek istiyorum, duşa girmek istiyorum ama buraya da yeni taşındık bi bilgilendirir misiniz? onereceginiz bi yer var mi zararları neler fiyatı nedir falan? şimdiden teşekkür ederim.
Peki ne kadar odedin İzmirde mi yaptirdin sende? Su an kayserideyim burada durcam 1.5ay kadar bu surede toparlanabilir miyim? Dünya göz burada da var ama 27 eylülde kpssye gircem hadi toparlanamazsam diye korkuyorumjasse .!.:Ben bir hafta önce dünya göz hastanesinde ameliyat oldum.15 yıl lens kullandım.Ama bunun sonu olmadıgını görünce ameliyata karar verdim.şu an çok memnunum.bence sen muğla falan hiç uğraşma,direk kendini ayarlayıp büyükşehirde falan yaptır sonuçta imkanlar daha çok.yerinde olsam izmire falan gider bir muayene olurdum önce lazer için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?