Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuruluk daha ne kadar surecekmis peki?2 haftada tamamen iyilesmis olmasi gerekmiyormu?internette arastirirken hep 2 gunde hersey normale doner diye okudum ama simdi 1-2 ay surecek problemlerden bahsetti doktor

Goz yapısıyla alakalı sanırım iki günde iyilesen insanlar var. Kurulugun daha ne kadar surecegini bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolum var sorarim. Ben goz makyaji hala yapamıyorum göz kapaklarima bastiramiyorum acıyor bastrinca. Bazılarının cok çabuk iyilesiyor ama benim öyle olmadı malesef. Artık yaşam kalitemi etkileyecek kadar kötü değil ilk iki hafta çok kötüydü agri yanma batma hepsi vardı 1 hafta işe gidemedim.

Senin rahatsizligin neydi?bende hem miyop hem astigmat var iyilesme surecini bunlarda etkiliyor olabilir

öncelikle geçmiş olsun gözün aydın :) bende izmirdeyim ve göz numaramın artması beni çok rahatsız etmeye başladı, canım rica etsem azcık bilgi verebilir misin? şuan ne durumdasın, doktorunu adı neydi, ne sıklıkla kontrole gittin ve kaç para tuttu? çok istiyorum ama bu detaylar kafamı kurcalıyor, işim bilgisayar başında ve gece gündüz çizim yapıyorum, birde oğlum var 2 yaşında kısa sürede toparlanmam lazım yani, o hd görüntüden bende istiyorum :))

Ben lazer yaptırdım 10 gün oldu. Gözümde hafif bi kanlanma oldu ve damla yapınca yanma oluyor acaba normal mi

öncelikle herkese merhaba bende yaklaşık bir ay kadar önce PRK lazer ameliyatı oldum ameliyat olmadan önce yaklaşık bir yıl kadar araştırdım çookk fazla düşündüm ve en sonunda ameliyatı olmaya karar verdim şimdi keşke bu kadar düşünmeseydimde daha önceden yaptırıp bu rahatlığı yaşasaydım diyorum ameliyat anında hiç bir acı duymadımki sol gözüm fazla uyuşmamıştı malesef ona rağmen çok rahat ve acısız geçti ameliyat sonrasında iyileşme lasik ameliyata göre biraz fazla uzun sürdü ama 3 gün sonra koruyucu lensler çıkınca herşey normale döndü yaptırmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesinler gittikleri doktora ve hastaneye güvenleri tamsa hemen olsunlar gözlük ve lenslerden kurtulsunlar

teşekkür ederim, ben prof. dr. mahmut kaşkaloğluna ameliyat olmuştum, 1400 euro idi o zaman için, doktor bey ameliyatın çok başarılı geçti, kontrol için ister bana gel, istersen de kendi şehrinde göz doktoruna git dedi, ben de bi daha izmire gitmedim, kendi şehrimde bi kere kontrole gittim o kadar. Gözümün durumu ise iyi maaşallah.

Merhaba beyaz toprak; ameliyatı ne zaman oldunuz şuan herhangi bir problem var mı bende o doktorda muayene olmak istiyorum tavsiye eder misiniz?

Merhaba beyaz toprak; ameliyatı ne zaman oldunuz şuan herhangi bir problem var mı bende o doktorda muayene olmak istiyorum tavsiye eder misiniz?

5 sene oldu canım gayet memnunum tavsiyede ederim diğer yerlere göre daha uygun fiyatı şimdilik bir sorun yaşamadım ...

Arkadaşlar merhaba,
uzun yıllar lens öncesinde de gözlük kullanmış biriyim.Bana kalsa hiç düşünmüyodum ameliyat falan ama gözlerim artık resmen lensleri kabul etmiyor bildiğin taktıgımda aşırı bir batma ve agrı oluyor.doktora gittim göz damarlarında toplanma olmuş artık lens kullanmamam lazım çok uzun süre kullanmışsın dedi.
ya ameliyat olacaksın ya da gözlüğe döneceksin dedi. ciddi ciddi ameliyat düşünüyorum artık.acaba aranızda dünya göz hastanesi ataköy şubesinde ameliyat olmuş olan var mı?hangi doktora yaptırdınız ve ne kadar ödediniz?..memnun musunuz
off off..bir yandan ehliyet de alıcam çok sıkışık bir zamana geldi bu..

5 sene oldu canım gayet memnunum tavsiyede ederim diğer yerlere göre daha uygun fiyatı şimdilik bir sorun yaşamadım ...

Çok teşekkürler Allah razı olsun bende oraya gidicem en kısa zamanda birkaç yere muayene oldum birde buraya gideceğim inşallah..

Bir gün çok samimi olduğum bir arkadaş annesinin göz ameliyatında yanında olmam için benden yardım istedi. Bende arkadaşıma eşlik ettim.Birlikte teyzeyi Dr Şeyda Atabay Yıldız'a götürdük,önceden doktor bazı tetkikler yaptırtmıştı o gün ameliyat randevusuymuş, dr teyzeyi operasyon odasına aldı çok kısa sürede operasyon odasından çıkan teyzemiz ertesi gün çok memnun kalarak her yeri daha farklı ve güzel görüyorum diye bahsedince Benim de uzağı görememe problemim var,küçük yaşlardan beri gözlük kullanırım aynı doktora bende muayene oldum sonrasında da ameliyat.Gerçekten dünya bir farklı görünüyor eğer ameliyat için uygun diyorsa doktorunuz hiç beklemeyin derim.hala inanamıyorum yıllardır çektiğim çile bitti gitti Hastane falan önemli değil , operasyonu yapacak olan dr iyi olmalı..

Bende lazer istiyordum bir ara ama anlamadığım şey çoğu doktor gözlük kullanıyor neden onlar lazer yaptırıp gözlüklerinden kurtulmuyor onlar için daha önemli halbuki ve bilgileride vardır yani..

Merhaba ben 17 yaşındayım bu sene hemşirelikten mezun oldum. Muğla'ya yeni taşındık. 6 yıldır gözlük kullanıyordum 4 aydır da lens kullanıyorum ama sürekli çapak oluşuyor, kaşınıyor ve rahatsız ediyor. Damla kullanmak zorunda kalıyorum kuruluğu önlemek ve enfeksiyon için. Tabi çok zahmetli ve maliyetli oluyor. Henüz 4 ay olmasına rağmen çok alıştım gözlük hiç takamıyorum. Ben de lense bu kadar para vereceğime ameliyat olayım dedim gözlükçü kuzenim var kesinlikle olma saçmalama falan dedi. Ama ben dayanamıyorum artık lenssiz, gözlüksüz denize falan rahat rahat girmek istiyorum, duşa girmek istiyorum ama buraya da yeni taşındık bi bilgilendirir misiniz? onereceginiz bi yer var mi zararları neler fiyatı nedir falan? şimdiden teşekkür ederim.

Ben bir hafta önce dünya göz hastanesinde ameliyat oldum.15 yıl lens kullandım.Ama bunun sonu olmadıgını görünce ameliyata karar verdim.şu an çok memnunum.bence sen muğla falan hiç uğraşma,direk kendini ayarlayıp büyükşehirde falan yaptır sonuçta imkanlar daha çok.yerinde olsam izmire falan gider bir muayene olurdum önce lazer için.

Peki ne kadar odedin İzmirde mi yaptirdin sende? Su an kayserideyim burada durcam 1.5ay kadar bu surede toparlanabilir miyim? Dünya göz burada da var ama 27 eylülde kpssye gircem hadi toparlanamazsam diye korkuyorum

Ben istanbulda yaptırdım.mugla deyince en yakın izmir aklıma geldi.herkese aynı tip laser yöntemi uygulanmıyor. Önce 200 tl vererek lasere uygun mu değil mi diye muayene oldum.uygun oldugunu öğrenince bana uygun olan yönteme karar verdik doktorumla.3200 tl vererek ilasik yöntemiyle ameliyat oldum.istisnalar elbette vardır ama genelde 2-3 içinde hatta ertesi gün normal hayatına dönüyosun.bu konuda doktorundan daha iyi bilgi alırsın canım.bence en azından gidip bir muayene ol,uygun musun değil misin öğren.

OTEÇok tesekkur ederim bi şey daha sormak istiyorum uzun sure lens kullanmissin onun hakkinda tecrubelerini paylasir misin bi de capaklanma oluyo muydu ne yapiyodun "jasse, post: 36653432, member: 597649"]Ben istanbulda yaptırdım.mugla deyince en yakın izmir aklıma geldi.herkese aynı tip laser yöntemi uygulanmıyor. Önce 200 tl vererek lasere uygun mu değil mi diye muayene oldum.uygun oldugunu öğrenince bana uygun olan yönteme karar verdik doktorumla.3200 tl vererek ilasik yöntemiyle ameliyat oldum.istisnalar elbette vardır ama genelde 2-3 içinde hatta ertesi gün normal hayatına dönüyosun.bu konuda doktorundan daha iyi bilgi alırsın canım.bence en azından gidip bir muayene ol,uygun musun değil misin öğren.[/QUOTE]
Cok

OTE="jasse, post: 36653432, member: 597649"]Ben istanbulda yaptırdım.mugla deyince en yakın izmir aklıma geldi.herkese aynı tip laser yöntemi uygulanmıyor. Önce 200 tl vererek lasere uygun mu değil mi diye muayene oldum.uygun oldugunu öğrenince bana uygun olan yönteme karar verdik doktorumla.3200 tl vererek ilasik yöntemiyle ameliyat oldum.istisnalar elbette vardır ama genelde 2-3 içinde hatta ertesi gün normal hayatına dönüyosun.bu konuda doktorundan daha iyi bilgi alırsın canım.bence en azından gidip bir muayene ol,uygun musun değil misin öğren.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim bi şey daha sormak istiyorum uzun sure lens kullanmissin gözünde cçapaklanma oluyor muydu ne yapiyordun tecrübelerini anlatır misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…