• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ankara da olmayı düşünüyorum..nereyi hangi doktoru önerirsiniz arkadaşlar lütfen yardım edin.. :(

Arkadaşım herşeyden önce göz insanın en kıymetli organlarından birisidir, senin dünyaya açılan penceren bi yedeği de yok... Bence ankara değil iyi doktor dünyanın öteki ucunda bile olsa gidilir.. Bu yüzden ben sana İstanbulda konusunda uzman hatta lazerde türkiyede ilk uygulamaya başlayan doktoru NUSRET BAŞ'ı öneriyorum. ben senin yerinde olsam hiç düşünmez gelir ameliyatımı olur giderim. Şimdiden geçmiş olsun. kafandaki sorulara cevap olması için bu sayfayı okumalısın. http://www.nusretbas.com/45.asp

önerin için gerçekten teşekkür ederim sulecikk, ben de kesinlikle senin gibi düşünüyorum. iyi doktor istanbuldaysa tabii kalkıp gelirim. önerini dikkate alacağım. tekrar teşekkürler :)

ben bu sayfayı daha önce niye görmedim!
Ben 4 senedir "acaba olsam mı olmasam mı - olursam nerede olsam" sorularıyla kafayı yemiş durumdayım. 4 sene önce ankarada dünya göze gittim numaran büyük astigmatın yüksek muhtemelen kornean da kalın değildir sana göz içi mercek ameliyatı öneririz dediler (kastedilen ameliyat katarakttaki gibi gözün içine yapay bir mercek yerleştirmekmiş) 500de 1 katarakt gelişme ihtimali var ama dediler bende hem gözümü kestircem hem mercek taktırcam hem de bide bu ihtimal... Benim için yüksek bir risk diyerek vazgeçtim. Ama aradan geçen süre zarfında benim sevdam geçmedi. Bu sefer kudret göze gittim. Burada lazer için konuştum mu ne dediler hatırlamıyorum ama gözlükten bıktığımı söylemiş, güneşe karşı aşırı hassasiyetimin olmasından falan yakınmıştım. Burda da bi de lens dene dediler ve 660 tl ye özel lens siparişi verdik. Lense alışamadım lens sürekli gözlerimde oynadığı için bulanık görme, kaşıntı, taktıktan 3-4 saat sonra batma falan oluyordu bu yüzden tekrar gittiğimde numaran yüksek ne bekliyorsun ki bunu söylemiştik gibi bir ifadeyle karşılaştım halbuki hiç öyle demediler deseler 660tl verip topu topu 1 yıl kullanabileceğim ve bi sürü sorun yaşayacağım bi lensi niye alayım. Bu yüzden kudret gözden soğudum. (ama bende lazer umudu hala devam ediyor) en son geçen sene mayıs falan gibi yüne dünya göze gittim lazer olabilir miyim acaba diye. Bu sefer gittiğimde lazer olabilirsin dediler. Indirim dönemindelermiş (tedavide de indirim oluyormuş ya, nasıl işse kozmetikte kampanya gibi!) yüksek bi ihtimal lazer başarılı olurmuş ama numara da kalabilirmiş ve düşük bi ihtimal de başka semptomlar gelişebilirmiş. Bu "başka semptomlar"ı açıklamaktan kaçındıkları için ben yine korktum ve vazgeçtim. Aslında bu sefer lazer olmaktan tamamen vazgeçmedim iyice bi araştırayım diye o sıra olmaktan vazgeçtim. Sonra araştırdım ki yazın zaten tavsiye edilmiyormuş. Yazın olunan ameliyatlarda ışık dağılması şimşek çakması ışığa aşırı hassasiyet gibi durumlar daha çok oluyormuş. Ben de kasım gibi falan olayım dedim. Ama kasım ayı geldiğinde de maddi sıkıntıya girdiğimden olay taa bu zamana kadar sarktı. şu an nereye gitsem ne yapsam hiç bilemiyorum. Gözlük alsam 750tl gibi bir fiyat, lens keza aynı ki lensi devamlı kullanamıyorum yanında gözlük de almak gerek, lazer olsam bi seferde 2500 fln neyse versem kurtulsam diyorum açıklamaktan kaçınılan ve gelişme ihtimlinden bahsedilen "semptom"lardan ürküyorum. Hangi doktor iyi hangi hastane iyi hiçbir fikrim yok kudret göz de dünya göz de bana denk gelenler son derece ilgisiz umursamaz. Ankarada başka sözü geçen göz hastanesi de yok (bu arada maya gözü de deneme fırsatı buldum, o daha da beter-devlet hastanesi gibi)
sonuç olarak topaç gibi dönüp duruyorum :18:
Bu arada göz numaralarım da yaklaşık olarak 7ye-9 miyop :84:

seni en iyi ben anlarım.. Numaram benimde astimat ve miyop 10 numara filandı bi gözüm diğeri bir buçuk gibi bişeydi zaman geçince unutuluyo :) ben denizlide yaptırdım vizyon göz hüseyin beye. ömür boyu garanti veriyorum dedi ve şuanda görmem iyi allaha şükürler olsun

Arkadaşım herşeyden önce göz insanın en kıymetli organlarından birisidir, senin dünyaya açılan penceren bi yedeği de yok... Bence ankara değil iyi doktor dünyanın öteki ucunda bile olsa gidilir.. Bu yüzden ben sana İstanbulda konusunda uzman hatta lazerde türkiyede ilk uygulamaya başlayan doktoru NUSRET BAŞ'ı öneriyorum. ben senin yerinde olsam hiç düşünmez gelir ameliyatımı olur giderim. Şimdiden geçmiş olsun. kafandaki sorulara cevap olması için bu sayfayı okumalısın. http://www.nusretbas.com/45.asp

bende ankara da olmayı düşünüyorum..nereyi hangi doktoru önerirsiniz arkadaşlar lütfen yardım edin.. :(

önerin için gerçekten teşekkür ederim sulecikk, ben de kesinlikle senin gibi düşünüyorum. iyi doktor istanbuldaysa tabii kalkıp gelirim. önerini dikkate alacağım. tekrar teşekkürler :)

seni en iyi ben anlarım.. Numaram benimde astimat ve miyop 10 numara filandı bi gözüm diğeri bir buçuk gibi bişeydi zaman geçince unutuluyo :) ben denizlide yaptırdım vizyon göz hüseyin beye. ömür boyu garanti veriyorum dedi ve şuanda görmem iyi allaha şükürler olsun
benm istanbula gitmegibi bi ihtimalim yok maalesef.bi an once kurtulmak istiyorum..

merhaba bende lazer ameliyatı olucam size birkaç sorum olucak dr dan memnun kaldığınızı yazmışsınız zaten bu benim için çok önemli ilk gün lazer ameliyatına uygun olup olmadığınızın muayenesi ne kadar zamanınızı aldı kaç saat sürdü muayene ücreti ne kadar lazer ameliyatını kaça yaptı ilgili güler yüzlü bir doktor mu sayfayı inceledim ama hasta görüşleri benim için daha önemli bilgi verirseniz sevinirim

Canım çok geçmiş olsun benim yaptırdığım bir yer var cidden bu işin ehli doktorlar çok memnun kaldım. :34:

sen nerde oldun canım..inşallah darısı başımıza..bize en yakın yer ankara orda amcamlar var en azından bikaç gün orda kalırız diye düşünüyodum ama annem hangi doktor iyiyise oraya gideriz diyo kararsız kaldım offf...hala netleşmedi hangi doktor daha iyi..

sen nerde oldun canım..inşallah darısı başımıza..bize en yakın yer ankara orda amcamlar var en azından bikaç gün orda kalırız diye düşünüyodum ama annem hangi doktor iyiyise oraya gideriz diyo kararsız kaldım offf...hala netleşmedi hangi doktor daha iyi..

Canım ben İstanbul B.düzünde özel bir hastanede oldum. Bi arkadaşım o doktoru önermişti iyi ki de orda olmuşum dedim. İşini iyi yapan bir doktor, internette falan bir sürü videosu var tv kanallarına konuk katılmış. Özelden yazayım istersen burdan reklama fln girer diye yazamadım. :44:

Canım ben İstanbul B.düzünde özel bir hastanede oldum. Bi arkadaşım o doktoru önermişti iyi ki de orda olmuşum dedim. İşini iyi yapan bir doktor, internette falan bir sürü videosu var tv kanallarına konuk katılmış. Özelden yazayım istersen burdan reklama fln girer diye yazamadım. :44:

cok sevinrim...ist.a gitmem cok zor ama..fiyatini falanda yazarsan cokiyi olur:43:

cok sevinrim...ist.a gitmem cok zor ama..fiyatini falanda yazarsan cokiyi olur:43:

Doktorumun adı Faik Oruçoğlu. İnternete yazınca çıkıyo baya bir şeyler. A sınfı bir hastaneymiş ameliyat oldugum hastane, o yuzden tetkikleri dahil 3 bucuk bin lira verdim. Ama insanın sağlığı söz konusu olunca veriyo o parayı mecbur :34:

Doktorumun adı Faik Oruçoğlu. İnternete yazınca çıkıyo baya bir şeyler. A sınfı bir hastaneymiş ameliyat oldugum hastane, o yuzden tetkikleri dahil 3 bucuk bin lira verdim. Ama insanın sağlığı söz konusu olunca veriyo o parayı mecbur :34:

çoookk tsekkur ederimmmm cok saolll

Ben de 2300 TL'ye yaklaşık 1.5 ay kadar önce ameliyat oldum. 8 yıldır lens ondan önce yıllardır gözlük kullanan birisi olarak o kadar mutluyum ki...
Ayrıca korkulacak hiç bir durum da yaşamadım. Ameliyattan 5-6 saat kadar sonra her şey normale döndü, öyle aşırı batma, yanma vs yaşamadım.
Yalnız 3-4 hafta boyunca arada gözlerimde bulanıklık oluştu, şu an ise artık tam değerlerini buldu sanırım.

Ben de 2300 TL'ye yaklaşık 1.5 ay kadar önce ameliyat oldum. 8 yıldır lens ondan önce yıllardır gözlük kullanan birisi olarak o kadar mutluyum ki...
Ayrıca korkulacak hiç bir durum da yaşamadım. Ameliyattan 5-6 saat kadar sonra her şey normale döndü, öyle aşırı batma, yanma vs yaşamadım.
Yalnız 3-4 hafta boyunca arada gözlerimde bulanıklık oluştu, şu an ise artık tam değerlerini buldu sanırım.

sen nerde cizdirdin..darisi basima insallah..bnd buraya yazicammmm :)))

Merhaba bende miyop ve astigmat var 10 yıldır lens kullanıyorum sabah uyandigimda lensimi takamadan bişey olacak diye korkuyorum bende lazer düşünüyorum yaptirdiktan sonra birinin benle ilgilenmesi gerekir mi yoksa kendi kendime idare edebilir miyim iki kızım var onlarla da ilgilenmen lazım yaptiranlar bilgi verirseniz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve Adana'da lazer yaptıran varmı acaba

Mrb arkadaşlar bende lazer uzun zamandır düşünüyorum avrupa göz açıldı yeni buraya ama yeni açıldığı için guvenemiyorm biraz bekle iyi doktorlar transfer olsum ilk önce diyolr kararsız kaldım. Eskişehirde lazer ameliyatı olanlar varmı acaba tavsiye edermisiniz

Canım merhaba. Ben Eskişehirde Mavi Ay Göz Merkezinde Mete Bey'e yaptırmıştım. Astigmat vardı benim 2 yıl önce oldum ameliyatı. Bende o zamanlar çok araştırmıştım bir akadaşımın da tavsiyesiyle orda oldum çok memnunum :34:

Cevabın için tskler öncelikle cnm:) bi araştırayim bklm ben o göz merkezini peki nekadar ödedin?

Back