İclalimm bende muayene olucam ıstanbul goz hastahanesınde bahcelıevlerde oturuyorum ben ama calısmıyorum ve ssk yok yanı babamdan yararlanıyorum ogretmen babam o zamanda mı muayane ucretı 30 tl olur bılgın varmı??? bır de ne kadar ucret odedın ındırım yaptılarmı? dunya gozu kotuluyolar genelde burası nasıl % 50 ındırım vardı dunya gozde bundada varmı? sıkıldım arastırmaktan pek bılen de yok etrafımda bı bılgı verırsen cvplarsan lutfenn cok sevınırımmm
Çok gecmis olsun ameliyat oldunuz demek :) nasıl memnun kaldınız mı ? Bende aynen 1700 tl ödedimMartha canım benımde 3 numaraydı ama yaptı turgay cetın ıst goz hastahanesınde 1 700 ucret ıclalım sen kaca amelıyat oldun? bıcaklısı 1000 tl ama kartal goz dedıklerı lasik yanı o 1700 tutuyor ek olarak daha gelısmıs oldugu ıcın canım...
Martha canım benımde 3 numaraydı ama yaptı turgay cetın ıst goz hastahanesınde 1 700 ucret ıclalım sen kaca amelıyat oldun? bıcaklısı 1000 tl ama kartal goz dedıklerı lasik yanı o 1700 tutuyor ek olarak daha gelısmıs oldugu ıcın canım...
ben de 6 yaşından beri 16 senedir gözlük kullanıyorum ve artık gına geldi kurtulmak istiyorum fakat maddi durum biraz sıkıntıda SSknın karşıladığı bir hastane var mı bildiğiniz :/ numaram 5 civarı ve 0.50 astiğmat vardı en son gittiğimde gözlüksüz yarı kör gibi bişey oluyorum artık ben de güneş gözlüğü takıp denize girdiğimde de etrafı görebilmeyi istiyorum
Gitarist öncElikle ALLAH şifa versin. Ssk muayene ücretinde evet ama ameliyatta karşılamaz diye biliyorumama göz için değecek bir mebla 1700 tl İstanbul göz .tavsiye ederim eğer lazere uygunsa bir yolunu bul ve ol derim ameliyatı. Hakikaten denizde çok daha zorlanıyor insan ...
kızlar bende lens ve gözlükten bıktım gecen cuma gittim adana da ameliyat oldum yani lazer.haftaya tekrar kontrolüm var. şimdilik günde 4 defa ıkı damla verdı onları damlatıyorum.çok korkarak girdim ama 10 dk sürdü. umarım yazılanlar benım de basıma gelmez. lazerden ne kadar zaman sonra makyaj yapmaya başladınız denize girmek 1 ay yasak makyajda öylemi acaba? doktora sormayı unutmuşum kontrolde sorucam artık.hoşçakalın
bende 8 temmuda konya göz merkezinde lazer oldum. doktor gayet güzel geçtiğini söyledi. çok kolay oldu sade ilk gün biraz batma oldu ve bir kaç saat gözlerimi açamadım yanıyodu açmaya alıştığımda. şu anda hala tam net göremiyorum 4.75 miyop ve 1.25 astiğmat vardı. hala bir miktar bulanıklık var doktor 1 aya kadar normale döner dedi ama yinede içimde bir şüphe var. acaba düzelmezse diye. 1300 lira verdim 2 göze. benimle aynı durumda arkadaşlar varmı acaba bulanıklığım düzelicekmi ?
bende lazerle göz ameliyatı oldum. merak ettikleriniz varsa öncesi sonrası fiyat sorabilirsiniz. bende çok araştırdım numaralarım da çok yüksekti. benimde merak ettiğim en fazla ne kadar süre önce ameliyat olan arkadaşımız var .ben nisan 2013te oldum şimdilik memnunum ama ilerisi ne olur onu düşünmüyor değilim
aysel hanım nerde oldunuz fiyatı neydi doktorunuz nasıldı şuan görüşünüz nasıl gözde kuruluk varmı bende 1,75 -2 miyop var
ctesi gunu muayene olmaya gittim 150 tl muayene ucreti 180 tl goz kurulugu testi icin verdim.sonuc itibariyla gozlerim ameliyata uygun bulundu astigmaTIM 2.5.korneam kalinmis ilasik yapilir dedi dr efekan ameliyat ucretide 2700 tl dediler.birsuru test yapildi normal muayeneyi baska dr yapti son ameliyat konusmasi icin efekanla konustum konusmak denilirse tabi 2 dak olur gerekirse 2.ameliyatta olur dendi gonderildim.hasta dr iliskisi sifir.ne aciklama ne baska birsey.bende salak gibi kaldim.drum kendine ozguveni tavan ama hastalari kaale almiyor.
simdi alternatif dr ariyorum
ben bu sayfayı daha önce niye görmedim!
ben 4 senedir "acaba olsam mı olmasam mı - olursam nerede olsam" sorularıyla kafayı yemiş durumdayım. 4 sene önce ankarada dünya göze gittim numaran büyük astigmatın yüksek muhtemelen kornean da kalın değildir sana göz içi mercek ameliyatı öneririz dediler (kastedilen ameliyat katarakttaki gibi gözün içine yapay bir mercek yerleştirmekmiş) 500de 1 katarakt gelişme ihtimali var ama dediler bende hem gözümü kestircem hem mercek taktırcam hem de bide bu ihtimal... benim için yüksek bir risk diyerek vazgeçtim. ama aradan geçen süre zarfında benim sevdam geçmedi. bu sefer kudret göze gittim. burada lazer için konuştum mu ne dediler hatırlamıyorum ama gözlükten bıktığımı söylemiş, güneşe karşı aşırı hassasiyetimin olmasından falan yakınmıştım. burda da bi de lens dene dediler ve 660 tl ye özel lens siparişi verdik. lense alışamadım lens sürekli gözlerimde oynadığı için bulanık görme, kaşıntı, taktıktan 3-4 saat sonra batma falan oluyordu bu yüzden tekrar gittiğimde numaran yüksek ne bekliyorsun ki bunu söylemiştik gibi bir ifadeyle karşılaştım halbuki hiç öyle demediler deseler 660tl verip topu topu 1 yıl kullanabileceğim ve bi sürü sorun yaşayacağım bi lensi niye alayım. bu yüzden kudret gözden soğudum. (ama bende lazer umudu hala devam ediyor) en son geçen sene mayıs falan gibi yüne dünya göze gittim lazer olabilir miyim acaba diye. bu sefer gittiğimde lazer olabilirsin dediler. indirim dönemindelermiş (tedavide de indirim oluyormuş ya, nasıl işse kozmetikte kampanya gibi!) yüksek bi ihtimal lazer başarılı olurmuş ama numara da kalabilirmiş ve düşük bi ihtimal de başka semptomlar gelişebilirmiş. bu "başka semptomlar"ı açıklamaktan kaçındıkları için ben yine korktum ve vazgeçtim. aslında bu sefer lazer olmaktan tamamen vazgeçmedim iyice bi araştırayım diye o sıra olmaktan vazgeçtim. sonra araştırdım ki yazın zaten tavsiye edilmiyormuş. yazın olunan ameliyatlarda ışık dağılması şimşek çakması ışığa aşırı hassasiyet gibi durumlar daha çok oluyormuş. ben de kasım gibi falan olayım dedim. ama kasım ayı geldiğinde de maddi sıkıntıya girdiğimden olay taa bu zamana kadar sarktı. şu an nereye gitsem ne yapsam hiç bilemiyorum. gözlük alsam 750tl gibi bir fiyat, lens keza aynı ki lensi devamlı kullanamıyorum yanında gözlük de almak gerek, lazer olsam bi seferde 2500 fln neyse versem kurtulsam diyorum açıklamaktan kaçınılan ve gelişme ihtimlinden bahsedilen "semptom"lardan ürküyorum. hangi doktor iyi hangi hastane iyi hiçbir fikrim yok kudret göz de dünya göz de bana denk gelenler son derece ilgisiz umursamaz. ankarada başka sözü geçen göz hastanesi de yok (bu arada maya gözü de deneme fırsatı buldum, o daha da beter-devlet hastanesi gibi)
sonuç olarak topaç gibi dönüp duruyorum :18:
bu arada göz numaralarım da yaklaşık olarak 7ye-9 miyop :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?