• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yaklaşık 8 ay önce dünya göz hastanesinde oldum ameliyatımı çok kolay ve acısız geçti sadece yapıldıktan sonra 3 saat falan yanma oldu bende şu an çok çok memnunum herkesten çok daha iyi görüyorum ve hiçbir sorunum yok allaha şükür bence hemen yaptırın hiç lenslerle gözlükle uğraşmaya gerek yok

Bende Dünyagözde ameliyat olacagım. Bu ay sonuna kadar devam eden lazer ameliyatlarında %50 indirim fırsatından yararlanacagım. İnşallah bende iyi bir şekilde atlatırım bu ameliyatı.

Kizlar Ameliyat olduktan sonra gozunun onunde sinek ucusmalari olanlar var mi ? Yani goz sivisinin hareketlenmesi diyim gorusu etkilemiyor ama sigara dumani gibi birsey genelde gunduz cok net belli oluyor ????

Kizlar Ameliyat olduktan sonra gozunun onunde sinek ucusmalari olanlar var mi ? Yani goz sivisinin hareketlenmesi diyim gorusu etkilemiyor ama sigara dumani gibi birsey genelde gunduz cok net belli oluyor ????

O değilde bende de lens varmış gibi arada batma oluyor. :26:

Göz sıvısını bilemem de bende tam tersi kuruluk oluyor. Hala damla kullanıyorum. :/

Bu arada kaç yıl oldu ameliyat olalı?

geçmiş olsunn :) bende 16 gün önce İSTANBUL GÖZ HASTANESİNDE lazer ameliyatı oldum.bendede aynı durum oldu fakat ilk 10 gün yaşadım bu durumu.ilginçtir ki çocukken gözlerimde sorun yokken de vardı bu durum :1: doktoruma sorduğumda net gördüğün için oluyor dedi çocukluk dönemindede net gördüğünden oluyordu dedi ve sevindim aslında bu duruma :) :1: sorusu olan varsa cevaplayabilirim :40:

O değilde bende de lens varmış gibi arada batma oluyor. :26:

Göz sıvısını bilemem de bende tam tersi kuruluk oluyor. Hala damla kullanıyorum. :/

Bu arada kaç yıl oldu ameliyat olalı?

o batmalar kuruluktan olabilir canim..
Kuruluk bendede var ada damla damlatiyorum..
2010 da ameliyat olmustum 3 seneyi gecti..
Bendede bu bahsettigim sey oldu ama doktor o yuzden degil dedi bilmiyorum simdilik bir sorun yok,
tanidiklarimdada varmis benzer durum ama lazer ameliyati olmadilar onlar yani normalde varmis,
ben alistim baska sorun olmasinda raziyim bunada.. senin ne kadar oldu:26:

Son düzenleme:
geçmiş olsunn :) bende 16 gün önce İSTANBUL GÖZ HASTANESİNDE lazer ameliyatı oldum.bendede aynı durum oldu fakat ilk 10 gün yaşadım bu durumu.ilginçtir ki çocukken gözlerimde sorun yokken de vardı bu durum :1: doktoruma sorduğumda net gördüğün için oluyor dedi çocukluk dönemindede net gördüğünden oluyordu dedi ve sevindim aslında bu duruma :) :1: sorusu olan varsa cevaplayabilirim :40:

Canim Ben ilk zamanlar fark etmedim böyle bisey yani gozlukluyken filan,
ameliyattan sonra oldu gibi geliyor bana..
2 kere doktora gittim bi sorun yok dediler yani onlari goruyorum tabi ama bi problem yok retina yirtilmasi vs,
umarim bi sknti olmaz ben ameliyat olali 3 seneyi gecti ;)

o batmalar kuruluktan olabilir canim..
Kuruluk bendede var ada damla damlatiyorum..
2010 da ameliyat olmustum 3 seneyi gecti..
Bendede bu bahsettigim sey oldu ama doktor o yuzden degil dedi bilmiyorum simdilik bir sorun yok,
tanidiklarimdada varmis benzer durum ama lazer ameliyati olmadilar onlar yani normalde varmis,
ben alistim baska sorun olmasinda raziyim bunada.. senin ne kadar oldu:26:

7 ay oldu. Ocak ayında tekrar kontrol var.

Ha bir de arada yine kaşıntı oluyor bu gidişle bi damla daha kullanıcam. :/

Bu arada ameliyat olanlara sorum olacak... Kaç ay damlalara devam ettiniz? :26:

Ben 3 ay damla kullandim.. ama kuruluk hala var.. kasinti bendede oluyor mesela yazin 3 4 ay damla verdi doktor kullan diye mevsimel alerji gibi biseyden bahsetti.. ayrica ben suni goz yasida aldim kuruluk hissettikce damlaticam.. bide ben gecen sene baskasinin goz kalemini kullandim mikrop kapti gozlerim simdi cok dikkat ediyorum..

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. darısı biz olmak isteyenlere inşallah

bu operasyona ne kadar ödediklerinizi de belirtirseniz bizim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler

Bende 6 yıldır astigmat vardı. Geçenlerde Dünyagözün lazer ameliyatlarında yaptıgı kampanyaya rastladım ve başvuru yaptım. 1000 lira civarı bir ücret ödeyeceğim.

cnm ben daha 1 ay olmadı amelıyat olalı.. 3 damla verdı doktorum ıkı tanesını sadece ılk on gun kullandım.. dıerıde sunı gozyası damlası zaten 3 ay kullanmam gerekıyormus bu kdr bıde hap verdı vıtamınmıs gozlerm ıcn sanırm bıraz zayf dıe

arkadaslar ben nerdeyse bır ay once oldum amelıyatı... olmak ısteyenler ıcn deneyımımı anlatıyorum.. dunya goz hastanesınde oldum.. ben mıyoptum ırsıydı sanırm cnku cok kck yasta baslamıstı.. neyse ıstee gıttım testler fılan sorun cıkmadı ıkıncı gun dırek amelıyt oldm hıcbır agrı sızı bısey yok zaten ıslem suresıncede gozunuz bısey grmuyorr .. orası cok hosuma gıtmıstı o aletlerı gormuyorsnuz yanı.. ılk gun hafıf bulanık goruyorsnz herseyı ama baya yanma ve batma hıssı oluyor.. fakat gozlerınızı kapattıgınızda gecıyor yanı eger evde dınlenırsenız bır skıntı yasamazsınız.. ben oyle yapmıstm :) snra 3 damla ve bır hap verılıyor yanı bana verıldı. ıkı tanesını 10 gun kullandım bırını ıse 3 ay kullanacagım. hapııda gunde 1 tane ıcıyorm. suana kdrr kasıntı yanma yokkk saadece bazen bulank gıbı goruyorm bnun sebebı ıse kurulukmuss yanı sunı gozyası damlamı daha sk kullanmam gerek hepsı bu.. cok ıyı goruyorm cok mutluym :) cokta memnun kaldım hastaneden ve doktorumdan herekse tvsıye ederım ve smdıden olacaklara gecmıs olsun dıyorm herhangı sorularınız cvplayabılırm alıntı yapmanız yeterlı tşkrler ıyı gunler :))

İstanbul göz hastanesinde (Bahçelievler'de)üç hafta önce lazer ameliyat oldum doktorum Turgay çetin tecrübeli güler yüzlü bir doktor :) şükür iyi gecti ... SSK olanlar 30 tl muayene ücreti bilginiz olsun. Lazer olmak isteyenler ve gözleri ameliyata uygun olan herkese tavsiye ediyorum :)

Dünya Göz Hastahanesinin Etiler şubesinde Dr.Efekan ÇOŞKUNSEVEN'e muayene oldum ameliyat olacağımdan çok emindim fakat onca kontrol sonucu Dr.Efekan bey bu göze lazer önermem dedi kornea yapınız ince ve 8 numara üzerine lazer önermiyoruz dedi göze mercek yerleştirmeyi önerdi bununda maliyeti 12000 tl olduğunu öğrendim hayal kırıklığıyla eve geri döndüm göz numaram sağ -4 miyop - 4 astigmat sol göz -5 miyop ve -3,75 astigmat doktor totelde 8 numara üzerine lazer önermem dedi yani iki gözün miyop ve astigmat toplamı sekiz üzeri olmamamalıymış sizce ne yapmalıyım istanbul cerrahide sinan göker bu işin piri bide ona muayene olayım yoksa bu sevdadan vazgeçmem mi gerekir

ben de dün dünya gözün etiler şubesindeki dr efekan beye ilasik ameliyatı oldum.gerçekten dün gözlerim aşırı derecde yandı açamadım.ama bu sabah kalktığımda hiçbişey yoktu ve şuan herşey net sadece gözlerimin içi kanlanmış oda normalmiş.iyiki olmuşum.ilk günkü acıya dayanacaklar hiç durmasın olsun kokulcak birşey yok...
güncel fiyatları merak edenler için ilasik ameliyatı 1300 euro:74:

eşmde bu yıl şubat ayında doktoru cok arastırarak efekan coşkunsevene ameliyatı oldu ilasik teknolojisi ile oldu oda.ilk gn 5 6saat yandı akşamına cıktık gezdik.diğer gün hiçbirseyi yoktu ameliyattan cıktı gözlerinde kızarıklık dahi yoktu.olmadınmı sen ameliyat dedim yo oldum dedi.göz derecesi hemen 0 landı suan süper görüyor cok memnun yapan doktor kullanılan teknoloji falan cok önemli.bu doktor alanında cok uzman ünlü biriymiş.bursa dünya göz hastanesinde olanlar pek memnun değil mesela

İstanbul göz hastanesinde (Bahçelievler'de)üç hafta önce lazer ameliyat oldum doktorum Turgay çetin tecrübeli güler yüzlü bir doktor :) şükür iyi gecti ... SSK olanlar 30 tl muayene ücreti bilginiz olsun. Lazer olmak isteyenler ve gözleri ameliyata uygun olan herkese tavsiye ediyorum :)

İclalimm bende muayene olucam ıstanbul goz hastahanesınde bahcelıevlerde oturuyorum ben ama calısmıyorum ve ssk yok yanı babamdan yararlanıyorum ogretmen babam o zamanda mı muayane ucretı 30 tl olur bılgın varmı??? bır de ne kadar ucret odedın ındırım yaptılarmı? dunya gozu kotuluyolar genelde burası nasıl % 50 ındırım vardı dunya gozde bundada varmı? sıkıldım arastırmaktan pek bılen de yok etrafımda bı bılgı verırsen cvplarsan lutfenn cok sevınırımmm

iclalim merhaba ameliyat fiyatı ne kadar acaba istanbul göz hastanesinde ben araştırma aşamasındayım karar vermem gerekiyor

bir başka sorum ise dr bana 4 numara miyop olduğumu lazere uygun olduğumu söyledi ve bana göz numaramı durması için gözlük verdi 6 ay kullanıcakmışım hatta 1 yıl olabilirmiş amaç göz numaram ilerlemesin dursun sonrası lazer amaliyatıymış benim durumumda olan var mı gereksiz yere beklemek istemiyorum bilgisi olanlar varsa cevap bekliyorum

Back