kızlar dünyagözün kampaNYASI tekrar başlamış %50 indirimli haberiniz olsuın
Kampanya bu ay yeniden başladı eğer ilgilenenler varsa kaçırmasınlar bu fırsatıı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dünyagözün kampaNYASI tekrar başlamış %50 indirimli haberiniz olsuın
Nerede yaptıracaksınız? Fiyata göre değişiyor ameliyat çeşitleri... Bence bunu konuşun... Ha bir de 15 dk sürüyormuş öyle mi? İlginç.
bende yaklaşık 8 ay önce dünya göz hastanesinde oldum ameliyatımı çok kolay ve acısız geçti sadece yapıldıktan sonra 3 saat falan yanma oldu bende şu an çok çok memnunum herkesten çok daha iyi görüyorum ve hiçbir sorunum yok allaha şükür bence hemen yaptırın hiç lenslerle gözlükle uğraşmaya gerek yok
Kizlar Ameliyat olduktan sonra gozunun onunde sinek ucusmalari olanlar var mi ? Yani goz sivisinin hareketlenmesi diyim gorusu etkilemiyor ama sigara dumani gibi birsey genelde gunduz cok net belli oluyor ????
Kizlar Ameliyat olduktan sonra gozunun onunde sinek ucusmalari olanlar var mi ? Yani goz sivisinin hareketlenmesi diyim gorusu etkilemiyor ama sigara dumani gibi birsey genelde gunduz cok net belli oluyor ????
O değilde bende de lens varmış gibi arada batma oluyor. :26:
Göz sıvısını bilemem de bende tam tersi kuruluk oluyor. Hala damla kullanıyorum. :/
Bu arada kaç yıl oldu ameliyat olalı?
geçmiş olsunn :) bende 16 gün önce İSTANBUL GÖZ HASTANESİNDE lazer ameliyatı oldum.bendede aynı durum oldu fakat ilk 10 gün yaşadım bu durumu.ilginçtir ki çocukken gözlerimde sorun yokken de vardı bu durum doktoruma sorduğumda net gördüğün için oluyor dedi çocukluk dönemindede net gördüğünden oluyordu dedi ve sevindim aslında bu duruma :) sorusu olan varsa cevaplayabilirim
o batmalar kuruluktan olabilir canim..
Kuruluk bendede var ada damla damlatiyorum..
2010 da ameliyat olmustum 3 seneyi gecti..
Bendede bu bahsettigim sey oldu ama doktor o yuzden degil dedi bilmiyorum simdilik bir sorun yok,
tanidiklarimdada varmis benzer durum ama lazer ameliyati olmadilar onlar yani normalde varmis,
ben alistim baska sorun olmasinda raziyim bunada.. senin ne kadar oldu:26:
7 ay oldu. Ocak ayında tekrar kontrol var.
Ha bir de arada yine kaşıntı oluyor bu gidişle bi damla daha kullanıcam. :/
Bu arada ameliyat olanlara sorum olacak... Kaç ay damlalara devam ettiniz? :26:
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. darısı biz olmak isteyenlere inşallah
bu operasyona ne kadar ödediklerinizi de belirtirseniz bizim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler
7 ay oldu. Ocak ayında tekrar kontrol var.
Ha bir de arada yine kaşıntı oluyor bu gidişle bi damla daha kullanıcam. :/
Bu arada ameliyat olanlara sorum olacak... Kaç ay damlalara devam ettiniz? :26:
ben de dün dünya gözün etiler şubesindeki dr efekan beye ilasik ameliyatı oldum.gerçekten dün gözlerim aşırı derecde yandı açamadım.ama bu sabah kalktığımda hiçbişey yoktu ve şuan herşey net sadece gözlerimin içi kanlanmış oda normalmiş.iyiki olmuşum.ilk günkü acıya dayanacaklar hiç durmasın olsun kokulcak birşey yok...
güncel fiyatları merak edenler için ilasik ameliyatı 1300 euro
İstanbul göz hastanesinde (Bahçelievler'de)üç hafta önce lazer ameliyat oldum doktorum Turgay çetin tecrübeli güler yüzlü bir doktor :) şükür iyi gecti ... SSK olanlar 30 tl muayene ücreti bilginiz olsun. Lazer olmak isteyenler ve gözleri ameliyata uygun olan herkese tavsiye ediyorum :)
İstanbul göz hastanesinde (Bahçelievler'de)üç hafta önce lazer ameliyat oldum doktorum Turgay çetin tecrübeli güler yüzlü bir doktor :) şükür iyi gecti ... SSK olanlar 30 tl muayene ücreti bilginiz olsun. Lazer olmak isteyenler ve gözleri ameliyata uygun olan herkese tavsiye ediyorum :)