How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 damla da çokmuş.Belki yöntem farkından da olabilir, mesela lasik için bile ;

''IntraLASIK ile LASIK Arasındaki Farklar Nelerdir?
Korneal flep oluşturma aşamasında Intralasik'te Intralase isimli laser kullanırken, LASIK'te flep mikrokeratom denilen bıçak yardımı ile kaldırılır. Intralasik tekniğinde laser ile flep oluşturulmasının yukarıda sayılan avantajları ve kolaylığı hekim ve hasta açısından diğer yönteme göre üstünlük sağlar.''

Benim olduğum intralasik.

Ben başka bir göz doktoruyla da görüşmüştüm, operasyon sonrası bir yıl suni göz yaşını kullanman gerekebilir demişti, ben de bunu göze almıştım.Sol gözünüzde kuruluk oluşuyorsa suni göz yaşını kullanmaya devam etmelisiniz.Kullanmaktan çekinmeyin, bi zararı olmaz.Ben şu an için bile gözümde kuruluk hissetmiyorum çok şükür,gene de göz yaşını kullanmaya devam ediyorum, az bi kızarıklığım kaldı onun geçmesini bekliyorum.

Ben lasik oldum. Bu yüzden ağrı daha uzun sürdü ve 6 damla verildi. 10 gün önce bırakmam gerekirdi. Zararı da yoksa devam edeceğim. Bilgi için teşekkürler.

:)

ben 18 yaşıma daha girmedim ama duyduğuma göre göz numarası durunca ameliyat olunabiliyormuş doğru mu? açıkçası lensten de gözlükten de bıktım sabah uyanınca her şeyi bulanık görmek istemiyorum 9 senedir bulanıkk:(((( göz numaram da 8 bu arada şaşırmayın :D bi de sıfırlanında tekrar büyüyomuş doğru mu

dün öğleden sonra oldum bugün kontrole gittim şu an normal hayaıma devam :D :54:

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. darısı biz olmak isteyenlere inşallah

bu operasyona ne kadar ödediklerinizi de belirtirseniz bizim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler

merhba miyopastgmat olup lazer operasyonu geçirenler var ı ? memnun musunuz astigmatta başarı yüzdesinin düştüğü yazıyor internette. sizde öyle bir durum oldu mu tamamen sıfırlanıyor mu ? benim sağ gözüm -2,75, sol gözün -2,25 astigmat -1,5 ve -1 de miyop numaalarım

merhba miyopastgmat olup lazer operasyonu geçirenler var ı ? memnun musunuz astigmatta başarı yüzdesinin düştüğü yazıyor internette. sizde öyle bir durum oldu mu tamamen sıfırlanıyor mu ? benim sağ gözüm -2,75, sol gözün -2,25 astigmat -1,5 ve -1 de miyop numaalarım

bende mix astigmatım..ocakta ameliyat oldum..numaralarımda seninki ile hemen hemen aynı ve şu an çok memnunum kartal gibi görüyorum:)

bende mix astigmatım..ocakta ameliyat oldum..numaralarımda seninki ile hemen hemen aynı ve şu an çok memnunum kartal gibi görüyorum:)

ahh bunu duyduğuma o kadar sevindim ki anlatamam :) geçmiş olsun sana da güle güle gör mü denilir ne denilir bilemedim şimdi :) benim de astigmatım geçen yıldan bu zamana 1,5 numara kadar ilerlemiş yeni gözlük merceklerimi 1 ay deneyecekmişim 1 ay sonra kontrolüm var eğer ilerleme durursa lazer yapabiliriz dedi doktor ama çok da heveslenme hemen, kornean uygun değilse yapamayaız biraz şans işi astigmat olduğu için çok hazırlama kendini falan dedi ben de umutsuzluğa kapılmıştım :) peki sana hangi yöntem lazer uygulandı bilgin var mı acaba ? lens de kullanmak istemiyorum konforlu olmadığını söylüyorlar gözlükten de sıkıldım umarım lazere uygunumdur ben de.

ahh bunu duyduğuma o kadar sevindim ki anlatamam :) geçmiş olsun sana da güle güle gör mü denilir ne denilir bilemedim şimdi :) benim de astigmatım geçen yıldan bu zamana 1,5 numara kadar ilerlemiş yeni gözlük merceklerimi 1 ay deneyecekmişim 1 ay sonra kontrolüm var eğer ilerleme durursa lazer yapabiliriz dedi doktor ama çok da heveslenme hemen, kornean uygun değilse yapamayaız biraz şans işi astigmat olduğu için çok hazırlama kendini falan dedi ben de umutsuzluğa kapılmıştım :) peki sana hangi yöntem lazer uygulandı bilgin var mı acaba ? lens de kullanmak istemiyorum konforlu olmadığını söylüyorlar gözlükten de sıkıldım umarım lazere uygunumdur ben de.

tşkkür ederim..bence doktorun çok umutsuz konuşmuş ne alaka anlamadım..yaptır testlerini kornea kalınlığın uygunsa olursun zaten..benimki fazla fazla kalınmış:) astigmatı olup ta ameliyat olan çok tanıdığım var...doktorunun bu şekilde konuşmasını anlamış değilim..inşşş kurtulursun sende gözlüklerden:))

tşkkür ederim..bence doktorun çok umutsuz konuşmuş ne alaka anlamadım..yaptır testlerini kornea kalınlığın uygunsa olursun zaten..benimki fazla fazla kalınmış:) astigmatı olup ta ameliyat olan çok tanıdığım var...doktorunun bu şekilde konuşmasını anlamış değilim..inşşş kurtulursun sende gözlüklerden:))

valla ben de anlamadım umutsuz konuştu :S inşallah benim de korneam uygundur da lazer olurum tekrardan teşekkürler.

bende 05 temmuz da lasik oldum ertesi gün kontrolde gayet iyi dendi fakat numaram kaç olmuş diye sorunca söylenmedi sonra sıfır dendi ama malasef ben sol gözümle net göremiyorum 15 gün sonra tekrar gittim bu sefer kuruluk var ondandır dedi doktor hanım ama çok huzursuzum sol gözüm ile sağ gözümün görüşü arasında bariz fark var

bende 05 temmuz da lasik oldum ertesi gün kontrolde gayet iyi dendi fakat numaram kaç olmuş diye sorunca söylenmedi sonra sıfır dendi ama malasef ben sol gözümle net göremiyorum 15 gün sonra tekrar gittim bu sefer kuruluk var ondandır dedi doktor hanım ama çok huzursuzum sol gözüm ile sağ gözümün görüşü arasında bariz fark var

hadı yaa nerde oldun amelıyatı sen? bıde sey sorcam dıorlarkı son 1 yılda goz numarası degısmemıs olması gerekıyor? degısmısse eger yapılmıyormu yanı cnku benımkı ılerledı bıraz asırı deıl ama ılerlemıs.. ve cok ıstıorm gozlukte kullanmıorm lenste ve cok rhtsızım bıran once yaptırmak ıstıorm

o konuda çok bilgim yok en son 4 yıl önce artış olmuştur bende doktorum tamamdır dedi

canım eger kontrole gıdersen sorarmısın bunu ben turkıyede deılım gıttıgım zaman olmak ıstıorm ama smdıden ogrenmek ıstıyorum yaparlarmı dıye? gıtttıgınde rıca etsem sorup banada cvbı yazarmısn sana zahmet.. sımdıden cok tskr edrım saolasın cvpladıgın ıcın :)

bugünkü göz muayenemde lazer yaptırma hevesim başlamadan bitti. göz tannsiyonum çok yüksekmiş ve ömür boyu ilça kullanacakmışım göz tansiyonu yüksek olduğu için de lazer ameliyatı yapılamazmış bana çok üzgünüm gerçekten çok heveslenmiştim. ömür boyu gözlük veya lense mahkum kaldım. bugün lens siparişimi verdim gözlüğü bırakıcam lense kendimi alıştırmak zorundayım ve ömür boyu ilaç kullanmaya

arkadaşlar beylikdüzünde Bir İnci Göz Hastanesi diye bir yer var. Bu hastaneden lazerle ameliyat hakkında rahatça bilgi alabiliyorsunuz haberiniz olsun. Mesela benim annem çok korkuyordu, randevu falan almadan bide hiç ücret ödemeden doktorlardan bilgi aldık, anlattılar uzun uzun zaten teknoloji çok acayip ilerlemiş, ilasik diye bir cihaz var mesela bütün ameliyatı sadece lazerle yapıyor. Bıçak falan kullanılmıyormuş...............
dediğim gibi araştırın iyice, öğrenin öyle yaptırın canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar uzun süre oldu girmeyeli.1,5 sene önce ameliyat oldum.merak edilen sorular varsa cevaplayabilirim.

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. darısı biz olmak isteyenlere inşallah

bu operasyona ne kadar ödediklerinizi de belirtirseniz bizim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler

Bu ay süresince Dünyagözün bir kampanyası var onun için form doldurdum ben onay bekliyorum ve 1000 lira civarı. Kaliteli bir hastanede kaliteli bir ameliyat hemde uygun bir fiyatta:) Sana tavsiyem bu fırsatı sende değerlendir kaçırma derim :)

Back