How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar ben uzun yillar lens kullanan biri olarak 2 sene once İzmir Kaşkaloğlu'nda ameliyat oldum.Simdi cok rahatim sadece gunese fazla bakamiyorum.Ayrica ameliyat sonrasi agri fazlasiyla oluyor yalan yok ama sadece ilk gece.

mrb
size bi sorum olacak
ben bugün göz dr na gittim ve % 40 görmediğimi söyledi :5: gözlük kullanmalısın dedi verdiği recete de -10 yazıyor iki göz içinde
bu ne demek :26:

mrhabalar...ben 10 yıl once özel bi hstanede lazar ameliyatı oldum...gözlerim miyop derecesi 2.5 ti.18 yasımı doldulur doldrmaz hmen amelıyt oldum..gözlük kullannmaktan bıktmıstım artıkk...nyse uzun lafın kısası 10 yıl cıdden cok ıyı gctı hçbirsorun yasamadımm gormekle ılgılıı..fakat son birhftadır uzagı göremez oldum.yıne on yıl öncekı halıme geri döndum yanıı..gelen otobslerı okumkla zorlandıgımı farkettım ılk once we zorladıkca kndımı gzlerımde bı agrı olmaya bşladı suan npıcam bılemıyorumm....içinzde ikinci ameliyatı olan yada byle sorunlar yasayan warsa szden rıcam cwp wermenız...risk warmıdr iknci bi ameliyatınn....

benimde gözümde göz tembelliği vardı 5 yıl önce lazer oldum bu son zamanlarda özellikle yorulduğu zamanlarda (uykusuz kaldığımda )göz tembelliğim tekrar etmeye başladı tekrar dr uma kontrole gittim dinlendirici kullanabileceğimi ancak çok rahatsız olursam tekrar lazer yapabileceğini söyledi...bi sakıncası olsa demezdi sanırım...

Şimdi izledim de... Lasec diyor ama burada farklı yapılmış. :26: Gerçi video 2009 da yayınlanmış. Eski yöntem olabilir.

[video=youtube;CzUfmh8KeVQ]http://www.youtube.com/watch?v=CzUfmh8KeVQ[/video]

Oğlumda 2 hafta sonra Lazer olacak beni şimdiden stres yapmaya başladım hayırlısıyla atlatsak..İnsan endişeleniyor işte..

Göz bozukluğu tekrar edebilir ve 2. kez ameliyat yapılamıyor.

canım bende miyopum ve doktorumla bu konuyu konuştum.göz bozukluğu tekrar edebiliyor evet ama eğer göz tabakasının kalınlığı müsaitse tekrar lazer amaliyat yapılıyormuş.Yani gözün durumuna göre değişiyor bu.

kızlar dünyagözün kampaNYASI tekrar başlamış %50 indirimli haberiniz olsuın

bende bugün maya gözde lazer için muayene oldum ve korneam ince olduğu için lasek önerdi doktor.. ablam olmuştu ve çok rahattı ama o lasik oldu bu lasekte çok ağrı ve sıkıntı varmış.:( şu an yaş 40 ilerde yakın için gözlük kulllanırsın dedi buda extra canımı sıktı..tekrar gözlük kullanacaksma ne gerke var acıya ızdırba diyorum ..ama bir aynımda gözlüksüz ve net hayat diyor..:( kararsızım..

Ben de lazer yaptirmak istiyorum ama hastaneye karar veremiyorum kızlar yardim edin sizce dünya göz hastanesini mi kayseri göz hastanesini mi seçmeliyim?

bende miyopum ameliyat olmak istiyorum ama biraz korkuyorum izmir kaşkaloğlu ve dünya göz arasındakararsız kalıyorum kaşkaloğlunda ameliyat olan varmı

bende miyopum ameliyat olmak istiyorum ama biraz korkuyorum izmir kaşkaloğlu ve dünya göz arasındakararsız kalıyorum kaşkaloğlunda ameliyat olan varmı

Ben Dünya göz hastanesinde 15 gün önce ameliyat oldum. gözlerim 2,75 numara miyoptu. gözün uygun olup olmadığı ile ililgi röntgenler çekiliyor. uygunsan eğer lazer yapıyorlar.
Birincisi-gözlerine damla damlatıp uyuşturuyorlar. kısa bir süre sonra zaten anlıyorsun uyuştuğunu
ameliyat esnasında hiç bir acıma olmuyor. ama sonrasında yani ilaçların etkisi geçince batmalar, yanmalar ve sulanmalar oluyor. tavsiyem siyah gözlük takıp eve gidip, bir ağrı kesici alıp uyuman. 6 ile 8 saat arasında bu geçiyor. bir daha ki gün kontrol ve koruyucu lensini çıkarmak için hastaneye gidiytorsn. sonra her şey net ve güzel :D

dün dünya göz hastanesinde lazer ameliyatıyla ilgili bütün tetkiklerim yapıldı ve salı günü ameliyat olacağım inşallah. 15 hazirana kadar kampanya var. benim ameliyatım 450 Euro tutuyor. kredi kartına taksit de yapıyorlar. basit bir operasyon da olsa biraz tedirginim. ilk gün yanma batma ve ağrı şiddetli oluyormuş. gerçi 14 yıldan sonra bu sıkıntıdan kurtulmaya değer.. daha önce herhangi bir operasyon geçirmediğim için izlersem korkarım diye düşünerek videolara da bakmadım :) yazılanları okudum da içim rahatladı biraz. inşallah her şey yolunda gider. dua edin lütfen. ameliyattan sonra durumu bildireceğim :)

Salı günü İzmir Kaşkaloğlu Göz hastanesinde intralase lasik oldum. Operasyon acısızdı fakat sonrasında yaklaşık 4 saati kötü geçti diyebilirim.Bende batma yanmadan çok inanılmaz bi sulanma oldu,gözlerimin yaşarmasından gözlerimi açamadım, zaten doktorum bunların olacağını, akşam 7 den sonra normale döneceğini söyledi, operasyon iki buçukta olmuştu, dört saatin sonunda gözlerimi açabildim.

Gözlerimi açtıktan sonra bi sıkıntı kalmadı, iki saatte bir olmak üzere damlalarımı kullandım, koruyucu gözlüğümü taktım, gözümü açtığım anda da net görmeye başlamıştım.En çok da ona şaşırdım aslında, gözlerimi açar açmaz net görmeyi beklemiyordum :) Bende 4,50 derece miyop vardı, gözlük de lens de kullansam insanın kendi gözüyle görmesi bi başkaymış. Hd kalitesiyle diyorlar ya aynen öyle :) Darısı tüm isteyenlerin başına.

Salı günü İzmir Kaşkaloğlu Göz hastanesinde intralase lasik oldum. Operasyon acısızdı fakat sonrasında yaklaşık 4 saati kötü geçti diyebilirim.Bende batma yanmadan çok inanılmaz bi sulanma oldu,gözlerimin yaşarmasından gözlerimi açamadım, zaten doktorum bunların olacağını, akşam 7 den sonra normale döneceğini söyledi, operasyon iki buçukta olmuştu, dört saatin sonunda gözlerimi açabildim.

Gözlerimi açtıktan sonra bi sıkıntı kalmadı, iki saatte bir olmak üzere damlalarımı kullandım, koruyucu gözlüğümü taktım, gözümü açtığım anda da net görmeye başlamıştım.En çok da ona şaşırdım aslında, gözlerimi açar açmaz net görmeyi beklemiyordum :) Bende 4,50 derece miyop vardı, gözlük de lens de kullansam insanın kendi gözüyle görmesi bi başkaymış. Hd kalitesiyle diyorlar ya aynen öyle :) Darısı tüm isteyenlerin başına.

ben yen,i merak sardım bu konuya da, ne kadara oldunuz, bir de koruyucu gözlüğü ne kadar süreyle taktınız. geçmiş olsun ayrıca.

3. ayı doldurup kontrole giden var mı? Tekrar damla veriliyor mu acaba? :26:

ben yen,i merak sardım bu konuya da, ne kadara oldunuz, bir de koruyucu gözlüğü ne kadar süreyle taktınız. geçmiş olsun ayrıca.

Teşekkür ederim, benim ameliyat olduğum hastane emsallerine göre biraz pahalı, operatör doktor olsun derseniz şu an kampanyaları varmış, ben profesöre ameliyat oldum o 1400 euro , kampanyanın dışında kalıyor. Operatör doktorla profesör arasında bin lira fark ediyordu sanırım. Koruyucu gözlüğü bir gün taktım, ilk gece de onunla uyudum, gözünüzü ovuşturmamanız ve ya olası bi darbeye karşı düşünülmüş.

3. ayı doldurup kontrole giden var mı? Tekrar damla veriliyor mu acaba? :26:

Kızlar ben kendim de eczacıyım, bana iki damla verildi, birisi zaten suni göz yaşı, diğeri de iki etken maddeli kortizon+antibiyotik içeren damla. Antibiyotikli olanı bitene kadar muntazam kullanmak gerekiyor. Suni göz yaşı da operasyondan ilk bir hafta sonrasında istediğiniz sıklıkta ve süreyle kullanılabiliyor. Gözünüzde kuruluk rahatsızlık hissederseniz kullanabilirsiniz, başka kullanılacak ve ya verilecek bi damla yok her şey yolundaysa.

Son düzenleme:
Kızlar ben kendim de eczacıyım, bana iki damla verildi, birisi zaten suni göz yaşı, diğeri de iki etken maddeli kortizon+antibiyotik içeren damla. Antibiyotikli olanı bitene kadar muntazam kullanmak gerekiyor. Suni göz yaşı da operasyondan ilk bir hafta sonrasında istediğiniz sıklıkta ve süreyle kullanılabiliyor. Gözünüzde kuruluk rahatsızlık hissederseniz kullanabilirsiniz, başka kullanılacak ve ya verilecek bi damla yok her şey yolundaysa.

Bana 6 damla verilmişti. Ayrıca benim ağrım 2 gün sürmüştü. Batma ve sulanmayı söylemiyorum bile... :/ 6 damlanın 5 i zorunluydu. Azalttım tabi gün geçtikçe şuan 1 damla kullanıyorum suni göz yaşı için (refresh) 3 ay kullanmam gerekiyor. Kullanmadığım zamanlar sol gözümde aşırı bir kuruluk oluyor. Bugünde 3. ayım doldu. Bilemiyorum ki kullanmaya devam mı etsem?

Bir daha ki kontrol 4. ayımda olacak... O yüzden sordum.

Bana 6 damla verilmişti. Ayrıca benim ağrım 2 gün sürmüştü. Batma ve sulanmayı söylemiyorum bile... :/ 6 damlanın 5 i zorunluydu. Azalttım tabi gün geçtikçe şuan 1 damla kullanıyorum suni göz yaşı için (refresh) 3 ay kullanmam gerekiyor. Kullanmadığım zamanlar sol gözümde aşırı bir kuruluk oluyor. Bugünde 3. ayım doldu. Bilemiyorum ki kullanmaya devam mı etsem?

Bir daha ki kontrol 4. ayımda olacak... O yüzden sordum.

6 damla da çokmuş.Belki yöntem farkından da olabilir, mesela lasik için bile ;

''IntraLASIK ile LASIK Arasındaki Farklar Nelerdir?
Korneal flep oluşturma aşamasında Intralasik'te Intralase isimli laser kullanırken, LASIK'te flep mikrokeratom denilen bıçak yardımı ile kaldırılır. Intralasik tekniğinde laser ile flep oluşturulmasının yukarıda sayılan avantajları ve kolaylığı hekim ve hasta açısından diğer yönteme göre üstünlük sağlar.''

Benim olduğum intralasik.

Ben başka bir göz doktoruyla da görüşmüştüm, operasyon sonrası bir yıl suni göz yaşını kullanman gerekebilir demişti, ben de bunu göze almıştım.Sol gözünüzde kuruluk oluşuyorsa suni göz yaşını kullanmaya devam etmelisiniz.Kullanmaktan çekinmeyin, bi zararı olmaz.Ben şu an için bile gözümde kuruluk hissetmiyorum çok şükür,gene de göz yaşını kullanmaya devam ediyorum, az bi kızarıklığım kaldı onun geçmesini bekliyorum.

ameliyat olalı 3 gün oldu. kendimi çok iyi hissediyorum.:) operasyon sonrasında batma hissi çok azdı daha çok yanma oldu bende. gözlerimi kapalı tuttum, hatta uykuya bile daldığım oldu o kadar hafif geçirdim yani. (operasyon sırasında rahat olursanız sonrası da çok rahat geçiyor. kendinizi ne kadar kasarsanız o kadar ağrı çekiyorsunuz, arkadaşımın başına geldi.) yanma hissi 4-5 saat sonunda tamamen geçti ve ertesi günkü kontrolümde her şey çok güzeldi. damlalarımı düzenli olarak kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok. düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim. sağlık gibisi yok..

15 yıl önce lazer oldum. 20lı yaşlardaydım ve numaralarım çok yuksektı. o zmanlar yenı bır teknolıjıydı. su ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. şiddetle tavsiye ederim

Back