Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhabalar...ben 10 yıl once özel bi hstanede lazar ameliyatı oldum...gözlerim miyop derecesi 2.5 ti.18 yasımı doldulur doldrmaz hmen amelıyt oldum..gözlük kullannmaktan bıktmıstım artıkk...nyse uzun lafın kısası 10 yıl cıdden cok ıyı gctı hçbirsorun yasamadımm gormekle ılgılıı..fakat son birhftadır uzagı göremez oldum.yıne on yıl öncekı halıme geri döndum yanıı..gelen otobslerı okumkla zorlandıgımı farkettım ılk once we zorladıkca kndımı gzlerımde bı agrı olmaya bşladı suan npıcam bılemıyorumm....içinzde ikinci ameliyatı olan yada byle sorunlar yasayan warsa szden rıcam cwp wermenız...risk warmıdr iknci bi ameliyatınn....
Göz bozukluğu tekrar edebilir ve 2. kez ameliyat yapılamıyor.
bende miyopum ameliyat olmak istiyorum ama biraz korkuyorum izmir kaşkaloğlu ve dünya göz arasındakararsız kalıyorum kaşkaloğlunda ameliyat olan varmı
Salı günü İzmir Kaşkaloğlu Göz hastanesinde intralase lasik oldum. Operasyon acısızdı fakat sonrasında yaklaşık 4 saati kötü geçti diyebilirim.Bende batma yanmadan çok inanılmaz bi sulanma oldu,gözlerimin yaşarmasından gözlerimi açamadım, zaten doktorum bunların olacağını, akşam 7 den sonra normale döneceğini söyledi, operasyon iki buçukta olmuştu, dört saatin sonunda gözlerimi açabildim.
Gözlerimi açtıktan sonra bi sıkıntı kalmadı, iki saatte bir olmak üzere damlalarımı kullandım, koruyucu gözlüğümü taktım, gözümü açtığım anda da net görmeye başlamıştım.En çok da ona şaşırdım aslında, gözlerimi açar açmaz net görmeyi beklemiyordum :) Bende 4,50 derece miyop vardı, gözlük de lens de kullansam insanın kendi gözüyle görmesi bi başkaymış. Hd kalitesiyle diyorlar ya aynen öyle :) Darısı tüm isteyenlerin başına.
ben yen,i merak sardım bu konuya da, ne kadara oldunuz, bir de koruyucu gözlüğü ne kadar süreyle taktınız. geçmiş olsun ayrıca.
3. ayı doldurup kontrole giden var mı? Tekrar damla veriliyor mu acaba? :26:
Kızlar ben kendim de eczacıyım, bana iki damla verildi, birisi zaten suni göz yaşı, diğeri de iki etken maddeli kortizon+antibiyotik içeren damla. Antibiyotikli olanı bitene kadar muntazam kullanmak gerekiyor. Suni göz yaşı da operasyondan ilk bir hafta sonrasında istediğiniz sıklıkta ve süreyle kullanılabiliyor. Gözünüzde kuruluk rahatsızlık hissederseniz kullanabilirsiniz, başka kullanılacak ve ya verilecek bi damla yok her şey yolundaysa.
Bana 6 damla verilmişti. Ayrıca benim ağrım 2 gün sürmüştü. Batma ve sulanmayı söylemiyorum bile... :/ 6 damlanın 5 i zorunluydu. Azalttım tabi gün geçtikçe şuan 1 damla kullanıyorum suni göz yaşı için (refresh) 3 ay kullanmam gerekiyor. Kullanmadığım zamanlar sol gözümde aşırı bir kuruluk oluyor. Bugünde 3. ayım doldu. Bilemiyorum ki kullanmaya devam mı etsem?
Bir daha ki kontrol 4. ayımda olacak... O yüzden sordum.