Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ne oluR cevap verin benim goz derecem 4 miyop..yarina randovu aldim..bi aydir gozluk takiyorum..bana ayni gun lazer uygularlarmi yoksa..yoksa muayeneden sonra bi kac gun sonra mi yaparlar..ne olur tepki verin cok heycanliyim..
Bu arada ilk gün mutlaka yanında birileri olsun. Ağrıdan gözlerini açamıyorsun... İlk gün yemeği ablam yedirmişti bana...
Ben dUn operasyon gecirdim..gozume lens taktilar bes gun sonra cikarcaklarmis..gozumde yanma ve batma var..benim gecirdigim operasyonun adi ne bu arada bilgi veririseniz sevinirim..benim arkadsim olmustu ertesi gun sapasaglamdi ama ben baya kotu sarsildim..
KizlaR yardima edin bu lensler ciktiktan sonra gozumdeki acilar dincekmi;(
Çok sağol... :) Dünyagöz Ataköy şubesinde oldum. İki tür ameliyat çeşidi vardı. Ben Lasek'i seçtim. Nette bunu araştırmıştım. Diğerine göre daha ucuzdu. Gerçi aralarında pek fark yoktu. Diğeri için ameliyattan sonra sadece bir gün kontrol olacaktı. Neyse :) Lasek 750 Euro diğeri (adını hatırlayamıyorum) 1.500 idi. :) Bu arada fiyat kişiden kişiye değişiyor.
Ameliyat gayet güzel geçti. Ağrısızdı. :) Tabi uyuşturucu damlanın etkisi geçene kadar... Ameliyattan 15 -20 dk sonra yanma başladı. Bak bu da doğal! Yalnız o ağrı ameliyat olduğuna pişman ettirir o derece... O acıyı anlatamam. Neyse ki 1 gün sürdü. Her geçen gün iyileşti. İlk gün yanma 2. gün biraz şişlik 3. gün kızarıklık 4. gün ise tamamen iyileşti. Tabi yakını kısa bi dönem bulanık görüyorsun... Benim lensim 6. gün çıkarıldı. 4. günde olabilirdi tabi... Neyse... :)
Toplamda 5 damla verildi. Biri çok ağrı olduğu zaman kullanılıyor. Onu sadece ilk gün kullandım. Bugün 10. günüm. 2 damlanın son günü... Bundan sonra sadece 2 damla kullanacağım. :) Onlarda zamanla bırakılacak tabi... Fazla detaylı anlattım galiba...
Şuan iyi ki olmuşum diyorum. :)
Merhaba mavi-35 benim oğlumda lazer olacak bizde billmiyoruz hangi yöntemle olacak tercih etmemiz gerekirse hangisini seçelim sen nasılsın şu an canım?SAgol nurtencim bende lasek oldum bugun 3 gunum iyiyim biraz daha..ama sabahlari batma cok oluyo..insallah o da lensleri cikarinca gecer..
20 yaşında canım bizde randevu alıcaz fakat bize nasıl bir ameliyat olacağını daha anlatmadılar doktor sadece 15 dakikada biticek dedi..Bugun lensim cikti biraz batma var gozumde oglunuz kac yasinda..
20 yaşında canım bizde randevu alıcaz fakat bize nasıl bir ameliyat olacağını daha anlatmadılar doktor sadece 15 dakikada biticek dedi..
.
20 yaşında canım bizde randevu alıcaz fakat bize nasıl bir ameliyat olacağını daha anlatmadılar doktor sadece 15 dakikada biticek dedi..
.
Nerede yaptıracaksınız? Fiyata göre değişiyor ameliyat çeşitleri... Bence bunu konuşun... Ha bir de 15 dk sürüyormuş öyle mi? İlginç.
Valla yalan olmasın 5 dakikada demiş olabilir ben o aralar kafam karışmıştı iyi anlamamış olabilirim çünki benim oğlumun astigmatı yüksek olduğundan sol gözüne mercek önerdi fakat oğluma kabul ettiremedik merceği çok pahalı olduğu için biraz bekleyelim dedik oğlum beklemek istemiyor hemen ikisindedende lazer olaçak sol gözü tam sıfırlanmayacak ben merceği istiyorum fakat oğlum istemiyor off çok zor yaa lazer olunca mercek şansınıda kaybediyormuş ne yapacağımı şaşırdım numara kalıp tekrar gözlük kullandıktan sonra ne önemi var oğlum olsun bana bir kaç sene gözlüksüz gezeyim yeter diyor bir gözüm sıfırlanacakya diyor fakat annelik işte ben en iyisini olsun istiyorumCanim bisey sorcam lensler ciktiktan sonra senin gozundede batmaya benzer bi durum oldumu?
Canım sana doktorun tekrar yükselebilir diye söylemedimi? bize söyledi oğluma daha 20 yaşındasın tekrar artabilirde artmayabilirde dedi zaten bizim bir göz tam sıfırlanmayacak oğlum bunları göze alarak lazer olacak 10 yıl rahat etmişşin ikinci lazer olurmu olmazmı bilmiyorum inşallah olurda tekrar yaptırırsın..Geçmiş olsun...inşallah çok artmamıştır..mrhabalar...ben 10 yıl once özel bi hstanede lazar ameliyatı oldum...gözlerim miyop derecesi 2.5 ti.18 yasımı doldulur doldrmaz hmen amelıyt oldum..gözlük kullannmaktan bıktmıstım artıkk...nyse uzun lafın kısası 10 yıl cıdden cok ıyı gctı hçbirsorun yasamadımm gormekle ılgılıı..fakat son birhftadır uzagı göremez oldum.yıne on yıl öncekı halıme geri döndum yanıı..gelen otobslerı okumkla zorlandıgımı farkettım ılk once we zorladıkca kndımı gzlerımde bı agrı olmaya bşladı suan npıcam bılemıyorumm....içinzde ikinci ameliyatı olan yada byle sorunlar yasayan warsa szden rıcam cwp wermenız...risk warmıdr iknci bi ameliyatınn....
Canim bisey sorcam lensler ciktiktan sonra senin gozundede batmaya benzer bi durum oldumu?
mrhabalar...ben 10 yıl once özel bi hstanede lazar ameliyatı oldum...gözlerim miyop derecesi 2.5 ti.18 yasımı doldulur doldrmaz hmen amelıyt oldum..gözlük kullannmaktan bıktmıstım artıkk...nyse uzun lafın kısası 10 yıl cıdden cok ıyı gctı hçbirsorun yasamadımm gormekle ılgılıı..fakat son birhftadır uzagı göremez oldum.yıne on yıl öncekı halıme geri döndum yanıı..gelen otobslerı okumkla zorlandıgımı farkettım ılk once we zorladıkca kndımı gzlerımde bı agrı olmaya bşladı suan npıcam bılemıyorumm....içinzde ikinci ameliyatı olan yada byle sorunlar yasayan warsa szden rıcam cwp wermenız...risk warmıdr iknci bi ameliyatınn....