How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yarın göz doktoruna muayene gidiyorum ve gözümün lazer uygun olup olmadığını öğreneceğim.
Uygunsa da lazer ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.

Ancak lazer ameliyatı olanlara bir kaç sorum olacak.
1) Ameliyat öncesi herhangi bir kan tahlili istendi mi?
2) Ameliyata girmeden önce tüm kıyafetler çıkartılıp, ameliyat kıyafetimi giydiriliyor? (Böyle bir şey okudum da merak ettim sadece :44:)
3) İşi gereği veya sürekli bilgisayar ekranına bakmakta olan arkadaşlar ameliyattan ne kadar sonrasında normale döndüler acaba?
4) Çalışanlar için rapor veriyorlar mı? (İşim gereği sürekli bilgisayar başında olduğum için rapor almayı düşünüyorumda)

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler :54:

1) hayır istenmiyor
2)tabiki hayır..kendi kıyafetiniz üstüne giyiyorsunuz
3)ertesi gün tam gaz devam
4)hiçbir fikrim yok

Herkese merhaba kızlar.Ben de uzun yıllar lens ve gözlük kullanmış ve artık bıkmış biri olarak lazer olmaya karar verdim ve dün muayeneye gittim.Uzun araştırmalardan sonra Bayrampaşa Göz Hastanesi ve Kudret Göz Hastanesi arasında kaldım.Nette yazan şikayetlerden sonra Dünya Gözü hiç düşünmedim diyebilirim.Sonra Bayrampaşaya karar verdik ailemle ve dün harekete geçtim ancak lensi kullanmayı bırakmış olmanız gerekiyor ben bırakalı 3 gün olmuştu, ameliyattan önce de altıncı günüm olacak doktor yeterli dedi.Bi sürü bi sürü işlemden geçtim doktorla konuştum, sonra doktorumu netten araştırdım, doktorun içe sinmiş olması bence çok önemli gözümüzü emanet ediyoruz sonuçta, içime sinmeseydi vazgeçerdim hemen.Benim doktorum da ameliyat olmuş, bu benim için büyük etken oldu.Kendisi gözlüklü ya da lensli bir adamın bana lazer yapmasını istemezdim.:19: her neyse muayenede bütün işlemler 80 lira tuttu ameliyat ise 2200 lira.Perş ameliyatım var bana dua edin kızlar.:18:

Herkese merhaba kızlar.Ben de uzun yıllar lens ve gözlük kullanmış ve artık bıkmış biri olarak lazer olmaya karar verdim ve dün muayeneye gittim.Uzun araştırmalardan sonra Bayrampaşa Göz Hastanesi ve Kudret Göz Hastanesi arasında kaldım.Nette yazan şikayetlerden sonra Dünya Gözü hiç düşünmedim diyebilirim.Sonra Bayrampaşaya karar verdik ailemle ve dün harekete geçtim ancak lensi kullanmayı bırakmış olmanız gerekiyor ben bırakalı 3 gün olmuştu, ameliyattan önce de altıncı günüm olacak doktor yeterli dedi.Bi sürü bi sürü işlemden geçtim doktorla konuştum, sonra doktorumu netten araştırdım, doktorun içe sinmiş olması bence çok önemli gözümüzü emanet ediyoruz sonuçta, içime sinmeseydi vazgeçerdim hemen.Benim doktorum da ameliyat olmuş, bu benim için büyük etken oldu.Kendisi gözlüklü ya da lensli bir adamın bana lazer yapmasını istemezdim.:19: her neyse muayenede bütün işlemler 80 lira tuttu ameliyat ise 2200 lira.Perş ameliyatım var bana dua edin kızlar.:18:

çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuç alırsın allah yardımcın olsun 8 yaşında kızım miyop. bizde bayrampaşa göz hastanesine gidiyoruz düzenli olarak her altı ayda bir doktorunuz kim acaba bizim doktorumuz Nilüfer Ozan başhekim yardımcısı çok memnunuz doktorumuzdan her şeyi çok güzel izah edip anlatıyor istediğini sorabiliyorsun cevaplıyor sizin doktorunuz kim memnunmusunuz .

çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuç alırsın allah yardımcın olsun 8 yaşında kızım miyop. bizde bayrampaşa göz hastanesine gidiyoruz düzenli olarak her altı ayda bir doktorunuz kim acaba bizim doktorumuz Nilüfer Ozan başhekim yardımcısı çok memnunuz doktorumuzdan her şeyi çok güzel izah edip anlatıyor istediğini sorabiliyorsun cevaplıyor sizin doktorunuz kim memnunmusunuz .

Güzel duaların için çok teşekkür ederim canım, inşallah senin ve kızının da Allah yardımcısı olsun.Benim bu ilk gidişimdi canım.Doktorum Ali Sipahier.Lazer istediğimi söyleyince ona randevu verdiler, bu alanda oldukça iyiymiş.ben de memnun kaldım oldukça doktorumdan, gerekli olan bilgileri verdi, ameliyatla ilgili çekincelerimi giderdi.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR; Uzun süredir konuyu takip ediyorum. benimde gözlüklerim var ve dünya göz ankara şubesini düşünüyodum fakat bir çok arkadaş Ankarada tavsiye edilecek Dr. var mı diye soruyor, kimse yanıtlamıyo acaba ankarada bu işi iyi yapabilen Dr yok mu yoksa kimse ankara dünya göz hastanesini önermiyo mu? Kudret göz de var acaba oralarda ameliyat olan arkadaşlar bize yardımcı olabilrler mi?

eda dünya gözde lazer olmuşsun ve soranlara yardımcı olabilirim demişsin.Ben sana lens kullanıyormuydun onu sorcaktım gitmeden önce lense ara filan vermem gerekiyormu bide doktorunu önerirmisin yoksa daha iyisi varmı? bide hangi dünya göz daha iyi ben altunizade diye okudum bir yerde ama bilmiyorum bende gözümü çizdirmeyi düşünüyorum ama öncesinde hazırlıklı gitmeliyim çünkü giresundan gidicem ve eli boş dönmek istemiyorum

gitmeden 1 hafta önce lensi bırakman gerekiyor

Teşekkür ederim saol cvp için.:)) Peki ilerleyip ilerlemediğinin kontrolünü ben mi yapıyorum yoksa onlar yaptıkları tetkiklerle bunu anlıyorlar mı .En son 1 yıl önce gittim doktora çok az da olsa bir artış vardı çünkü.

Teşekkür ederim saol cvp için.:)) Peki ilerleyip ilerlemediğinin kontrolünü ben mi yapıyorum yoksa onlar yaptıkları tetkiklerle bunu anlıyorlar mı .En son 1 yıl önce gittim doktora çok az da olsa bir artış vardı çünkü.

rica ederim..onlar gerekli kontrolleri yapıyorlar canım..birkaç tane makinaya girip çıkıyorsun damla damlatıyorlar vs vs vs..yani senlik bir durum yok canım merak etme

Arkadaşlar ben de lazerle göz ameliyatı olmayı düşünüyorum, şuan araştırıyorum, aklımdaki hastane Dünya göz ama istanbuldaki hangi şubesini tavsiye edersiniz? Lazer yaptıran arkadaşlar tavsiye ve şikayetlerini yazarak bize yardımcı olabilirler mi?

bende yıllardır karar verip tekrar vazgeçiyorum. üniversiteden mezun olduktan sonra ve gözümdeki alerjiden sonra lens takamaz hale gelince baya niyetlenmiştim ama okuduğum binlerce olumsuz yorumdan sonra vazgeçtim. biri diyor ki "o kadar iyi bir şeyse doktorlar niye olmayıp gözlükle geziyorlar" e haklı diyorum. sonra tüm olumsuzlukları duymayıp hastane doktor araştırmasına giriyorum.birinin iyi dediğine öbürü kötü diyor bir türlü karar veremedik ailecek =S öyle de kaldı ama hep aklımda..

Adana'da lazerle ameliyat olan var mı acaba?

bence siz o yorumlara kulak asmayın..zaten kornea kalınlığınız yeterli değilse yapılmıyor.. muhteşem bir rahatlık..yaptırdıktan sonra pişman olacaksınız bu kadar beklediğiniz için

Dün kontrolleri yaptık. Bi kaç göz damlası kullanıldı. Dünden beri pupil (siyah kısım) kocaman... Gözlerim renkli olduğu için daha belirgin, görülüyor. Ucube gibiyim dünden beri... :1::1: Kornea kalınlığı ameliyata uygun çıktı. Yarın son bir kontrolden sonra büyük ihtimalle ameliyat olacak...

bence siz o yorumlara kulak asmayın..zaten kornea kalınlığınız yeterli değilse yapılmıyor.. muhteşem bir rahatlık..yaptırdıktan sonra pişman olacaksınız bu kadar beklediğiniz için

Ameliyattan sonra kaç ayda bir kontrol oluyor acaba? :26:

arkadaşlar lazerle ameliyat olamayı düşünüyorum istanbul kudret göz hastanesinde olan varmı bana lütfenn yardım buarada bnm sol gz astigmat4 myp1.25 sağ göz daha düşük ikisinin arasın biraz fark var sorun çıkarmı pişman olurmuyum tırsıyorum

Back