Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasta yorumlarını okudum zaten izmirde göz konusunda en iyi yer diye daha önceden duymuştumhah! gülümsü tam yerine geldin canıma.s. ben ilk defa izmire gittim bu sene. giderken hiç aklımda yoktu yolda karar verip netten araştırdım. birkaç yer buldum ama en çok içime sinen kaşkaloğlu göz hastanesi oldu. akşam telefon ettim sabah muayene oldum öğleden sonra ameliyat oldum. o akşam koruyucu gözlükle yattım zaten gözümü açamadım açınca acıdı. 2.5 ay oldu çok memnunum. hatta kontrole oturduğum yerde gittim izmir deyince doktorum kaşkaloğlu mu diye sordu. nasıldır dedim kaşkaloğlu bizim pirimiz dedi
başka söze gerek var mı? pahalı ama göz herkese güvenilmiyoryerimseniben
internet sitesi var canım ordan da bakabilirsin. soru cevaplar var hasta yorumları var. gelişmeleri bildirirsen sevinirim.
canım önce geçmiş olsun. daha çok erken. görme 3 ayda oturuyormuş. ilk zaman ben de bayağı huzursuz olmuştum ama artık gözlerim uyum sağladı. ben de 3 eylülde ameliyat olmuştum, 3 ay suni gözyaşı kullandım. şu anda çok memnunum.
Merhaba... Bilgi sahibi olanların tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum.
Ben 25 Ocak' ta Altunizade Dünya Göz Hastanesi' nde intralasik lazer yöntemiyle iki gözümden de ameliyat oldum. Sol gözüm 4.50 miyop ve 0.50 astigmat, sağ gözüm 4.50 miyoptu. Bugün 1 Şubat ve sol gözüm sağ gözüm kadar net görmüyor. Arada bir sol gözümü kapatıp sağ gözümle yazıları okumaya çalışıyorum net görüyorum ama sağ gözümü kapatıp sol gözümle okumaya çalıştığımda yazılar net görünmüyor. Bu durum düzelir mi? Düzelirse ne zaman? Ya da hep böyle bulanık mı görürüm sol gözümle? Çok üzülüyorum.
ilk önce slm cnm ...geçmiş olsun...bende sol gözümden ameliyat oldum dünya göz hastanesinde tam net bende görmüyorum ama zamanla düzelir belki diye düşünüyorum 3 ay oldu ameliyat olalı bende tedirginim acaba hep böyle bulanık mı görücem :1rolleyes: