- Konu Sahibi Liberiangirl
Canım nasıl benlerin var bilmiyorum ama sanırım ufacıklar ve sen dert ediyorsun.Eminim sana yakışıyordur bile. Tatlım ben 25 yaşındayım nisanda 26 olacağım bu işin yaşı yok tabi ama şu anda yaşın küçük biraz abartıyor olabilirsin. Ben lisedeyken öyle çok kafama takardım ki benlerimi şimdi çok saçma geliyor mesela. Doktora gittiğimde üstüne basa basa söyledim rahatsızlık duymuyorum sadece makyaj yapınca olmasa daha hoş olur diye düşünüyorum dedim. Hatta istersen hepsini alalım dedi ben hiç gerek yok dedim. Senin yaşlarında olsam muhtemelen hepsini alalım evet derdim. Bu açıdan bak olur mu canım. Cildin iz bırakmaya yatkınsa hiç düşünme bile.Benim açık renkli benlerim var kendimi bildim bileli renkleri aynı. Koyulaşacak diye birşey yok. Ufacık şeyler için kendini üzme tatlım.
Uçuklarım dün nasıl da zonkladı yani yüzümdeki bantları dikişleri unuttum gitti :)) Bugün daha iyi en azından sızlamıyor. Hiç dokunmuyorum suyumu bile pipetle içiyorum Vectavir kullanıyorum. Herpclair de denedim ama bir işe yaradığı yok. Uçuk bantları da bir işe yaramıyor. Zoviraksı söyliceksen o benim cildimi çok tahriş ediyor vectavir daha iyi geliyor.Sabırlı olup krem sürücem tek yolu bu. Aklına gelen başka bir şey varsa önerilere açığım :) Sanırım o markalardan birşey olmuyor çünkü dudak dolgunlaştırıcı markaların paylaşıldığını gördüm :)
Benim dikişlerim fln alınsın senle resimlerimi paylaşırım. makyajlı makyajsız görmüş olursun.Acele kararlar verme hatta bence sonbahara kadar bekle bana doktor ya hemen alıcaz ya da sonbaharda dedi çünkü güneş leke yapabiliyormuş 50 faktörlü krem kullanıcam aldım dün.
Estetik cerrahın muaynehanesini görmeliydin kadınları görüp kaçabilirdin :) botokslu kremler dolgular havada uçuşuyordu :))
çok tatlısın çok iyisinn ya çok teşekkür ederim aslında küçük değil ama saçımın braz kapattığı bi yerde biliyo musun ben de eskiden hiç takmazdım ne zaman makyaj yapmaya başladım gözüme battıı o . aklımı taktım bi süre hem de nasıı şimdi yine ii durumdayım evet zoviraks dicektm bn de tam benimi taktığım ara dudağım uçukladıı üstelik hayatımda ilk defa babam doktordur ve hep eğer birşeyi çok kafaya takarsan bi yerden patlar yani ya iç organlarından ya başka bi yerinden ama mutlaka hastalanırsın hiç bişeyi takıntı yapmıycaksın dert etmiyceksin tüm hastalıkların en büyük sebeplerinden biri stres der aklıma o geldii gerçi o neyi taktığımı bilmiyo bilse iki kat kızardı heralde ondan sonra takmadım bi de şöyle düşünüorm şuan aldırmıycam aldırırsam zaten gelecek yıla kaldı e şuan onun için yapabiliceğim bişe de yok makyajla kapandığı kadar kapatırım zamanı gelince hala aldırmak istiosam o zmn aldırırım.. şuan çok daha rahatım umarım sende de hiç iz kalmaz hatta benin nerdeydi onu bile unutursun resimlerini paylaşırsan tabi çok mutlu olurumm tekrardan çok saoll içimi o kadar rahatlattın kii