• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazere devam etmeli miyim sizce?

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
Ben genelde doktor olsun lazer olsun gidecegim yerleri onceden arastirip giderim. Icime sinmesi lazim hizmet alacagim yerin.
Onceden lazer icin gittigim bi yer vardi cok memnundum ama elemanlari sevemedim, rahat hissetmiyodum. Oraya devam etmedim sonrasinda.
Suan yeni bir yer buldum. 5 seans 1250 ye anlastik. Koltuk altim cok az kalmisti onceden yaptirdigim icin. Aslinda 5 sesanslik degil ama ona da para vericem. Sonradan aklima dank etti. Bi de Ilk gorusmede kontrol seansi da var dimi dedim evet dedi 15 gunu gecmeden var. Sonra tamam kabul ediyorum dedim ilk seansi yaptik sonra odemeye gectik. O sirada aa kontrol seansinin tarihini vermeyi unuttunuz dedim. Bana kontrole gerek yok aslinda kalanlar olursa yapiyoruz dedi. Ben de dedim ki kalanlar illaki oluyor ben gelirim. Ama bi canim sıkıldı eski yerde seanstan cikar cikmaz kontrolun tarihi verilirdi. Burda resmen yaniltti beni. Sonra ben 15 gun sonra kontrol randevusu istedim. Neyse gittim. Bana kontrole gelmenize gerek yok dedi tekrar acik acik. Yani kontrol seansi yapmak istemiyo. Ben de gerginligi sevmeyen bi insanim tartismadim yuzyuze bakicaz diye. Isinden memnunum kadinin ama tum bunlar icime sindirmedi. Eski yere donmek istiyorum. Burda ilk taksiti yatirmistim. Gidip boyle boyle yaptiniz demek istemiyorum. Ikinci seans parasi kadar tamamlayip devam etmeyesim var.
Bi yanim keklik memnun musun. evet fena degil. O zaman bosver diyo.
Bilemedim siz olsaniz ne yapardiniz

Bende lazere gidiyorum. Güvenilir bir hastanede. Kayıtları hem onlar hem de ben tutuyorum. Şu gün geldim diye. Sizin gibi bir şey olsa sinirlenerek değil de ciddi bir şekilde uyarırdım. Sonuçta sizin vücudunuz. Hangisinden memnun kaldıysanız ona gidin. Ama para iadesi oluyor diye biliyorum. Tüketici hakları var. Artık giyim, bu konular herşey de müşteri vazgeçerse para iade ediliyor. Gidin bence anlatın durumu ciddi ciddi. Öfkeyle çözemezsiniz. Ama anlatın herşeyi. Taksitle olmuş zaten. Yatırdığımıza gidin. Gerisini vermeyin.

Kontrol seansi her yerde olmuyor. Ama sizin zaten 5 seansmis. Kontrol olsa iyi olurdu

Bende lazere gidiyorum. Güvenilir bir hastanede. Kayıtları hem onlar hem de ben tutuyorum. Şu gün geldim diye. Sizin gibi bir şey olsa sinirlenerek değil de ciddi bir şekilde uyarırdım. Sonuçta sizin vücudunuz. Hangisinden memnun kaldıysanız ona gidin. Ama para iadesi oluyor diye biliyorum. Tüketici hakları var. Artık giyim, bu konular herşey de müşteri vazgeçerse para iade ediliyor. Gidin bence anlatın durumu ciddi ciddi. Öfkeyle çözemezsiniz. Ama anlatın herşeyi. Taksitle olmuş zaten. Yatırdığımıza gidin. Gerisini vermeyin.
Benim gittigim yer de bir hastane aslinda ama ben ne bi yere imza attim ne de yazi yazdim oyle diym. Elden taksit yaptilar.oyle oldugu icin zorluk cikaramazlar diye dusunuyorum

Kontrol seansi her yerde olmuyor. Ama sizin zaten 5 seansmis. Kontrol olsa iyi olurdu
Ama benim sinirime dokunan ilk konusmada var diyip sonra ben tamam dedikten sonra seansi yapip para odemeye gelince kontrol olmasa da olur demesi. Gelmemi istemiyor ki ben kontrol randevusu alinca gelmeyin dedi artik acik acik. Ben de tartismak istemedim. Gergin ortamda durmak beni cok rahatsiz ediyo. Dusunsenize 5 seans kadini gorucem.

Ben de koltuk altı için gitmiştim seneler önce. İlk zamanlar kontrol seansı oluyordu ama baya azaldıktan sonra kontrol yapmamaya başladılar. O yüzden normal geldi bana bu durum :KK51:
Yine de içinize sinmiyorsa değiştirin.

Back