• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Lazerden sonra oluşan sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asmalimescit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
76
5
98
İstanbul
merhaba, benim sorunum lazer epilasyona başlamadan önce suratımda bir tane bile sivilce yoktu ne zaman başladım yer yer sivilceler olmaya başladı lazerin uygulandığı bölgelerde çenem, favori kısımlarım vs. lazerede gitmek zorundayım yüzüm çok tüylü acaba lazerden sonra uygulayabileceğim sivilce önleyici bir krem vs var mı lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var suratım çok çirkin görünüyor böyle :(

bende aynı konudan dert yanıyorum epilasyondan sonra sivilcelerim arttı ve yer belirginleşti çukurlaşmaya başladı cilt bakıma gitmeyi düşünüyorum kremle filan geçicek değil :43:

ben söndürmek için için imex adlı bi krem kullanıyorum ama çok ağır etkisi, daha iyi şeyler lazım sanırım en iyisi doktora gitmek :( tüylerden kurtulayım derken sivilcelerle boğuşmak sinir bozucu...

merhaba, benim sorunum lazer epilasyona başlamadan önce suratımda bir tane bile sivilce yoktu ne zaman başladım yer yer sivilceler olmaya başladı lazerin uygulandığı bölgelerde çenem, favori kısımlarım vs. lazerede gitmek zorundayım yüzüm çok tüylü acaba lazerden sonra uygulayabileceğim sivilce önleyici bir krem vs var mı lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var suratım çok çirkin görünüyor böyle :(

traş bıçağı kullanıyorlarsa o yapıyordur

Back
X