Dozunuz fazla geldiği için yanık ve buna balğlı lekelenme olmuştur. Kol altı için bir şey yapmaya gerek yok kendisi geçer. Bıyık için cildi bol bol nemlendirin ve mutlaka 30 SPF korumalı güneş kremi sürün ki leke yerleşmesin. Geçmiş olsun.
nemlendiriciyle gececegini dusunumuyorum ben bikere sir agdadan olmustum yanik ve doktor kortizonlu krem verdi surdum ve gunese cikarkande 30 faktor ustu koruyucu surdum gecti
arkadaşlar bende kollarıma yaptırmak için bir kaç seansa girdim.çokta güzel bir mevkiide çokta temiz bir yerde girdim bu uygulamaya.fakat kollarım olmasına rağmen seanslar bitmek bilmedi..tüyler derseniz onlar dahada beter oldular.şu an jiletle almak zorunda kalıyorum..iyi sonuç alanlarıda duydum ama pek çok kişi memnun değil çevremdeki insanlardan.sanırım kişiye göre biraz değişik olabiliyor bu durum.
canım bende senin gibi lazerden memnun kalmadım ve iğneli denedim şimdi çok memnunum lazerden daha az acısı leke iz yok hem kaliteli hemde çok steril bir yerde yaptırdım kendinden emin bir bayan gül hanım tavsiye ederim
Gittiğiniz merkezın adını benimle paylaşabilir misiniz?
geçenlerde bi programda izledim bu epilasyon cilt kanseri yapıomuş acaba doğrumudur
Bende bıktım usandım artık, 5 yıl olacak yüz bölgesi için gidiyorum lazer epilasyona, sanki hiç bitmeyecek gibi
Ben 4 yıldır yüz bölgesine gidiyorum hala bitmedi inanın...:1no2:
arkadaşlar bende yüzümü yaptırmaya başladım daha ilk seansı bu hafta sonu gittim benimde çenemdeki tüyler kalın fakat yanaklarımdaki filan siyah olmasına rağmen ince her yer almıyo şimdi gittiğim kombine çalışma yapacaktı ama ince tüyleri jiletle temzileyip sonra işlem yapılacak dediler jilet denilincede irkildim tabikide boynumda bi yer denedik oranın durumuna göre tamamen yaptırırp yaptırmamaya karar vericem ama bu şekilde bi konudan bilgisi olan varmı bide görüşmeye ittiğinde hiç bi yer sölemiyo bunu seansa başlarken bilgi veriyolar ben bu rayı çok araştırdım çok rahatlatmışlardı beni ama şimdi bi pinpiriklendimbilgisi olan varmı
bende aynı sizin durumunuzdaydım, jiletle alınması gerektiğini öğrenince ürkmüştüm, makasla kısaltılmasını istemiştim ama o zaman yüzeyde kalan tüyler lazer yapılınca ısıyı emip yüzü yakabiliyormuş yani jiletlenmesi mantıklı geldi, google dan da tarattırdım birçok doktor jilletlenmesi gerektiğini söylemiş. ben çok tereddüt ettiğim için önce çenemdeyaptırdım(diod lazer ile 25 ekimde). sonra 4 kasım da faallerim için gittim. yani çenemde ilk seansımın üzerinden 15 günden fazla zaman geçti ve çenemde şuan hiç bişi çıkmadı. fakat faallerim daha koyu renk ve uzun olmasına rağmen 2 gün sonra çıkmaya başladı. ama bana en az 3 seans sonunda etkisini hissedersiniz demişlerdi. şuan için pişman değilim kıllar öyle çimen gibi sert sert ve dik çıkmıyor yatık ve eskisine göre daha iyi bir durumda yüzüm. çenemden zaten çok çok memnunum ama çeneme başlarken bana çeneniz ince kaymak gibi birşey beklemeyin denmişti, ben 4 kasımda faallerim için gittiğimde yapan kadın da şaşırdı, çıkmıyor yani valla inş. faallerimde öyle olur. ben şimdilik memnunum, inş. pişman olmam. 2 .seansıma 25 kasım da gideceğim, dediğim gibi mediostar diod lazer yaptırıyorum, ankarada iyi bir merkezde.. en azından öyle görünüyor.arkadaşlar bende yüzümü yaptırmaya başladım daha ilk seansı bu hafta sonu gittim benimde çenemdeki tüyler kalın fakat yanaklarımdaki filan siyah olmasına rağmen ince her yer almıyo şimdi gittiğim kombine çalışma yapacaktı ama ince tüyleri jiletle temzileyip sonra işlem yapılacak dediler jilet denilincede irkildim tabikide boynumda bi yer denedik oranın durumuna göre tamamen yaptırırp yaptırmamaya karar vericem ama bu şekilde bi konudan bilgisi olan varmı bide görüşmeye ittiğinde hiç bi yer sölemiyo bunu seansa başlarken bilgi veriyolar ben bu rayı çok araştırdım çok rahatlatmışlardı beni ama şimdi bi pinpiriklendimbilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?