Lazer Epilasyon lazerden memnun kalmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonham
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nerede yaptırıyorsun canım?bende diot yaptırmak istiyorum yüzüm için,bilgi verirmisin?

acaba hangi cihaz? bende kullanılan alex. ben de sana benzer bir durumdayım.gittiğim yer gayet ünlü bi yer estetik, saç ekim falan herşey var. bir çok yere nazaran da biraz pahalı. ama cilt önemli yanık tehlikesi var sonuçta diye gittim ben de. ark. yaptırmıştı genital 5seansta bitmiş. onun referansı ile ben de gittim. şu an koltuk altım 11 seansta. hala bitmedi. daha 4-5 seans sürer diyorlar. tek tük kalanların bitmesi zor olur. yaşın genç hücre yenilenmesi daha hızlı dediler. ama seans aralıkları şu an 7 hafta. eğer bu süreyi geçerse ne durumda olur çıkar mı bilmiyorum. genital de de şu an azalma var gibi ama alt ksımlar hala bitmedi. en son da göbeğimi yaktılar morralim çok bozuk. canıma mı zamanıma mı parama mı acıyayım bilemedim. keşke bitse.

nerede yaptırıyorsun canım?bende diot yaptırmak istiyorum yüzüm için,bilgi verirmisin?

ankara çukurambarda bir estetik kliniğinde yaptırıyorum buraya isim yazılıyormu bilmiyorum ama med lazer kliniğin ismi.
siz de yaptırmak istiyorsanız önce ufak bir bölgeden başlayın aldığınız sonuca göre de istediğiniz bölgelere yaptırın derim en azından ben öyle yaptım. bu sonuçlar kişinin tüy yapısına göre de değişebilir mesela çenemde ayva tüyü gibi idi sadece cımbızla çektiğim bir kaç sert kıl vardı, deneme için o bölgeyi seçtiğimde çok ince en az 3 seans yaptırdıktan sonra biraz fark eder demişlerdi. ama çenemde hiç çıkmıyor şuan. dediğim gibi 17 gün oldu. yüz için ise diod yapılması lazım. ben araştırmalarım sonucu bunda hemfikir oldum. burada yüz bölgesinden memnun kalmayan çoğu kişi alex ile yaptırmış ben baya bi okudum yazılanları ve 1 senelik araştırmalarım sonucu cesaretle başladım. cidden çok problemdi benim için, ben yine 2. seansımdan ve diğer seanslarımdan sonraki memnuniyet yada memnuniyetsizliklerimi(ki inş. olmaz) burada sizlerle paylaşırım arkadaşlar.

rica ederim yedirenks, umarım faydam dokunur sende olumlu sonuçlar alır ve memnun kalırsın.

slmlar kızlar bende lazeri tavsiye etmiyorum kesinlikle mi kesinlikle yaptırmayın derim oturun ağda yapın valla bundan çok daha iyi bu konuyu birinci sayfadan beri okudum herkes bi şekilde memnuniyetsizliğini dile getirmiş fakat hiç biriniz haklarınızı aramadınız mı merak ediyorum aradıysanız ne gibi sonuçlar aldınız bilmek isterim bende lazere gidiyorum elimde sözleşmem var bitene kadar diye güya ama anladım ki bitmicek keşke bitip bitmemesiyle kalsa süreklii personeli değişiyor her seansa gittiğimde başka biri en son gittiğimde kız bacaklarıma atış yaptığında canım çok acıdı o an farketmedim eve geldiğimde dikkatimi çekti önce kırmızı izler vardı şu an ten rengi ben şeklinde izler bulunmakta yarın ilk işim cildiyeye gidip yanık raporu almak olucak bundan dolayı mahkemeye tazminat açmayı düşünüyorum sonuç alan var mı ?
hem psikolojim bozuk, hem olan parama oldu,hem zamanım gitti, hem bacağımda görüntü kirliliği oldu canım çok acıyor kızlar sakın gitmeyin

memnun olmayanlar hala var mı? yıllardır devam edenler yazabilir mi?

Arkadaşlar benim tüylerim sarıydı ve nerdeyse bütün cihazları denedim aynı şekilde arkadaşım esmer ve o da çok uzun zaman gitti belli bir süre çıkmıyo ama sonra ince de olsa çıkıp uzamaya devam edicek bu işin egitimini alan bir tanıdığım eğer kesin biticek diyolarsa kesinlikle inanmayın ve gitmeyin diyor çok paralar harcadım ama sonuç aynı o yüzden ben de pes ettim en yüksek atışta bile yapıldı fayda yok insanın psikolojisi bozuluyor o yüzden yaptırmayanlar denemesin yaptıranlar da üzgünüm ama çok heveslenmesin şu an philips in evde lazer epilasyon cihazini araştırıyorum alıp kullanırsam yine yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba. Baya olmus aslında siz yazalı ama ben şimdi buz lazer için marmed e 3 arkadasımla birlikte gidecegim. son durumda neler oldu? anlasabildiniz mi, paranız iade edildi mi? izlerinizden her hangi bişey kaldı mı? ve sonrasında baska bir yere gittiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…