bende aynı sizin durumunuzdaydım, jiletle alınması gerektiğini öğrenince ürkmüştüm, makasla kısaltılmasını istemiştim ama o zaman yüzeyde kalan tüyler lazer yapılınca ısıyı emip yüzü yakabiliyormuş yani jiletlenmesi mantıklı geldi, google dan da tarattırdım birçok doktor jilletlenmesi gerektiğini söylemiş. ben çok tereddüt ettiğim için önce çenemdeyaptırdım(diod lazer ile 25 ekimde). sonra 4 kasım da faallerim için gittim. yani çenemde ilk seansımın üzerinden 15 günden fazla zaman geçti ve çenemde şuan hiç bişi çıkmadı. fakat faallerim daha koyu renk ve uzun olmasına rağmen 2 gün sonra çıkmaya başladı. ama bana en az 3 seans sonunda etkisini hissedersiniz demişlerdi. şuan için pişman değilim kıllar öyle çimen gibi sert sert ve dik çıkmıyor yatık ve eskisine göre daha iyi bir durumda yüzüm. çenemden zaten çok çok memnunum ama çeneme başlarken bana çeneniz ince kaymak gibi birşey beklemeyin denmişti, ben 4 kasımda faallerim için gittiğimde yapan kadın da şaşırdı, çıkmıyor yani valla inş. faallerimde öyle olur. ben şimdilik memnunum, inş. pişman olmam. 2 .seansıma 25 kasım da gideceğim, dediğim gibi mediostar diod lazer yaptırıyorum, ankarada iyi bir merkezde.. en azından öyle görünüyor.