Ayna koyuyodum ben.. son gebelikte sanirim 8. Aya kadar yaptim.. ama 9 zorladi :))) zaten her an dogum olacagini dusununce banyoya girdim dus alip jilete devam :))Haha ben onu bile oraya buraya kesik ata ata yapmistim. Koca gobekten gormeyi birak elim kolum yetismiyodu biyerime
Bu konunun açılması çok iyi olmuş bende başlamak istiyordum ama nereye başlasam karar veremiyorum genel olarak güzellik merkezleri yapıyor burda özel hastanelerde de vardır sanırım yapılır oralarda da lazer sormak istediğim bi kaç şey var
Lazer atışları yapılmadan önce her zaman jiletle alınıyor mu tüyler
Benim de beyaz ten siyah tüy durumum var tamamen bitirmez ama mesela hiç tüy varmı diye düşünmeyip etek giyilebilecek kadar inceliyor mu
Batık çok var bunlara müdahale ediyorlar mı yoksa kendiliğinden düzeliyor mu lazer seansları sonrası
Lazer bitti diyelim tek Tük çıkıyor onu neyle almak daha iyidir yada çoğaltır mı almak
Şimdiden teşekkürler cevap veren arkadaşlara
1 yıldan fazla gittim 2ay bi bıraktım 8. seansta .. olduğu gibi geri geldiler.
Inanin sizi cok iyi anliyorum. Ne kaadr istesem de sirf bu tanma mevzusu yuzunden baslayamadim lazere. Hatta sirf bu yüzden şu yeni cikan, evde kendi kendimize uygulayabildigimiz lazer aletlerinden almayi düşünüyorumİyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedimGidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?
hastanede yaptırın mutlaka ve makinesini sorun.
evet jiletle alınıyor.
beyaz ten siyah tüy en verim alınanı. sarı tüyleri görmüyor lazer.
batığı bilmiyorum.
evet etek giyiliyor.
ben bacaklarımı her yaz başı sir ile aldırtıyorum . diğer yaz başına kadar. hamile kalınca tamamlayamamıştım bacak lazerini.
alexanderdi zaten cihaz.işte o diode mi ne olan. paranıza yazık.
alexander makine kullanan bir yere yaptırmanız lazımdı.
alexanderdi zaten cihaz.
Ben yaptırdım hicte utanmadım..ar damarim catladiysa demek
Ama kil tuy derdi bitti..killi gezmek daha utanc verici aslinda.
Hic bilemiyorum benim lazer seanslari yeni bitti hatta daha gidecegim..hormonlar ne kadar etkilrr fikrim yok.Ama eskisi kadar guclu kil kokleri olmayacağı icin cok fazla cikacagini sanmiyorumBende şuan başladım,bittiği zaman hamile kalmayı düşünüyorum Allah izin verirse. Peki hamilelik sırasında hormonların da etkisiyle kıllar yeniden fışkırır deniyor.
Sizinki ne ölçüde çıktı ? Cevaplarsanız çok sevinirim.
İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedimGidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?
Ben gittim büyük rahatlık başta utanılıyor ama sonra utanma falan kalmıyor.İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedimGidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?
Onlar kesin bitirmiyo diye düşünüyorum ama düzenli kullanıma ve tüy tipime bağlı olarak güzel sonuç alanlar da varmış. Bence yine de kesin sonuç almak için iyi bi merkezde lazere başlamak daha garanti. Burdaki yorumları okuyunca baya bi cesaret geldi bana ve sonundaki rahatlığı düşününce. Bence sizde güvenilir, işinde iyi bi yer bulursanız lazere düşünün.Inanin sizi cok iyi anliyorum. Ne kaadr istesem de sirf bu tanma mevzusu yuzunden baslayamadim lazere. Hatta sirf bu yüzden şu yeni cikan, evde kendi kendimize uygulayabildigimiz lazer aletlerinden almayi düşünüyorum
Benim gittiğim yerde Alexandrite kullanılıyo cihaz olarak. Benimde koltukaltı ve genital aldıktan 2-3 gün sonra geri çıkar hemen1 ayda çıkan kolaltı allahım cennet gibiHangi tip lazer bu biraz bilgi verir misiniz benim de çok sık çıkıyor tüylerim ağda yapmaktan yoruldum.
Onlar kesin bitirmiyo diye düşünüyorum ama düzenli kullanıma ve tüy tipime bağlı olarak güzel sonuç alanlar da varmış. Bence yine de kesin sonuç almak için iyi bi merkezde lazere başlamak daha garanti. Burdaki yorumları okuyunca baya bi cesaret geldi bana ve sonundaki rahatlığı düşününce. Bence sizde güvenilir, işinde iyi bi yer bulursanız lazere düşünün.
Benim gittiğim yerde Alexandrite kullanılıyo cihaz olarak. Benimde koltukaltı ve genital aldıktan 2-3 gün sonra geri çıkar hemenseans 3 dakika filan sürdü zaten. Cihazla atış yapılarak kıl kökleri yakılıyo sonra o kökler 1 hafta içinde filan dökülüyo sonrası 3 hafta pürüzsüzlük ve sonunda da tamamen biteceği düşünüldüğünde gerçekten büyük rahatlık.
İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedimGidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?
Hafif iğne batması gibi bi acı oluyo. Acı eşiğine bağlı ama dayanılmayacak bi acı değil zaten kısa sürüyo. Ama genital bölge daha hassas olduğu için çok acıyo diyolar. Onun da çaresi Emla diye bir krem varmış anestezik. Gitmeden sürülürse baya azaltıyomuş acıyı.Peki acıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?