Lazerde utanma

Lazere ve seanslarına dökülecek paradan daha az miktarda harcama yapıp eve ipl cihazı almak en güzeli. Şimdiye kadar iğneli ve lazere ogrenci halimle doktugum binlerce liraya içim o kadar acıyor ki.. Hem utanma derdi de yok, kendi kendine temiz bir şekilde yapıyor insan. Ha ilk seanslardan sonra 2 ay civarı tekrarlamak gerekiyormus ama o purussuzluge deger. Daha 3. uygulamami yapmadan epey bir dökülme ve çıkmada gecikme basladi, arastirin derim

Lazeri yapan kadıncağız ne yapsın, siz bir kişiye görünüyorsunuz o günde onlarcasını

Ay sus sus. Valla yazık kadınlara ya..

Konu sahibi hiç daha önce yaptırmadıysan normal böyle hissetmen. Ben de sırf rahatlığı için gözümü karartıp gitmiştim..
Seanslarım ilerledikçe neden daha önce gitmedim diye hayıflandım :) Oğlumu emzirme işi bitince tekrar gideceğim başka bölgeler için..

Jinekologda gibi düşün o zaman kendini. Operatörler için bir şey ifade etmediğini düşün vs..

Ne kadar saglikli,sagliksiz orasi tartisilir.Ama okadar zararlilar arasinda epeyy bi rahatt :)
Beyaz tenli olmamdan mütevellit :) fazla bir tüy sorunum olmadigi icin koltuk alti genital/bikini olarak basladim.Baskasinin yaninda soyunmaya bile cekinirken hafif bir utanma kizarma yasiyorum ama alisiyorum sonra yapacak bisey yok :)
Ilk gittigim günü unutamiyorum :) Kadin basimda bekliyor acmami malum bölgeyi epeyce bir bakistiktan sonra "farkinda misin liseli asiklar gibi olduk böyle ama acman lazim biliyorsun degil mi? " :) diyince mecburen:) ilk bir kac saniye utandim sonrasinda alistim.Ama gercekten rahat..
Tavsiye ediyorum kesinlikle..Ama onceden ufak bir arastirma yapin.Mevzu acemilik kaldirmayacak kadar önemli..
Bir de islem basladiginda kafanizi calisan arkadasin zit yönünde cevirin faydasi oluyor.. :)

Benim kıllarımı almam bile dertti çünkü çıkarken hepsi kıl dönmesi olup kafam kadar sivilce yapıyorlardi. Killarim da coktu. Bacaklarim delik desik olmustu. Genital bölgemde de heryer şişik falan. Cildiye dedi ki ya heryerini jiletle alacaksin ya hiç almayacaksin killarini ya da lazere gideceksin. Killarim o kadar fazlaydi ki. Ilk gittigimde utandim ama iyi ki gitmisim.... yok böyle bir rahatlikk

aynen ben de çok düşündüm araştırdım 30 yaşımda yaptırdım keşke daha önce yaptırsaydım dedim çok büyük rahatlık. sizin gibiydim ben de ama sonuçta birkaç seans ( gerçi rötuş larla beraber 10 12 seans oluyor ama olsun) sonrasında bir daha bu konuyu düşünmüyorsunuz. alışırsınız bu da sağlık için sayılır sonuçta temizlik

Merkezdekiler görmeye alışık, sonuçta bu işi yapıyorlar.
Ben genitali ağdayla aldırıyorum şimdilik. İlerde belki lazer yaptırırım. Şu ana kadar çok kişiye aldırdım. Tamam, ilk başta yabancı birinin karşısına oran açık yatmak değişik hissettiriyor ama hemen alışıyorsun :))

O
Utanma hiç direkt başla hayatının rahatlığı şu an hamileyim ve doğumumu bekliyorum iyiki yaptırmışım. Çok zor olurdu yoksa göremiyorsun hiç bi yerini.
Off evet keşke ilk çocuğumdan sonraki o arada çene bıyık bölgesine giderken yaptırsaydım. Ağdaya gittim lazere gitmeye utandım. Çok saçma ama böyle gelişti. Şimdi çok pişmanım.

Ben bikini, koltuk altı ve bacaklarıma yaptırdım. Seanslarım da bitti. Kil ,tüy derdinden koyuldum. Boyle bir rahatlik yok tavsiye ederim. Utanmaniza da hiç gerek yok.

Bir kere asla tamamen bitmez ben full yaptırdım. Ama şu gerçek çok rahat yan yıllarca rahat edersin. Poliklinikti benim gittiğim yer. Asla bilmeyen insanlara yaptırmayın. Utanma konusuna gelince. Ztn alıştıkları için incelemeden yapıyor oda loş ışık gözünde gözlük elinde eldiven. Yani bir süre katlanmaya değer.
Sonuçta o kılların çıktığı gözenekler açık kalıyor hava alıyor vücut sağlık açısından sakıncası olsa bu derece yaygınnlşmazdı

Hamilelikte hormonlarla tekrar çıkıyo diyolar o doğru mu acaba?

Benim sadece genital bölge çok az tekrarladı. Asla eskisi gibi değil.
Hatta doğum nedeniyle olup olmadığından bile emin değilim. Çünkü genital nemli bölge olduğu için tekrarlama ihtimali diğer yerlere göre daha fazla..
Ama dediğim gibi asla eskisi gibi yoğun değil tek tük..

Aslında lazer yapılmadan önce sağlık taramasından gectiysenizevet ama gecmediyseniz başınıza dert alırsınız

Ilk basta utanmistim çekinmiştim ben de ama sonra geçiyor.
Yalnız çok fena bir acı oluyor emla denilen uyuşturucu krem ise yarıyor az da olsa.

Utanma hiç direkt başla hayatının rahatlığı şu an hamileyim ve doğumumu bekliyorum iyiki yaptırmışım. Çok zor olurdu yoksa göremiyorsun hiç bi yerini.
Hamilesin ve yenilemedi mi ? Allahım ne vücut var bende , genital ve koltuk altı hamilelikte az da olsa tekrar çıkmaya başladı , bi bacak bakımından rahatım .ikinci hamilelikte genital daha da arttı ama ağda ile yarım saatte hallediyorum

evet bunu da düşündüm ama genel duyumum lazer kadar etkili olmadığı yönünde oldu. Sizin cihazınız hangisi bilmiyorum ama bi kere lumeayla koluma deneme atışı yaptım küçük kırmızı kızarıklıklar oluştu. Benim cildim hassas ondan olmuş olabilir ama cihaz alma fikrinden o yüzden soğudum açıkçası

Anam herkeste lazerliymis ordan:) ne rahatsinizdir.. zararli mararli bi dusuniim bende..

Ben lazare karsiyim zararli oldugunu dusunuyorum cikiyorsa bi hikmeti vardir diye düşünüyorum...
Ama siz arastirmis gidiyorsaniz sorun etmeyin iki seansta alışırsınız
Bende böyle düşünüyorum çıkıyorsa çıkması gerekiyordur heralde

İlk seanslarda utanıyosunuz ama alıştıkça artık siz açıp yatıyosunuz o acıyla zaten utanma felan da akla gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…