Lazeri yapan kadıncağız ne yapsın, siz bir kişiye görünüyorsunuz o günde onlarcasını
aynen ben de çok düşündüm araştırdım 30 yaşımda yaptırdım keşke daha önce yaptırsaydım dedim çok büyük rahatlık. sizin gibiydim ben de ama sonuçta birkaç seans ( gerçi rötuş larla beraber 10 12 seans oluyor ama olsun) sonrasında bir daha bu konuyu düşünmüyorsunuz. alışırsınız bu da sağlık için sayılır sonuçta temizlikEvet bende araştırmalarımda bu sonuca ulaştım o yüzden başladım. Hem de gerçekten büyük rahatlık. Ağdaya gitsem yine utanıcam ve sonu gelmeyecek. Kendi kendime de bi yere kadar. En iyisi kökten kurtulmak. Zaten başlangıca cesaret edersem diğer seferlerde sıkıntı yaşamam inşallah.
Off evet keşke ilk çocuğumdan sonraki o arada çene bıyık bölgesine giderken yaptırsaydım. Ağdaya gittim lazere gitmeye utandım. Çok saçma ama böyle gelişti. Şimdi çok pişmanım.Utanma hiç direkt başla hayatının rahatlığı şu an hamileyim ve doğumumu bekliyorum iyiki yaptırmışım. Çok zor olurdu yoksa göremiyorsun hiç bi yerini.
Bir kere asla tamamen bitmez ben full yaptırdım. Ama şu gerçek çok rahat yan yıllarca rahat edersin. Poliklinikti benim gittiğim yer. Asla bilmeyen insanlara yaptırmayın. Utanma konusuna gelince. Ztn alıştıkları için incelemeden yapıyor oda loş ışık gözünde gözlük elinde eldiven. Yani bir süre katlanmaya değer.İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedimGidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?
Hamilelikte hormonlarla tekrar çıkıyo diyolar o doğru mu acaba?
Aslında lazer yapılmadan önce sağlık taramasından gectiysenizevet ama gecmediyseniz başınıza dert alırsınızBir kere asla tamamen bitmez ben full yaptırdım. Ama şu gerçek çok rahat yan yıllarca rahat edersin. Poliklinikti benim gittiğim yer. Asla bilmeyen insanlara yaptırmayın. Utanma konusuna gelince. Ztn alıştıkları için incelemeden yapıyor oda loş ışık gözünde gözlük elinde eldiven. Yani bir süre katlanmaya değer.
Sonuçta o kılların çıktığı gözenekler açık kalıyor hava alıyor vücut sağlık açısından sakıncası olsa bu derece yaygınnlşmazdı
Kiloda keramet olsaydı ay gerisi çok komikBen lazare karsiyim zararli oldugunu dusunuyorum cikiyorsa bi hikmeti vardir diye düşünüyorum...
Ama siz arastirmis gidiyorsaniz sorun etmeyin iki seansta alışırsınız
Hamilesin ve yenilemedi mi ? Allahım ne vücut var bende , genital ve koltuk altı hamilelikte az da olsa tekrar çıkmaya başladı , bi bacak bakımından rahatım .ikinci hamilelikte genital daha da arttıUtanma hiç direkt başla hayatının rahatlığı şu an hamileyim ve doğumumu bekliyorum iyiki yaptırmışım. Çok zor olurdu yoksa göremiyorsun hiç bi yerini.
evet bunu da düşündüm ama genel duyumum lazer kadar etkili olmadığı yönünde oldu. Sizin cihazınız hangisi bilmiyorum ama bi kere lumeayla koluma deneme atışı yaptım küçük kırmızı kızarıklıklar oluştu. Benim cildim hassas ondan olmuş olabilir ama cihaz alma fikrinden o yüzden soğudum açıkçasıLazere ve seanslarına dökülecek paradan daha az miktarda harcama yapıp eve ipl cihazı almak en güzeli. Şimdiye kadar iğneli ve lazere ogrenci halimle doktugum binlerce liraya içim o kadar acıyor ki.. Hem utanma derdi de yok, kendi kendine temiz bir şekilde yapıyor insan. Ha ilk seanslardan sonra 2 ay civarı tekrarlamak gerekiyormus ama o purussuzluge deger. Daha 3. uygulamami yapmadan epey bir dökülme ve çıkmada gecikme basladi, arastirin derim
Bende böyle düşünüyorum çıkıyorsa çıkması gerekiyordur heraldeBen lazare karsiyim zararli oldugunu dusunuyorum cikiyorsa bi hikmeti vardir diye düşünüyorum...
Ama siz arastirmis gidiyorsaniz sorun etmeyin iki seansta alışırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?