Lazerde utanma

QueenPi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
222
236
103
İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedim Gidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?

Bildiğim kadarıyla bikini bölgesi için açtırmıyorlar. Genital istemeniz lazım. Ama tam da emin değilim tabi. Benim gittiğim de yerde ayrıydı. Bikini ve genital diye.

Ben kadın doğum doktoruma sormuştum lazere gitmemde sağlık açısından ve yumurtalık açısından bi zararı olur mu diye oda dediki “lazer ışınları kılı görmesi için jiletle alıyorlar ki, kıl sert ve vücut yüzeyine yakın olup ışınlardan etkilensin. Yani ışınlar kıla bile zor etki ediyor ki yumurtalıkları asla göremez vücudada her hangi bir zarar vermez ” dedi bende öyle düşünüyorum. Ha utanma konusuna gelince haklısın ama alışıyorsun.

Evet bende araştırmalarımda bu sonuca ulaştım o yüzden başladım. Hem de gerçekten büyük rahatlık. Ağdaya gitsem yine utanıcam ve sonu gelmeyecek. Kendi kendime de bi yere kadar. En iyisi kökten kurtulmak. Zaten başlangıca cesaret edersem diğer seferlerde sıkıntı yaşamam inşallah.

Utanma hiç direkt başla hayatının rahatlığı şu an hamileyim ve doğumumu bekliyorum iyiki yaptırmışım. Çok zor olurdu yoksa göremiyorsun hiç bi yerini.

Utanma hiç direkt başla hayatının rahatlığı şu an hamileyim ve doğumumu bekliyorum iyiki yaptırmışım. Çok zor olurdu yoksa göremiyorsun hiç bi yerini.
Hamilelikte hormonlarla tekrar çıkıyo diyolar o doğru mu acaba?

Emzirme bitene kadar yaptırmayın. Hiçbir faydası olmuyor. Ben emzirirken yaptırmıştım. Bir yıl boşa gidip geldim. Hamilelik ve emzirme döneminde hormonlar yüzünden kıllanma devam ediyor.

Ben yaptırdım.hemde yapan kiz çocukluk arkadaşımdı.ilk başlarda utandım ama.simdi oh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…