Bikiniden kastım genital aslında.Bildiğim kadarıyla bikini bölgesi için açtırmıyorlar. Genital istemeniz lazım. Ama tam da emin değilim tabi. Benim gittiğim de yerde ayrıydı. Bikini ve genital diye.
Ne yönden sağlıksız buluyorsunuz?Saglikli oldugunu dusunseydim giderdim, utanmazdimda
Lazer isinlari uzun vaadede sagliksiz..vucuda disardan yuklenen hersey zararlidir. Ha ciddi saglik sorunu olur ok ama sadece guzellesmek icinBikiniden kastım genital aslında.
Ne yönden sağlıksız buluyorsunuz?
Aynen bunu da düşünüyorumLazeri yapan kadıncağız ne yapsın, siz bir kişiye görünüyorsunuz o günde onlarcasını
Evet bende araştırmalarımda bu sonuca ulaştım o yüzden başladım. Hem de gerçekten büyük rahatlık. Ağdaya gitsem yine utanıcam ve sonu gelmeyecek. Kendi kendime de bi yere kadar. En iyisi kökten kurtulmak. Zaten başlangıca cesaret edersem diğer seferlerde sıkıntı yaşamam inşallah.Ben kadın doğum doktoruma sormuştum lazere gitmemde sağlık açısından ve yumurtalık açısından bi zararı olur mu diye oda dediki “lazer ışınları kılı görmesi için jiletle alıyorlar ki, kıl sert ve vücut yüzeyine yakın olup ışınlardan etkilensin. Yani ışınlar kıla bile zor etki ediyor ki yumurtalıkları asla göremez vücudada her hangi bir zarar vermez ” dedi bende öyle düşünüyorum. Ha utanma konusuna gelince haklısın ama alışıyorsun.
Evet ben sirf bu yuzden son aylarda jilet yaptim gebeliklerimde..Utanma hiç direkt başla hayatının rahatlığı şu an hamileyim ve doğumumu bekliyorum iyiki yaptırmışım. Çok zor olurdu yoksa göremiyorsun hiç bi yerini.
Hamilelikte hormonlarla tekrar çıkıyo diyolar o doğru mu acaba?Utanma hiç direkt başla hayatının rahatlığı şu an hamileyim ve doğumumu bekliyorum iyiki yaptırmışım. Çok zor olurdu yoksa göremiyorsun hiç bi yerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?