Lazer Yzm yakt mahvetti hayatm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim bende ayni dertten muzdaribim.
benimde kimsenin gormedigi damarlarim vardi.yuzume cok guzel derlerdi
mahvettiler yuzumu 2 sene oldu.krem felan verdiler.sacma hepsi.
ama uzme kendini o kdar belli olmaz canim benim
nazarlik olsun

önce bu dru bence dava et bu öenmli bir sey
ben lazerle cılt tedavılerıne sahsen hıc sıcak bakmıyorum
çokda acılı bı ıslem bıldıgım ve duydugum kadarıyla cok acılı işlemler iyi değil bence

Allah korkusu olmayanların eline kimse düşmez inşallah,ssana uygulamadan once kotu sonuclarından da bahsetmelıydı.bence git bir care bulsun,1 yıl cok uzun bır sure.baska bır doktora gorunmenı tavsıye ederım acıl sıfalar.

cnm gecmiş olsun cokkk

nası bi iz bu
kırmızı cok belirgin mi?
eğer cok belirgin değilse deri nakli yaptrmaa

ne olur bana yardımcı olun çaresi varsa şu yanığın söyleyinn.senağlama
arnavut kremi duydum burdakilerden, sizce işe yararmı ve nerden temin edebilirim:delphin:
allah kahretsin öyle doktoru pislik
sen hiç üzülme canım çaresi var hem de 15 dolara :lepi:
dermaroller diye igneli bir rulo var biz aldık
onu yüzümüze sürüyoruz vucut kendi kendini onarıyor 4-5 seansa geçer sanırım 2 ayı bulur
fıstık gibi olucaksın
et-doku kaybı bile varsa yine düzelcek
leke filan hiçbişe kalmıcak

http://images04.olx.com.ph/ui/3/73/...kles-Stretchmarks-Hair-Loss-Hair-Thinning.jpg
al bak
bundan kötü mü yüzün?

ben sana ögreticem nerden alıcagını tr de 300 ytl idi

Dermaroller S.a.r.l. | Official Site - Welcome to Dermaroller
bu da alman sitesi

Dermaroller S.a.r.l. | Official Site - Stretch Marks, Striae
cildin iyileşsin bakarız çaresine asla üzülme
:teselli:

çok geçmiş olsun
sen hep yüzünü yakan aynı doktora mı gittin sonradan da?
neden?başka doktor mu kalmadı memlekette?

düzgün bir cildiyeciye gidebilirsin
kendi başına ilaç,merhem kullanmaya kalkışma
doktora danış

çok geçmiş olsun tatlım madecassol pomad iyi gelir diye biliyorum..

cok üzüldüm senin için.ama bence zaman kaybetmeden baska bi dr a git.böyle iz gibi şeylerde zaman da önemli diye biliyorum.vakit kaybetme.o dr a da dava atmalısın bana kalırsa.

cok gecmis olsun benimde koluma cay dokulmus iz var ama doktorlar onermedi yama vs cunki iyilesme durumu cok supermis ama benim basima agdadan gelmisti cild doktoru krem verdi ve gunese cikmadim gecti kirmizi kirmizi yanikti resmen birde ben sivilceden kocaman iz kalmisti ama o leke kaldi yani sicagi sicagina degil ben ona doktor tavsiyesiyle expigment diye acici krem surmustum gecti leke aciyor rengini sadece lekeli yere surmustum ama yanik faydasi olurmu bilmem

becede eczaneden madecassol al tavsiye ederim özellikle yanıklar için

cnmmm normlade esmer oldugum için yüzüm yanıyor ama çokd eil tabi madecassol sürüyorum ilk 3 gün geçiyor..ama yazın çiddi derecede gözümün yantarafı 1 cm yandııı derin yanık yani öyle böyle deil..neysee doktor contractubex verdiii ve geçti iki ay kulandım...cidden çok kötü yanıktıııı şimdi izi bile yok..zaten bu ilaç ciddi yanık ve dikiş izleri için veriliyor.keisnlkle memnun kalcaksın..

bundan bi yıl önce lazer uyguladı dermatolog sağ yanağıma .
yazın yanaklarım kızarıyodu gittim kılcal damar genişlemesi var dedi.halbuki ortada olan bi kılcal damar falanda yoktu o mikreskop gibi bişiyle bakınca gördü.
sonra lazer yaptırdım ve hayatımı kararttım.çünkü yüzüm yandı su toplatı,patlayınca ,sarı su aktı hep..
doktora gittim hiç bişi demedi bi ilaçtan dolayıdır dedi lazerden değil dedi.
şimdi ağızdan alınan bi ilaçla ne alakası var yanığın..
üstelik ben yılda bi ağrı kesici bile almayan biriyim o da nerden çıktı bahane arıyo resmen.
sonra bana çeşitli yanık kremleri veriyodu her gittiğimde.
ama hiç bi çaresi yok. sapasağlam gittim yanık yüzlü oldum.
acı çekiyorum bi yıl olmasına rağmen geçmedi ve geçmeyecek bi iz..
arnavut kremi duydum burdakilerden, sizce işe yararmı ve nerden temin edebilirim:delphin:
canım yanıklara dermaroller iyi geliyormuş dermarolleri gg dan yada kk nün topiklerinden bulabilrsin.ben nette gördüm resimelirini 1. dereceden yanıkalrı bile geçirmişti tamamen.hadi diyelim ki reklam açamlı abartarak anlatıyolar en azından şimdiki halinden iyi olur canım

canım derma roller in yanık izlerine de iyi geleceğini düşünüyorum inşallah fayda görürsün
en azından dokuyu düzgünleştirir bence vakit kaybetme ben 9-11 kez yaptım
yüzümdeki leke için çok güzel düzeldi, inşallah fayda görürsün
dokuda nebdeleşme olduysa kremle düzeleceğini sanmıyorum bence hem iyi bir doku onarıcı krem
ve derma roller i bir dene

canım senin kullandııgın hangi lazerdi bilmiyorum ama fraksiyonel co2 lazer deneseydin keşke en başarılı olan bu belki o izdede yarar saglar bir araştır istersen

bundan bi yıl önce lazer uyguladı dermatolog sağ yanağıma .
yazın yanaklarım kızarıyodu gittim kılcal damar genişlemesi var dedi.halbuki ortada olan bi kılcal damar falanda yoktu o mikreskop gibi bişiyle bakınca gördü.
sonra lazer yaptırdım ve hayatımı kararttım.çünkü yüzüm yandı su toplatı,patlayınca ,sarı su aktı hep..
doktora gittim hiç bişi demedi bi ilaçtan dolayıdır dedi lazerden değil dedi.
şimdi ağızdan alınan bi ilaçla ne alakası var yanığın..
üstelik ben yılda bi ağrı kesici bile almayan biriyim o da nerden çıktı bahane arıyo resmen.
sonra bana çeşitli yanık kremleri veriyodu her gittiğimde.
ama hiç bi çaresi yok. sapasağlam gittim yanık yüzlü oldum.
acı çekiyorum bi yıl olmasına rağmen geçmedi ve geçmeyecek bi iz..

Contractubex denedınmı uzun döönem kullanıldıgında ıse yaradıgını duydum.

merhaba, bende de güneşten dolayı oluşan kılcal damar genişlemesi var. tedavilerimde iyi baktığım için baya bir soldu ancak tamamen geçmedi. lazer tedavisi düşünüyordum ama vazgeçtim bu forumda okuduklarımdan sonra. DERMAROLLER diye bir ilaç önermişsiniz. benim durumuma da çare olur mu? hemen mi uygulamak lazımdı yoksa aradan baya süre geçtikten sonra kullanılabilir mi? banada yardımcı olur musunuz? eğer işime yarasa nereden temin edebilirim. şimdiden teşekkürler. :3:

Back
X