Lazer Yzm yakt mahvetti hayatm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
controtubex gerçekten çok etkili uzun vadede kullanıldığı taktirde.. skar izlerini azalttığını bizzat arkadaşımda gördüm. ben de vücudumdaki beni aldırdığımda,(neşterle yapıldı, lazerle değil) izi yok denecek kadar aza indirdi.

canım bak topic var dermaroller diye oraya gir bütün izlerinden kurtul 80 küsüe sayfaydı en son oku insanların tecrübelerini dinle oku çözüm orda

bundan bi yıl önce lazer uyguladı dermatolog sağ yanağıma .
yazın yanaklarım kızarıyodu gittim kılcal damar genişlemesi var dedi.halbuki ortada olan bi kılcal damar falanda yoktu o mikreskop gibi bişiyle bakınca gördü.
sonra lazer yaptırdım ve hayatımı kararttım.çünkü yüzüm yandı su toplatı,patlayınca ,sarı su aktı hep..
doktora gittim hiç bişi demedi bi ilaçtan dolayıdır dedi lazerden değil dedi.
şimdi ağızdan alınan bi ilaçla ne alakası var yanığın..
üstelik ben yılda bi ağrı kesici bile almayan biriyim o da nerden çıktı bahane arıyo resmen.
sonra bana çeşitli yanık kremleri veriyodu her gittiğimde.
ama hiç bi çaresi yok. sapasağlam gittim yanık yüzlü oldum.
acı çekiyorum bi yıl olmasına rağmen geçmedi ve geçmeyecek bi iz..
ne olur bana yardımcı olun çaresi varsa şu yanığın söyleyinn.senağlama
arnavut kremi duydum burdakilerden, sizce işe yararmı ve nerden temin edebilirim:delphin:

canım bak topic var dermaroller diye oraya gir bütün izlerinden kurtul 80 küsüe sayfaydı en son oku insanların tecrübelerini dinle oku çözüm orda

controtubex gerçekten çok etkili uzun vadede kullanıldığı taktirde.. skar izlerini azalttığını bizzat arkadaşımda gördüm. ben de vücudumdaki beni aldırdığımda,(neşterle yapıldı, lazerle değil) izi yok denecek kadar aza indirdi.
ben bir tüp bitirmiştim fayda görmedim.skar izi derken sivilce skarlarındanmı bahsediosun

nasıl lazer yakıyor anlayamıyorum,gercekten ısınde uzaman olanlara yaptırmal lazım.gecmıs olsun gercek cok uzuldum

bundan bi yıl önce lazer uyguladı dermatolog sağ yanağıma .
yazın yanaklarım kızarıyodu gittim kılcal damar genişlemesi var dedi.halbuki ortada olan bi kılcal damar falanda yoktu o mikreskop gibi bişiyle bakınca gördü.
sonra lazer yaptırdım ve hayatımı kararttım.çünkü yüzüm yandı su toplatı,patlayınca ,sarı su aktı hep..
doktora gittim hiç bişi demedi bi ilaçtan dolayıdır dedi lazerden değil dedi.
şimdi ağızdan alınan bi ilaçla ne alakası var yanığın..
üstelik ben yılda bi ağrı kesici bile almayan biriyim o da nerden çıktı bahane arıyo resmen.
sonra bana çeşitli yanık kremleri veriyodu her gittiğimde.
ama hiç bi çaresi yok. sapasağlam gittim yanık yüzlü oldum.
acı çekiyorum bi yıl olmasına rağmen geçmedi ve geçmeyecek bi iz..
ne olur bana yardımcı olun çaresi varsa şu yanığın söyleyinn.senağlama
arnavut kremi duydum burdakilerden, sizce işe yararmı ve nerden temin edebilirim:delphin:

bence bilmediğin şeyleri deneyerek daha fazla mahvetme,sonuçta yüz bu ...başka tecrübeli bir doktora git

Back
X