Lazer Yzm yakt mahvetti hayatm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
bundan bi yıl önce lazer uyguladı dermatolog sağ yanağıma .
yazın yanaklarım kızarıyodu gittim kılcal damar genişlemesi var dedi.halbuki ortada olan bi kılcal damar falanda yoktu o mikreskop gibi bişiyle bakınca gördü.
sonra lazer yaptırdım ve hayatımı kararttım.çünkü yüzüm yandı su toplatı,patlayınca ,sarı su aktı hep..
doktora gittim hiç bişi demedi bi ilaçtan dolayıdır dedi lazerden değil dedi.
şimdi ağızdan alınan bi ilaçla ne alakası var yanığın..
üstelik ben yılda bi ağrı kesici bile almayan biriyim o da nerden çıktı bahane arıyo resmen.
sonra bana çeşitli yanık kremleri veriyodu her gittiğimde.
ama hiç bi çaresi yok. sapasağlam gittim yanık yüzlü oldum.
acı çekiyorum bi yıl olmasına rağmen geçmedi ve geçmeyecek bi iz..
ne olur bana yardımcı olun çaresi varsa şu yanığın söyleyinn.senağlama
arnavut kremi duydum burdakilerden, sizce işe yararmı ve nerden temin edebilirim

ayy canım benimm çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm canım sıkma o tatlı canını.Canım yanık kremı için sunları tavsıye edebılırım Silverdın ve madecassol kesin bunları kullan tatlm zaten silverdın yanık kremıdır bı dene derım

Geçmiş olsun ız kalmaması için doğru dürüst bir doktora git derim yanıkla plastik cerrahlar ilgileniyor.Ezbere krem kullanma

geçmiş olsun bence doğru dürüst bir plastik cerraha git yanığa plastik cerrahi bakıyor benim arkadaşın çocuğu plastik cerrahide tedavi görmüştü yanıktan ezbere krem kullanma

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
bence doktorunuzu değiştirin ve iyi bir doktor bulun

Canım çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin ..
ınşallah cildine kavusursun ve bu haberi tekrar bizlerle paylaşırsın ..
Ezbere agızdan söylenilen ilaçları kullanma güzel bi doktora görün doktor kontrolü altında ilaç kullan ..
Tekrar gecmiş olsun

sağolun kızlar desteğiniz için (ben rinoplasti adımı değiştirdimm)
yeni yanık için çareler varda. üzerinden bir yıl geçmiş
bir yanık için bi çare varmı bilmiyorum. bana krem verip duruyor doktorlar. oysaki ben bunun basit bi kremle geçmeyeceğini biliyorum artık..
şuanda düşündüğüm bi çare var ama ne kadar doğru bilmiyorum
küçük çaplı bi deri nakli mi olsamsenağlama
bunu devlet karşılarmı birde küçük yanıklarda yapılıyormu bilen varmı kızlar

senihatoran sen öyle diyince bak daha çok korktum ben deri nakli herşeye çözüm olur diye düşünüyordum demek daha kötü olmuş
ah ben şimdi nerelere gidem başamı nerelere vuram
aslında doktoru dava etmem gerekiyor ama aradan bir yıl geçti ne yapabilirimki ,sıcağı sıcağına doktora gitseydim yandığı için rapor alsaydım keşke
ah cahil kafa niye yüzünü yakan doktora gidiyosunki tabiki geçecek der ya ne dicek

canim doktor hakkinda yasal islem baslattin mi? lutfen ihmal etme.. saglik herseyden onemlidir, buyuk gecmis olsun..

cnm olayın üzerinden beş yıl geçmediği sürece mahkemeye başvurabilirsin diye biliyorum ben
ama o doktora lazer yaptırdığını kanıtlayacak belgeler olması lazım elinde
bu arada sakın deri nakli yaptırma
çünkü hem deriyi aldıkları yerde iz kalacak hem de naklettikleri yer daha berbat görünecek
en iyisi fondoten kullan
sonuçta her zaman kullandığımız bişey

bence doğru düzgün bir doktora git çok araştır.arnavut kremi annem arnavut makedonyadan getirirler bizee koca karı ilacı bilmem kaç çiçekten yapılırmışş ama çok zararlıı bişiey dişleri sapsarı yapıyormuşş yüzlerini beyazlatmak için yaparlar arnavut gelinleriii uzakk duurr:))

çok üzüldüm durumuna umarum çaresiini bulursunn bununn..tüm yüzün yara yanık içindemii sokağa çıkamayacak durumdamsıın ya

çok üzüldüm durumuna umarum çaresiini bulursunn bununn..tüm yüzün yara yanık içindemii sokağa çıkamayacak durumdamsıın ya

Yok arkadasim Allaha sukur senin sandigin gibi degil, ben arkadasimizin yazisini okumustum yanaginda bir lira buyuklugunde yanma izi varmis, oyle senin sandigin gibi degil cok sukur bence zamanla gececek bir durum ama arkadasimiz tabiki umitsizlige kapilmis bence , insallah en kisa zamanda gecerde manevi rahatlar arkadasimiz, senin yuzun yara bere icindemi diye yazini gorunce konu sahibi arkadasimizin yerine ben cevap yazdim ama gene kendi gelince sana cevap yazar ben bir lira buyuklugunde diye biliyorum hatda yanaginin resmini koysa belki gecer yada bu iz gecmez diye bir yorumda buluna biliriz ..

Hücre yenileyici krem falan kullansan geçmezmi acaba? Hücrelerinin yenilenmesi gerekyo sonuçta. yada kök hücre tedavisiyle düzeltebilirsin. araştır istersen cnm

canım sen nerde yaptırdın bu lazer işlemini bende yaptırmayı düşünüyorum da çok korktum okuyunca şimdi

arkadaşım dilerim en kısa zamanda geçer ancak bu işin çaresi kulaktan dolma işlemlere kalkışmakla olmaz.Önce konusunda çok iyi bir cildiyeci ve belki de onun tavsiyesi ile de bir estetik cerrah ile işbirliği halinde bir çare üretilebilir.Ancak doktorların kendi dallarında ii eğitim almış olmalarına dikkat et. Bu gün ne yalan diim her tıp okulundan mezun olan iyidir diye bişey yok. İşi ciddiye almak çözümün başlangıcıdır. Çok geçmiş olsun

oncelikle cok cok gecmis olsun,gercekten cok uzuldum...
tedaviye gelince ilac vermesinin nedeni cildinin su toplamasi ve sari su yani iltahab akmasi, cilde uygulanan cogu lazerden sonra agizdan ilac verilir cunku bazi kisilerde senin gibi reaksiyon gorulebiliyor...
bence sen hic vakit kaybetmeden dogru duzgun iyice arastirip bi estetik cerraha gitmelisin, ayrica yanagina silverdin surebilirsin evet ama o iltahab a yol acabilir eger yanik buyuk ise... o yuzden burda sana ne soylesek pek saglikli olmaz..
en iyisi sen hemen bir estetikciye git ki cildinde iz kalmasin..
ve sakina umutsuz olma,artik hersey o kadar ilerlediki elbet bir caresi bulunur...

yanıkta çok etkili olan contractubex gibi ilaçları kullandın mı? Doktor bu durumu telafi etmeye yönelik bir tedavi önermiyor mu? Çok şaşırdım, geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…