Lazer yaptıran bayanlar bir sorum olucak ??

sifa90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
57
0
46
İstanbul
Merhaba bayanlar. Lazere başlamak istiyorum fakat eşim tutturmuş lazer yumurtalıklara zarar verir diye benimde içime kurt düşürdü. Bir kaç kişiye sordum birazda araştırdım internetten genelde öyle bir sorun yok gibi ama yinede sormak istiyorum lazere giderken hamile kalan arkadaşlar var mı aramızda ?

merhaba benim esimde lazere kesinlikle karsidir.zarari kanitlanmamis evet ama sonucta vucudunuza kil koklerini yakacak kadar guclu bu isin aliyorsunuz uzun vade de zararlari ortaya cikmamistir belki amla kansein bu kadar yayginlastigi su donemde bir de bu zararli isini almaya ne gerek var diye soruyorum kendi kendime.mutlaka zarari vardir bir yerde fayda goruyoruz ama baska yerleri tahrip ediyor gibi geliyor bana ayni ilaclar gibi.yine de karar sizin tabiki :)

aynı sizler gibi , lazerden çok korkuyordum ve yıllarca ne gerek var diye yaptırmadım. fakat kızkardeşim öncü oldu , onun rahatlığını gördükten sonra
bende heryerime yaptırdım. bunca yıl boşu boşuna kıl , tüy derdi çekmişim . kısacık bir zamanda bütün tüylerimden kurtuldum, böyle bir rahatlık yok.
yalnız gidecegğiniz kuruluşa dikkat etmenizi öneriyorum. güzellik salonu veya her işi yapan merkezlerde bu işi yaptırmayın arkadaşlar

evet bende yakın çevremden biliyorum ne kadar rahatladıklarını ama işte dediğim gibi yumurtalıklara bir zarar verme olasılığı var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…