Kızlar bende bu iğneli epilasyonu araştırıyorum bir süredir.Ayrıca tüm vücut olarakta gidicem ama yüz farklı tabii.Benim cildim hassas baya emin olamadım lekeler bi süre sonra geçiyor diyorsunuzda bazılarında iz olmuş çukurlar falan
Bunun için neye dikkat edilmesi gerekiyo acaba altın gümüş die ayrılıyormuş iğne uçları etkili mi bu izlerin oluşup oluşmamasında acaba.Bide bi lazerle 3-4 seans gidip öyle iğneliye devam etmek mi yoksa en baştan iğneli yaptırmak mı daha iyi sonuç verir bilgisi olan var mı :44:
size yüzünüze tek bir seans dahi lazeri tavsiye etmiyorum tek seansta bile lazer yüzünüzdeki ince tüyleri aktifler nasıl olupda uzmanlar lazeri tavsiye edebiliyor anlıyamıyorum lazerle kurtulmak isterken daha kötü bir duruma düşersiniz birde lazerin aktifledikleri yüzünden hem paranız gider hemde canınız fazlasıyla yanar asla tavsiye etmiyorum lazeri vücuttta ince tüy olan hiçbir bölgeye yapılmaz ben size iyi bir uzman bulup iğneliye başlamanızı öneririm benim işyerimde lazer ve iğneli yapılıyor ama biz asla bu bölgelere lazer yapmayız para için insanları mağdur edemeyiz..