Bildiklerinizi paylaşmanıza saygı duyarım ancak bu kadar ksin konuşmayın derim... Sadece bu konu için değil, hiçbir konu için... Evet bu bahsettikleriniz doğru olabilir ancak şu an için olasılıktan öteye geçemez...
Bunları söylememin sebebi benimde lazer epilasyon yaptırıyo olmam değil, herksin yaptığı kendine, siz yaptırsanız bana yararı ne... Daha önce yaptıranların faydasını benim görmediğim gibi...
Diyeceğim o ki ben 2. seansımı bikaç hafta önce yaptırdım (tüm vücut), ne kadarından kurtulurum bu tüylrein bilmiyorum ama bende çok tereddütlüydüm başlarken. Hatta özellikle son 3-4 senedir sürekli aklımdaydı, en sonunda bu yaz karar verdim başlamaya. Bi çok kişiyle görüştüm kendisine ve hatta çocuklarına lazer epilasyon yapan kişiler, yine kendisine yaptıran jinekologlar, ebeler vs vs.
Eğer olumsuz tarafları bu kadar çok ve ya da ihtimaller doğruluk payı yüksek olsaydı onlarda yaptırmazlardı...
Her kafadan ses çıkıyo bu konuda bence gerçekten uzman olanlarla görüşün sadece epilasyon yapanlar değil... Gidin jinekologların kapısını çalın, benim bilgi aldığım hastane kadın doğum hastanesi ve tüm jinekologlar yaptırmış ya da şu an uygulaması sürüyo, bana güven verdiler... İçim çok rahat...