- Konu Sahibi NURAYYILDIZ
-
sayın sinemmmm hanım öyle cık cık yapılmaz biraz emeğe ve bilgi paylaşımına saygınız olsun bu memlekette radyasyonlu çayları içip birşey olmaz diyen bakanlar olmadımı şimdilerde bakın ve görün acaba karadeniz bölgesinde neden kanser vakaları patladı , bu size birşeyler anlatmıyormu???
Sevgi ile kalın
canım ben bacağıma yaptırmadım ama zaten bende bahsettiğim ağda alerjisi sadece bacakta olmuyodu. bel, kolumdaki ince deriler, çene altı gibi yerlerde oluyodu bu bölgelere lazer yaptırdım ve bu problemi yaşamadım.demek lazerden sonra sende sivilcelenme olmadı ben bacağıma yeni lazer yaptırdmm( 1 hafta önce) ben de de epilatör yapınca üst bacağımın bi kaç yerinde sivilcemsi şeyler çıkardı lazerden sonra olmaz diye düşündüm aynı yerlerde şimdi gene çıktı uyuz oldum bi de nemlendirici mi sebep oldu aceba diye lazere kondurmamaya çalıştım zira kolumda da sivilce çıkardı epilatör sonrası şimdi lazer sonrası orada hiç bi şey çıkmadı ama kolum farklı makinayla yapıldı bacağım farklı makinayla
nemlendiriciyi yeni kullanmaya başladım lazerden sonra ilk kez kullandım biraz yağlı bi krem ama keşke kullanmasaydım şimdi hangisi tetikledi emin değilim
ben 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. paradoks kıllanmaya sebep olanda lazerin kendisi...lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.
o zaman devam edin haydi hayırlısıBildiklerinizi paylaşmanıza saygı duyarım ancak bu kadar ksin konuşmayın derim... Sadece bu konu için değil, hiçbir konu için... Evet bu bahsettikleriniz doğru olabilir ancak şu an için olasılıktan öteye geçemez...
Bunları söylememin sebebi benimde lazer epilasyon yaptırıyo olmam değil, herksin yaptığı kendine, siz yaptırsanız bana yararı ne... Daha önce yaptıranların faydasını benim görmediğim gibi...
Diyeceğim o ki ben 2. seansımı bikaç hafta önce yaptırdım (tüm vücut), ne kadarından kurtulurum bu tüylrein bilmiyorum ama bende çok tereddütlüydüm başlarken. Hatta özellikle son 3-4 senedir sürekli aklımdaydı, en sonunda bu yaz karar verdim başlamaya. Bi çok kişiyle görüştüm kendisine ve hatta çocuklarına lazer epilasyon yapan kişiler, yine kendisine yaptıran jinekologlar, ebeler vs vs.
Eğer olumsuz tarafları bu kadar çok ve ya da ihtimaller doğruluk payı yüksek olsaydı onlarda yaptırmazlardı...
Her kafadan ses çıkıyo bu konuda bence gerçekten uzman olanlarla görüşün sadece epilasyon yapanlar değil... Gidin jinekologların kapısını çalın, benim bilgi aldığım hastane kadın doğum hastanesi ve tüm jinekologlar yaptırmış ya da şu an uygulaması sürüyo, bana güven verdiler... İçim çok rahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?