- 15 Şubat 2015
- 27
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi mmmeltemmm
Hiç problemsiz ilk örnek :) çok mutlu oldum senin adına. Intralasik olduğundan emin misin peki bana da şu an en en yenisi olan Smile yöntemini öneriyorlar onun için de 2800 fiyat verdiler bana. Bir de hekiminin adını söyler misin ?
Ya ya bunlar o kadar güzel örnek ki bana :) gerçekten hiç abartısız çok mutlu oluyorum sizler adına. Beni anlayabilen nadir insanlar o gözlüklersiz uyanır uyanmaz saati görebilmek bir de saniyeyi yani nasıl bir lüks bilirler ve ah o nelere değer :) hangi yöntemle lazer oldun diye soruyorum hemen ?canım bende ikinci örneğim sanırım :) ama daha çok yeniyim ben.. 3 şubatta oldum ameliyatı....
lakin o kadar güzel duyguymuş ki anlatamam... (önce MAŞALLAH deyin kızlar) sabah kalkıyorum elim direk koltuğun kenarına gidiyor :) gözlüğümü oraya koyardım hep.. :) sonra kafam dank ediyor anaaa ben ameliyat olmuştum diye
içime bi güzellik çöküyor...
sonra yatağımda uzanarak saate bakıyorum, akrebi yelkovanı hatta saniyeyi bile net görmek çok başka bişeymiş
yatağımdan kalkmadan tv yi açıyorum, kanalları zaplıyorum, bütün alt yazıları okuyorum seçe seçe, harfler eşşek kadar geliyor gözüme
dışardan içeri geldiğimde gözlüklerimi çıkarıp buzlu cam modundan çıkarmak için dakikalarca hohlayıp silmiyorum artık
daha okadar çok örnek verebilirm ki , seve seve...
çok güzel bir duyguymuş, kendimi gençleşmiş hissediyorum, eşim dostum çevremdeki herkes gençleştiğimi söylüyor...
bende 2000 yılında gözlüğe başlamıştım, 14 senedir gözlüklüydüm.. hiç lens de kullanmadım, sadece evlenirken düğün günümde kullandım attım...
lazeri yaptırdım iki hafta önce ve çok şükür allaha çok memnunum.. inşallah da pişman olmam... 4,50 derece miyoptum bende...,
korkacak bişey yok... geçmişi yok lazerin diye düşünme... ne hastalıkların ameliyatların tedavilerin geçmişi yok, millet cesaret alıp oluyor yaptırıyor.. üstelik can tehlikesi olan tedavileri bile... hiç korkma hemen ol....
kendine kızacaksın neden bukadar beklemişim diye...
Ya ya bunlar o kadar güzel örnek ki bana :) gerçekten hiç abartısız çok mutlu oluyorum sizler adına. Beni anlayabilen nadir insanlar o gözlüklersiz uyanır uyanmaz saati görebilmek bir de saniyeyi yani nasıl bir lüks bilirler ve ah o nelere değer :) hangi yöntemle lazer oldun diye soruyorum hemen ?
Amin inşallah. Yok benim inan ameliyat korkusu aklıma bile gelmiyor bana sonrasının korkusu geliyor :) ya pişman olursam diye. Bende lensten o kadar sıkıldım ki çıkarıp atmak istiyorum bazen ama işte el mahkum :) ben tam olarak şunu öğrenmek istiyorum o zaman bazı yöntemlerden memnun kalınmıyor. Lasik femtolasik prk Smile sanırım isimleri böyleydi :) çok yöntem var acaba seninki hangisicanım excimer laser dedi doktorum ama başka bir ismi cismi varmı bilmiyorum... açıkçası ben biraz heyecanlı ve korkak haldeydim ameliyata giderken, doktorun yarı dediklerini duymadım desem abartmış olmam
ama ameliyattan çıktıktan sonra ne salakmışıım bukadar kokruya ne gerek varmış dedim kendine
15 dakkada oldu bitti... acısız ağrısız oluverdi.. tek acıyan yerini söyleyim, makine gözüne biraz baskı yapıyor haliyle laser ışınının göze işlemesi için, o birazcık acıyor.. ama acı bile denmez zaten hafif baskı diyelim...
kolunu çimdiklemek gibi bişey yani
ben biraz ödleğim.. o yüzden kokrtum ama korkacak bişey yok inan...
bu yaşlar geri gelmeyecek canım, be ertelediğim için çok pişmanım.. keşke keşke keşke daha önce olsaymışım, gencecik yaşlarım gözlükle geçmiş... 28 yaşındayım şimdi... yine de şükrediyorum kurtuldum gözlükten...
aynen dediğin gibi tv de altyazıyı okuyabilmek, saate bakınca saniyeyi bile görebilmek öyle lüks ki bizim için, yaşamayan bilemez ve saçma bulur :)
ben ameliyattan çıkınca eve giderken tabelaları okuyorum, dükkanların isimlerini okuyorum tek tek gördüğüm herşeyi okuyorum falan, babam eşim annem hepsi gülüyor bana, anladık tamam görüyorsun diye
oysa bilmezler o uzaktaki yazıları okuyabilmenin benim için ne kadar kıymetli olduğunu...
hiç düşünme, erteleme, korkma... hemen git doktora randevu al.. giderken güneş gözlüğü götür... çünkü ameliyat sonundaışığa karşı hassas oluyorsun ve biraz yanma sulanma oluyor.. ama eve gelip de uyuyunca herşey bitiyor
ertesi gün sabah uyandığında yepyeni bir dünyaya gözlerini açmış gibi oluyorsun... sanki hiç gözlük kullanmamış gibi hemen alışıyorsun yeni haline... şuan gayet iyiyim allahıma şükür... rabbim pişman etmesin..
Amin inşallah. Yok benim inan ameliyat korkusu aklıma bile gelmiyor bana sonrasının korkusu geliyor :) ya pişman olursam diye. Bende lensten o kadar sıkıldım ki çıkarıp atmak istiyorum bazen ama işte el mahkum :) ben tam olarak şunu öğrenmek istiyorum o zaman bazı yöntemlerden memnun kalınmıyor. Lasik femtolasik prk Smile sanırım isimleri böyleydi :) çok yöntem var acaba seninki hangisi
Olunmaz mıcanım smile yöntemini bilmiyorum..
ankara koray budak a oldum amelıyat.laserlıne yerının adı.sıtesı var.
benden sonra bisürü tanıdığım oldu.
hepsi memmun.
en son somestrda kardesım oldu.hep o doktorun yazahanesı tıklım tıklım...:)
smile ılk defa duydum desem yerı.
gözlerı 10 olan arkadaşım vardı onla aynı gun olduk. çıktık dışarı reklam panolarını okuyunca cok mutlu oluyordu:)aklıma geldı.
canm ıntralasikBirde çiçekcim hangi yöntemle lazer olduğunu söyler misin sen de bana ?
canım smile yöntemini bilmiyorum..
ankara koray budak a oldum amelıyat.laserlıne yerının adı.sıtesı var.
benden sonra bisürü tanıdığım oldu.
hepsi memmun.
en son somestrda kardesım oldu.hep o doktorun yazahanesı tıklım tıklım...:)
smile ılk defa duydum desem yerı.
gözlerı 10 olan arkadaşım vardı onla aynı gun olduk. çıktık dışarı reklam panolarını okuyunca cok mutlu oluyordu:)aklıma geldı.
önemli değil canım...selam cicek, ben de koray budak a muayene olmayı düşünüyorum.Daha önce lens kullanmış mıydın? Şimdi memnun musun? Ameliyat ücreti ne ödediniz? Sanırım biraz fazla soru sordum ama cidden kafamda soru işareti çok çok fazla..
yok canım göze bısey sokulmuyo merak etme:)arkadaşlar merhaba
lazer olmadan kornea kalınlığı ölçümü nasıl yapıldı ? göze birşey sokularak mı yapılıyor?
önemli değil canım...
suan bır sıkıntım yok. yenı amelıyat olan kardesımınde bır sıkıntısı yok...arkadaslarımında.
bıraz ücretlerı dışarıya nazaran pahalı.
sanırım 2800 e oldu. bıde ucuz amelıyat var, oda 1800dü.suankı fıyatı.muanede 300 olması lazım.
bırının referansıyla mı gıdıyosun?
lens hayatımda hıc kullanmadım.