LAZER OLANLARA SESLENİYORUM

Merhaba.

Retina tabakası zayıf, ince olan kişilerin özellikle numara sıfırlama için lazer ameliyatı yaptırmaları çok riskli. Operasyon sırasında gözde oluşan basınç artışı retina yeni yırtıklara veya daha da kötüsü retinanın yerinden ayrılmasına neden oluyor ki, bu durum gözdeki en büyük, çaresi her zaman olmayan bir durum.

Merhaba.

Retina tabakası zayıf, ince olan kişilerin özellikle numara sıfırlama için lazer ameliyatı yaptırmaları çok riskli. Operasyon sırasında gözde oluşan basınç artışı retina yeni yırtıklara veya daha da kötüsü retinanın yerinden ayrılmasına neden oluyor ki, bu durum gözdeki en büyük, çaresi her zaman olmayan bir durum.
Doktorum olabilirsin dedi

Merhaba,

Bence siz retina hastalıkları konusunda yoğunlaşmış bir göz hastalıkları uzmanına bu durumu danışın.

Kardesim ben kuzenim iyiyiz sikintimiz yok. Ben 2010da oldum .hamilelikten kaynakli biraz bulanik goruyorum su ara. Arkadaslarimda hala gozluksuz sorunlari yok. Yani hic muhabbeti gecmedi.oldum pisman oldum diyen olmadi hic.ameliyattan sonra ohhh dunya varmis diyeceksin:KK66:
canim burdamisin? bana ozelden yazarmisin lutfen

X