-
- Konu Sahibi mmmeltemmm
canım doktor bey kredi kartı bıle kullanmıyor bırak taksiti. hemen nakıt alıyor oracıkta:)10 yıl önce wavefront ile olan bir arkadaş çok memnun kalmış onun sayesinde doktoru keşfettim.Evet muayene 300 dedi sekreter.ameliyat için taksit oluyor mu ?
ben de yaklaşık 9 yıldır yumuşak lens kullanıyorum.miyop 4.5 ve astigmat 05
senin kornea kalınlığın neydi? acaba kesilince ilerde diğer olası ameliyatlara olumsuz bir durum yaratır mı bilemedim..derdim ucuz olup olmaması değil tabi,göz sonuçta. pazartesi randevu aldım ama biraz araştırıp öyle gideyim diyorum.
canım excimer laser dedi doktorum ama başka bir ismi cismi varmı bilmiyorum... açıkçası ben biraz heyecanlı ve korkak haldeydim ameliyata giderken, doktorun yarı dediklerini duymadım desem abartmış olmam
ama ameliyattan çıktıktan sonra ne salakmışıım bukadar kokruya ne gerek varmış dedim kendine
15 dakkada oldu bitti... acısız ağrısız oluverdi.. tek acıyan yerini söyleyim, makine gözüne biraz baskı yapıyor haliyle laser ışınının göze işlemesi için, o birazcık acıyor.. ama acı bile denmez zaten hafif baskı diyelim...
kolunu çimdiklemek gibi bişey yani
ben biraz ödleğim.. o yüzden kokrtum ama korkacak bişey yok inan...
bu yaşlar geri gelmeyecek canım, be ertelediğim için çok pişmanım.. keşke keşke keşke daha önce olsaymışım, gencecik yaşlarım gözlükle geçmiş... 28 yaşındayım şimdi... yine de şükrediyorum kurtuldum gözlükten...
aynen dediğin gibi tv de altyazıyı okuyabilmek, saate bakınca saniyeyi bile görebilmek öyle lüks ki bizim için, yaşamayan bilemez ve saçma bulur :)
ben ameliyattan çıkınca eve giderken tabelaları okuyorum, dükkanların isimlerini okuyorum tek tek gördüğüm herşeyi okuyorum falan, babam eşim annem hepsi gülüyor bana, anladık tamam görüyorsun diye
oysa bilmezler o uzaktaki yazıları okuyabilmenin benim için ne kadar kıymetli olduğunu...
hiç düşünme, erteleme, korkma... hemen git doktora randevu al.. giderken güneş gözlüğü götür... çünkü ameliyat sonundaışığa karşı hassas oluyorsun ve biraz yanma sulanma oluyor.. ama eve gelip de uyuyunca herşey bitiyor
ertesi gün sabah uyandığında yepyeni bir dünyaya gözlerini açmış gibi oluyorsun... sanki hiç gözlük kullanmamış gibi hemen alışıyorsun yeni haline... şuan gayet iyiyim allahıma şükür... rabbim pişman etmesin..
öyle güzel yazmışsınız ki :) doktorunuzun adını öğrenebilir miyim bende suan arastırma yapıyorum ancak kafam okdr karısıkkı her kafadan bır ses cıkıyorcanım bende ikinci örneğim sanırım :) ama daha çok yeniyim ben.. 3 şubatta oldum ameliyatı....
lakin o kadar güzel duyguymuş ki anlatamam... (önce MAŞALLAH deyin kızlar) sabah kalkıyorum elim direk koltuğun kenarına gidiyor :) gözlüğümü oraya koyardım hep.. :) sonra kafam dank ediyor anaaa ben ameliyat olmuştum diye
içime bi güzellik çöküyor...
sonra yatağımda uzanarak saate bakıyorum, akrebi yelkovanı hatta saniyeyi bile net görmek çok başka bişeymiş
yatağımdan kalkmadan tv yi açıyorum, kanalları zaplıyorum, bütün alt yazıları okuyorum seçe seçe, harfler eşşek kadar geliyor gözüme
dışardan içeri geldiğimde gözlüklerimi çıkarıp buzlu cam modundan çıkarmak için dakikalarca hohlayıp silmiyorum artık
daha okadar çok örnek verebilirm ki , seve seve...
çok güzel bir duyguymuş, kendimi gençleşmiş hissediyorum, eşim dostum çevremdeki herkes gençleştiğimi söylüyor...
bende 2000 yılında gözlüğe başlamıştım, 14 senedir gözlüklüydüm.. hiç lens de kullanmadım, sadece evlenirken düğün günümde kullandım attım...
lazeri yaptırdım iki hafta önce ve çok şükür allaha çok memnunum.. inşallah da pişman olmam... 4,50 derece miyoptum bende...,
korkacak bişey yok... geçmişi yok lazerin diye düşünme... ne hastalıkların ameliyatların tedavilerin geçmişi yok, millet cesaret alıp oluyor yaptırıyor.. üstelik can tehlikesi olan tedavileri bile... hiç korkma hemen ol....
kendine kızacaksın neden bukadar beklemişim diye...
Ben ben bennn lutfen bana yardimci olun :) tecrubeli birinin yorumuna cok ihtiyacim varr.bende ameliyat oldum sonunda 20.günümdeyim soru sorabilirsiniz kızlar :)
üstte de göreceğiniz gibi ben sorularımın cevabını alamadım kimseden ama size her türlü yardımcı olmak isterim
Ben ben bennn lutfen bana yardimci olun :) tecrubeli birinin yorumuna cok ihtiyacim varr.
Doktorunuz kim
gozlukleriniz sifirlandi mi
Gorme durumunuz nasil
Damla kullaniyormusunuz :)
Birden cok yuklendim ama guvenilir doktor arayisi icerisindeyim. Muayene oldum gözlerim ameliyata uygun cikti ama doktorum bna pek guven vermedi onedenle ameliyat tarihi yazdirmadim baska doktor ariyorum
öyle güzel yazmışsınız ki :) doktorunuzun adını öğrenebilir miyim bende suan arastırma yapıyorum ancak kafam okdr karısıkkı her kafadan bır ses cıkıyorben medipole gittim de ne bileyim pek tatmin olamadım ameliyat öncesi sorularım vardı cevap bulamadım bu konuda dogal olarak şüphe oluştu
merhaba siz ameliyat olalı ne kadar oldu?? hala damla kullanıyor musunuz?canım hangi ildesin? ben konyadayım konyada oldum... şüphelerin illaki olacaktır.. ben binlerce soru ile girdim lazere... ama çıktıktan sonra kendimi geri zekalı gibi hissettimsaçma sorularla yemiş bitirmişim kendimi...
merhaba siz ameliyat olalı ne kadar oldu?? hala damla kullanıyor musunuz?
Nerede yaptirdiniz acaba ve doktorunuzun ismi nedir ? Hayirli olsun bu arada :)kızlar benimde göz numaram 2.75 di gözlüklerim ve göz bozukluğum yüzünden aşırı baş ağrısı çekmeye başlamıştım mayıs 2014 de PRK yöntemiyle ameliyatımı oldum şuan çok rahatım hiç bir sıkıntım yok göz kuruluğumda geçti gözlerim şuan 0.25 sanırım sabah uyanınca saati görmek dilediğin gibi makyaj yapabilmek denizde havuzda etrafı rahat rahat görebilmek gözlük buğulanması lens temizliği hepsi bitti çok şükür :) darısı yaptırmak isteyenlerin başına :)
Nerede yaptirdiniz acaba ve doktorunuzun ismi nedir ? Hayirli olsun bu arada :)
Yaklaşık 2 hafta önce small lazer yöntemiyle ameliyat oldum göz numaram 1.5 miyop 0.25 astigmattı her iki gözde.Ameliyattan sonra yakını görmede büyük problem yaşadım uzakta tam net değildi.şimdi birazcık düzeldi gibi,doktorun dediğine göre bu yöntemde net görme süreci biraz uzuyor bekleyip görecek.
Kimse benim kadar korkar değildir diyordum of o kadar çok korkuyorum kicanım excimer laser dedi doktorum ama başka bir ismi cismi varmı bilmiyorum... açıkçası ben biraz heyecanlı ve korkak haldeydim ameliyata giderken, doktorun yarı dediklerini duymadım desem abartmış olmam
ama ameliyattan çıktıktan sonra ne salakmışıım bukadar kokruya ne gerek varmış dedim kendine
15 dakkada oldu bitti... acısız ağrısız oluverdi.. tek acıyan yerini söyleyim, makine gözüne biraz baskı yapıyor haliyle laser ışınının göze işlemesi için, o birazcık acıyor.. ama acı bile denmez zaten hafif baskı diyelim...
kolunu çimdiklemek gibi bişey yani
ben biraz ödleğim.. o yüzden kokrtum ama korkacak bişey yok inan...
bu yaşlar geri gelmeyecek canım, be ertelediğim için çok pişmanım.. keşke keşke keşke daha önce olsaymışım, gencecik yaşlarım gözlükle geçmiş... 28 yaşındayım şimdi... yine de şükrediyorum kurtuldum gözlükten...
aynen dediğin gibi tv de altyazıyı okuyabilmek, saate bakınca saniyeyi bile görebilmek öyle lüks ki bizim için, yaşamayan bilemez ve saçma bulur :)
ben ameliyattan çıkınca eve giderken tabelaları okuyorum, dükkanların isimlerini okuyorum tek tek gördüğüm herşeyi okuyorum falan, babam eşim annem hepsi gülüyor bana, anladık tamam görüyorsun diye
oysa bilmezler o uzaktaki yazıları okuyabilmenin benim için ne kadar kıymetli olduğunu...
hiç düşünme, erteleme, korkma... hemen git doktora randevu al.. giderken güneş gözlüğü götür... çünkü ameliyat sonundaışığa karşı hassas oluyorsun ve biraz yanma sulanma oluyor.. ama eve gelip de uyuyunca herşey bitiyor
ertesi gün sabah uyandığında yepyeni bir dünyaya gözlerini açmış gibi oluyorsun... sanki hiç gözlük kullanmamış gibi hemen alışıyorsun yeni haline... şuan gayet iyiyim allahıma şükür... rabbim pişman etmesin..
Selam .siz evlimisiniz? Biraz özel oldu ama.bebek falan varmi?brnim normal dogumdan sonra gozlerim dahada bozuldyKimse benim kadar korkar değildir diyordum of o kadar çok korkuyorum ki