canım excimer laser dedi doktorum ama başka bir ismi cismi varmı bilmiyorum... açıkçası ben biraz heyecanlı ve korkak haldeydim ameliyata giderken, doktorun yarı dediklerini duymadım desem abartmış olmam
ama ameliyattan çıktıktan sonra ne salakmışıım bukadar kokruya ne gerek varmış dedim kendine
15 dakkada oldu bitti... acısız ağrısız oluverdi.. tek acıyan yerini söyleyim, makine gözüne biraz baskı yapıyor haliyle laser ışınının göze işlemesi için, o birazcık acıyor.. ama acı bile denmez zaten hafif baskı diyelim...
kolunu çimdiklemek gibi bişey yani
ben biraz ödleğim.. o yüzden kokrtum ama korkacak bişey yok inan...
bu yaşlar geri gelmeyecek canım, be ertelediğim için çok pişmanım.. keşke keşke keşke daha önce olsaymışım, gencecik yaşlarım gözlükle geçmiş... 28 yaşındayım şimdi... yine de şükrediyorum kurtuldum gözlükten...
aynen dediğin gibi tv de altyazıyı okuyabilmek, saate bakınca saniyeyi bile görebilmek öyle lüks ki bizim için, yaşamayan bilemez ve saçma bulur :)
ben ameliyattan çıkınca eve giderken tabelaları okuyorum, dükkanların isimlerini okuyorum tek tek gördüğüm herşeyi okuyorum falan, babam eşim annem hepsi gülüyor bana, anladık tamam görüyorsun diye
oysa bilmezler o uzaktaki yazıları okuyabilmenin benim için ne kadar kıymetli olduğunu...
hiç düşünme, erteleme, korkma... hemen git doktora randevu al.. giderken güneş gözlüğü götür... çünkü ameliyat sonundaışığa karşı hassas oluyorsun ve biraz yanma sulanma oluyor.. ama eve gelip de uyuyunca herşey bitiyor
ertesi gün sabah uyandığında yepyeni bir dünyaya gözlerini açmış gibi oluyorsun... sanki hiç gözlük kullanmamış gibi hemen alışıyorsun yeni haline... şuan gayet iyiyim allahıma şükür... rabbim pişman etmesin..