Sen çocuk musun ki pedofili bir sapıksana dadansın?
Ne diyelim sen korkmaya devam et o zaman. Ne desek verilecek bir cevabın var çünkü.
Kör eden türlerinin dediğiniz gibi bir muhitte bulunmasını düşünmek absürd biraz,büyütmek için gerçekten uğraşıyormuşsunuz gibi geliyor.
Ya senin anladığım kadarıyla bir rahatsızlığın var.
Burda bukadar kişi takma basit birşeydir demek istiyoruz aslında, ama sen kendini rahatlatmak yerine bizle tartışıp kendini dahada korkutuyorsun şu da olabilir bu da olabilir diye.
Peki umarım siz şuraya bir konu açtığınızda, korkunuzu paylaştığınızda, size böyle davranmazlar. Yargılamak, teselli etmekden daha kolaydır nede olsa.
Bir izmirli olarak diyorum ki, bende izmirde yaşasaydım böyle evhama düşmezdim. Ama ümraniye gecekonduları karşısında yaşıyorum.
ben çok rahatsız olur, eğer giriş kattaysam uyuyamazdım. kaçıncı kattasınız giriş mi? yüksekteyim demişsin ama ben anlamadım ne demek istediğini? giriş katlara karşı bir fobim var.
ohoo canım 11. katta seni nasıl görebilirler ki? karşıda yüksek bina yok demişsin?11. Kattayım. Sonunda rahatsız olacağını kabul eden biri çıktı yahu. Güvenlik baabında sorunum yok, site güvenlikli ama karşı taraftan ya tekrar tutarlarsa, gözetleyip tuttularsa diye kaygılandım.
Herkes abartıma takıldı. Kendi liseli kızlarına biri gece vakti lazer tutsa, aman boşver diyeceklerdi sanırım
Ben de gecekondu mahallesinin burnunun dibinde bir sitede yaşıyorum. Sen teselliedilmek istemiyorsun ki onaylanmak istiyorsun. Lazerden bir halt olmayacağını, yanlışlıkla olmuş olmaihtimalinin daha yüksek olduğunu bin keresöyledik burda sana.
Ya bırak sep yukarda yazdım gayet düzgün şekilde, hala atarlanıyor takmaya devam etsin hayat çok uzun ya dert etsin herşeyi kendineBen de gecekondu mahallesinin burnunun dibinde bir sitede yaşıyorum. Sen teselliedilmek istemiyorsun ki onaylanmak istiyorsun. Lazerden bir halt olmayacağını, yanlışlıkla olmuş olmaihtimalinin daha yüksek olduğunu bin keresöyledik burda sana.
Ya bırak sep yukarda yazdım gayet düzgün şekilde, hala atarlanıyor takmaya devam etsin hayat çok uzun ya dert etsin herşeyi kendine
Kızma ayol, belli ki yaşı küçük daha. Böyle böyle öğrenecek ablası. Yaş küçük olunca atar gider fazla oluyor haliyle...Ya bırak sep yukarda yazdım gayet düzgün şekilde, hala atarlanıyor takmaya devam etsin hayat çok uzun ya dert etsin herşeyi kendine
ohoo canım 11. katta seni nasıl görebilirler ki? karşıda yüksek bina yok demişsin?
Kızma ayol, belli ki yaşı küçük daha. Böyle böyle öğrenecek ablası. Yaş küçük olunca atar gider fazla oluyor haliyle...
Yaşı benim gibi 34 falan olsunda görürüm Ozaman. Ne kadar saçma şeylerle zamanımı boşa harcamışım kendimi üzmüşüm dicek heçliğinin kıymetini bilKızma ayol, belli ki yaşı küçük daha. Böyle böyle öğrenecek ablası. Yaş küçük olunca atar gider fazla oluyor haliyle...
Yaşı benim gibi 34 falan olsunda görürüm Ozaman. Ne kadar saçma şeylerle zamanımı boşa harcamışım kendimi üzmüşüm dicek heçliğinin kıymetini bil
Şimdi sen bu yazdığımı alay etmek olarakmı algıladın neyse canım sana iyi gecelerDoğrudur kuruntu yapmış olabilirim, ama en azından yaşım küçük olmasına rağmen insanları alaya alıp rencide etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?