Şimdi sen bu yazdığımı alay etmek olarakmı algıladın neyse canım sana iyi geceler
Sana da iyi geceler o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi sen bu yazdığımı alay etmek olarakmı algıladın neyse canım sana iyi geceler
Sizin bu tür yorumlarınız sadece bana değil başkalarına da mevcut. size artık diyebileceğim tek şey, umarım hemşeri değilizdir.
Kadınlar klübünü hatim ettin herhalde. Ya da beni mi stalklıyorsun?
Hemşeri olsak ne olur olmasak ne olur allasen çocuk.
Canın benimde başıma geldi ilk etapta korktum çünkü karşıda baya bi 6 şerit yol vardı ama aynı katlı apartmanlar vardı 4. Katta güvenliksiz sıradan bi apartmanda vd yslnız yaşıyordum. Üstüste 2 gece tutuldu. Sonra olmadı. Hemen arka odaya gecer ısıkları kapatırdım ama sen biraz rahatlasan iyi olur. Yalnız bile değilmişsin evde.
Birşey olmaz canım korkma, eminim çoluk çocuk şaka yapmış
düşerdin çünkü bizim burda da tutuyor çocuklar lazeri kendilerince eğleniyorlar işte... izmir de olsaymışsın hergün havai fişek atılıyor onları da bomba silah falan sanacaktın sanırım.Bir izmirli olarak diyorum ki, bende izmirde yaşasaydım böyle evhama düşmezdim. Ama ümraniye gecekonduları karşısında yaşıyorum.