• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer mi tuttular

Canın benimde başıma geldi ilk etapta korktum çünkü karşıda baya bi 6 şerit yol vardı ama aynı katlı apartmanlar vardı 4. Katta güvenliksiz sıradan bi apartmanda vd yslnız yaşıyordum. Üstüste 2 gece tutuldu. Sonra olmadı. Hemen arka odaya gecer ısıkları kapatırdım ama sen biraz rahatlasan iyi olur. Yalnız bile değilmişsin evde.

Canın benimde başıma geldi ilk etapta korktum çünkü karşıda baya bi 6 şerit yol vardı ama aynı katlı apartmanlar vardı 4. Katta güvenliksiz sıradan bi apartmanda vd yslnız yaşıyordum. Üstüste 2 gece tutuldu. Sonra olmadı. Hemen arka odaya gecer ısıkları kapatırdım ama sen biraz rahatlasan iyi olur. Yalnız bile değilmişsin evde.

Tşk ederim yargılanadığınız için ayrıca. Dün gece oldu zaten korkum geçti gitti tabi azcık tedirginlik kaldı, perdeleri gece kapamaya dikkat ediyorum artık falan.. Tşkler yorum için

Bir izmirli olarak diyorum ki, bende izmirde yaşasaydım böyle evhama düşmezdim. Ama ümraniye gecekonduları karşısında yaşıyorum.
düşerdin çünkü bizim burda da tutuyor çocuklar lazeri kendilerince eğleniyorlar işte... izmir de olsaymışsın hergün havai fişek atılıyor onları da bomba silah falan sanacaktın sanırım.
Ayrıca herkes sana sakin ol çocuktur dedikçe agresif cevaplar veriyorsun kendi kendini dolduruşa getiriyorsun

Sitedesiniz, demek ki güvenlik mevcut, 11. kattasınız ve lazerle Röntgencilik yapılmaz, 11.katı gözetleyecek kadar yükseklikte gecekondu da yok Ümraniye'de, olsaydı da sizi gözetlemek için dürbünle bakıyor olmaları gerekirdi, onu da siz fark edemezdiniz zaten, büyük ihtimalle birkaç bücür oyun için evlere lazer tutuyordur.
O lazerler 1 milyoncularda bile satılan 3 liralık aletler, gözlerinize birşey olmaz, içiniz rahat olsun.

Ama bu konudan ben ders çıkarayım kendime, gece benim papişi wc için dışarı çıkarıyorum, elimde fener oluyor, biri beni Sapık ya da Hırsız sanabilir demek ki.
Az sonra yine çıkacağım, biraz ses yapayımda kafama odun yemeyeyim:(

Back
X