Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer mi tuttular
- Konu Sahibi Tiramissu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sen çocuk musun ki pedofili bir sapıksana dadansın?
Ne diyelim sen korkmaya devam et o zaman. Ne desek verilecek bir cevabın var çünkü.
Peki umarım siz şuraya bir konu açtığınızda, korkunuzu paylaştığınızda, size böyle davranmazlar. Yargılamak, teselli etmekden daha kolaydır nede olsa.
Bir izmirli olarak diyorum ki, bende izmirde yaşasaydım böyle evhama düşmezdim. Ama ümraniye gecekonduları karşısında yaşıyorum.
Kör eden türlerinin dediğiniz gibi bir muhitte bulunmasını düşünmek absürd biraz,büyütmek için gerçekten uğraşıyormuşsunuz gibi geliyor.
Evet büyütmüş olabilirim ama hangi insan olayın sıcaklığıyla yaşadığını içinde büyütmez. İlk anlarda.
Bir eve kasten gece vakti lazer tutulmasının, çocuk eğlencesi yada taciz olup olmadığını nasıl ayırt edebilirsiniz? Karşı tarafı göremediğinize göre?
Ya senin anladığım kadarıyla bir rahatsızlığın var.
Burda bukadar kişi takma basit birşeydir demek istiyoruz aslında, ama sen kendini rahatlatmak yerine bizle tartışıp kendini dahada korkutuyorsun şu da olabilir bu da olabilir diye.
Rahatsızlığım yok allaha şükür. Diyeceğim o kadar. Takma diyorsanız şuan daha iyiyim zaten. İyiki bi okb dedim diye. Durumum okbye benziyor demek istediğimdi, takıntı yapıyorum maksadında.
Peki umarım siz şuraya bir konu açtığınızda, korkunuzu paylaştığınızda, size böyle davranmazlar. Yargılamak, teselli etmekden daha kolaydır nede olsa.
Bir izmirli olarak diyorum ki, bende izmirde yaşasaydım böyle evhama düşmezdim. Ama ümraniye gecekonduları karşısında yaşıyorum.
Ben de gecekondu mahallesinin burnunun dibinde bir sitede yaşıyorum. Sen teselliedilmek istemiyorsun ki onaylanmak istiyorsun. Lazerden bir halt olmayacağını, yanlışlıkla olmuş olmaihtimalinin daha yüksek olduğunu bin keresöyledik burda sana.
ben çok rahatsız olur, eğer giriş kattaysam uyuyamazdım. kaçıncı kattasınız giriş mi? yüksekteyim demişsin ama ben anlamadım ne demek istediğini? giriş katlara karşı bir fobim var.
11. Kattayım. Sonunda rahatsız olacağını kabul eden biri çıktı yahu. Güvenlik baabında sorunum yok, site güvenlikli ama karşı taraftan ya tekrar tutarlarsa, gözetleyip tuttularsa diye kaygılandım.
Herkes abartıma takıldı. Kendi liseli kızlarına biri gece vakti lazer tutsa, aman boşver diyeceklerdi sanırım
ohoo canım 11. katta seni nasıl görebilirler ki? karşıda yüksek bina yok demişsin?11. Kattayım. Sonunda rahatsız olacağını kabul eden biri çıktı yahu. Güvenlik baabında sorunum yok, site güvenlikli ama karşı taraftan ya tekrar tutarlarsa, gözetleyip tuttularsa diye kaygılandım.
Herkes abartıma takıldı. Kendi liseli kızlarına biri gece vakti lazer tutsa, aman boşver diyeceklerdi sanırım
Ben de gecekondu mahallesinin burnunun dibinde bir sitede yaşıyorum. Sen teselliedilmek istemiyorsun ki onaylanmak istiyorsun. Lazerden bir halt olmayacağını, yanlışlıkla olmuş olmaihtimalinin daha yüksek olduğunu bin keresöyledik burda sana.
Dü
Ya bırak sep yukarda yazdım gayet düzgün şekilde, hala atarlanıyor takmaya devam etsin hayat çok uzun ya dert etsin herşeyi kendineBen de gecekondu mahallesinin burnunun dibinde bir sitede yaşıyorum. Sen teselliedilmek istemiyorsun ki onaylanmak istiyorsun. Lazerden bir halt olmayacağını, yanlışlıkla olmuş olmaihtimalinin daha yüksek olduğunu bin keresöyledik burda sana.
Ya bırak sep yukarda yazdım gayet düzgün şekilde, hala atarlanıyor takmaya devam etsin hayat çok uzun ya dert etsin herşeyi kendine
"Atarlandığımı" düşünüp rahatsız olduysanız, cevap yazmasaydınız tekrar o zaman.
Siz de kendi değerli vaktinizi, bana cevap vermekle harcadınız.
Kızma ayol, belli ki yaşı küçük daha. Böyle böyle öğrenecek ablası. Yaş küçük olunca atar gider fazla oluyor haliyle...Ya bırak sep yukarda yazdım gayet düzgün şekilde, hala atarlanıyor takmaya devam etsin hayat çok uzun ya dert etsin herşeyi kendine
ohoo canım 11. katta seni nasıl görebilirler ki? karşıda yüksek bina yok demişsin?
önde var aslında bikaç uzun bina. Genelde küçük evler ama bir kısım uzun var.
Kızma ayol, belli ki yaşı küçük daha. Böyle böyle öğrenecek ablası. Yaş küçük olunca atar gider fazla oluyor haliyle...
Sizin bu tür yorumlarınız sadece bana değil başkalarına da mevcut. size artık diyebileceğim tek şey, umarım hemşeri değilizdir.
Yaşı benim gibi 34 falan olsunda görürüm Ozaman. Ne kadar saçma şeylerle zamanımı boşa harcamışım kendimi üzmüşüm dicek heçliğinin kıymetini bilKızma ayol, belli ki yaşı küçük daha. Böyle böyle öğrenecek ablası. Yaş küçük olunca atar gider fazla oluyor haliyle...
Yaşı benim gibi 34 falan olsunda görürüm Ozaman. Ne kadar saçma şeylerle zamanımı boşa harcamışım kendimi üzmüşüm dicek heçliğinin kıymetini bil
Doğrudur kuruntu yapmış olabilirim, ama en azından yaşım küçük olmasına rağmen insanları alaya alıp rencide etmiyorum.
Şimdi sen bu yazdığımı alay etmek olarakmı algıladın neyse canım sana iyi gecelerDoğrudur kuruntu yapmış olabilirim, ama en azından yaşım küçük olmasına rağmen insanları alaya alıp rencide etmiyorum.