Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım

slm arkadaşlar bende lazer lipoliz düşünüyorum. hatta yarın doktorla görüşmeye gidicem. yapılan yerin cilt kısmında görünüş olarak bir bozukluk oluyormu? derinin formunda yani pütürlü bir görüntü oluyormu?

Merhaba heelenaa ben yaptırdm öyle bi görünüm olmuyor pütürlüden tam kastın de ama pütürlü diyince farklı anlamış olabilirim

Cnm hani böyle cildin görünümü bozulur. benim pürüssüz bir cildim var. sonra sivilce izli gibi filan olmasın. niye sordum bunu göz kapağımı gerdirmiştim oranın cildi bu şekilde görünüyordu. normal derimden farklı biraz.

Benim amelyat sonrası korseden sanırsam kaşıntı oluyodu hafif aradı bi de hafif pütürlü gibi ama o pislikten di ben memede ve genitalde oldugum için korkudan banyo yapamıodum pis kız olmuştum ama düzenli banyo yapmaya başlayınca eskisi gibi oldu cildim kısa sürede 1 hafta bile değil ama senin bahsettiğin bu değil sanırım izlemeye aldm seni fotolara bak istersen belki anlarsın :)

selam
ne kadar ödedin canım?

Alpaslan topçu lazer lipo ve selülitte gerçekten cok iyi tavsiye edilebilecek bir doktor
arkadaşım selam..bende lazer lipolizi araştırıyorum uzun zamandır ve görüşmelerime başladım ..şuana kdr 3 dr la görüştüm 1 tanesi çoşkun levent taşçı ki inanaılmaz başarılı bir dr insana müthiş bir güven veriyor..fiyat astronomik açıkçası ama yaptıranlar aşırı memnun ve operasyonları çok başarılı gördüğüm kadarıyla..salı günü ise Alpaslan topçu ve Alper Tuncel ile görüşücem..daha önce bu operasyonu yaptıranların çok tavsiyesine ihtiyacım war lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız!!

Merhaba angelfbf izlemeye aldım ben 3 ay önce lazer lipolizle birlikte 4 operasyon aynı anda oldum cok memnunum kendisinden randevu aldın mı salı gününe peki

Merhaba angelfbf izlemeye aldım ben 3 ay önce lazer lipolizle birlikte 4 operasyon aynı anda oldum cok memnunum kendisinden randevu aldın mı salı gününe peki
evet canım salı günü sabahına randevu aldım..çok yakın evime zaten o da eğer Alpaslan topçuya karar verirsem çok büyük avantaj olucak açıkçası..senin tam olarak kaç ay oldu? resimlerde özellikle karın ve bel bölgen süper gözüküyor!

birde sunu merqak ettim açıkçası göğüs bel ve karın kısmın muhteşem gözüküyor..sen basen popo vs operasyon yaptırdınmı? yaptırdıysan onun etkisinin daha az gibi durmasının sebebi ödemler ve iyileşme sürecinin daha uzun olmasımı canım..benim basen ve popo bölgeö felaket maalesef

Popoya hiç elletmedim elletmem :)
Basen yaptırdım basende cok ciddi bi değişim var ön foto bakarsan öncesi ve sonrası basendede baya değişim var çünkü artık mini etek giyebiliyorum :) iyileşme süreci iç bacak genitale yakın olan kısımda uzun oluyomuş çoğu kişiden duydum bunu

canımcım dr süper yapmış gerçekten sendeki değişim mükemmel..bendeki en problemli bölge popo olduğu için direk orayı sordum sende orayı elletmemişsin zaten bendeki algıda seçicilik salı gün inşallah bende güzel haberler alırım inşallah :))

angelfbf Ben uzun süre oldu lazer lipo ysptirali, sonuçtsn çok memnunum, konuyla ilgili çok psylaşimlarim oldu. Popoya etkisini sormuşsunuz ona cevap için yaxiyorum ben de popo uçtu resmen ,yani o bolgeye yaptirmak istiyorssniz çok etkili bir yontem iciniz rahat olsun.

Eveet bugun dr alpaslan topcuyla görüşmemizin sonucunda haftaya salı lazer lipoliz operasyonuna karar verdik..Burdan tboz arkadaşıma sonsuz teşekkürler ediyorum bugun canlıcanlı ne kdr fıstık gibi bir görüntüsü oldugna sahit oldum..umarım operasyon bende de böyle güzel sonuçlar verir desteklerinizi bekliyorumm

angelfbf cok tşk ederim daha yeni tanışsakta wc ye koşa koşa gidip soyunmakta ayrı bi delilik inşallah sonuçların benimkinden cok daha güzel olurda cok mutlu olursun sen mutlu olunca ben dahada mutlu olurum. Gün saymaya başla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…