Doktorum Alpaslan TopçuHangi doktora yaptırdınız acaba?Sakıncası yoksa öncesi sonrası resimlerinizi görmem mümkün mü?
Rica ederim :)Teşekkürlertboz
Merhabaslm arkadaşlar bende lazer lipoliz düşünüyorum. hatta yarın doktorla görüşmeye gidicem. yapılan yerin cilt kısmında görünüş olarak bir bozukluk oluyormu? derinin formunda yani pütürlü bir görüntü oluyormu?
Benim amelyat sonrası korseden sanırsam kaşıntı oluyodu hafif aradı bi de hafif pütürlü gibi ama o pislikten di ben memede ve genitalde oldugum için korkudan banyo yapamıodum pis kız olmuştumCnm hani böyle cildin görünümü bozulur. benim pürüssüz bir cildim var. sonra sivilce izli gibi filan olmasın. niye sordum bunu göz kapağımı gerdirmiştim oranın cildi bu şekilde görünüyordu. normal derimden farklı biraz.
Tavsiye edecegim tek doktor op.dr.Alpaslan Topcudur ameliyyatimdan cok kisa bir sure gecmesine ragmen odem sisiligim en az ve ben bel, karin, bacak ici yaptirdim vucuda sikilashirma ve sellelitlerimi azaltmak icin cellulaze de yapildi ayni ameliyyatda su an cellelitlerimde 40% azalma varki doktorum 6.ci ayin sonunda 90% olacagini belirtti bel ve basen bolgemde 8,10 sm incelme sozkonusu gobegim dumduz oldu aynaya bakinca inanamiyorum :)sadece 1 ameliyyat gunu cok az agrim oldu ertesi gun normal hayata dondum, cok mutluyum ve eger vucudunuz aynaya baktiginda mutsuz ediyorsa mutlaka yaptirin derim ben insanin yasama istegi artiyor
Alpaslan topçu lazer lipo ve selülitte gerçekten cok iyi tavsiye edilebilecek bir doktorselam
ne kadar ödedin canım?
arkadaşım selam..bende lazer lipolizi araştırıyorum uzun zamandır ve görüşmelerime başladım ..şuana kdr 3 dr la görüştüm 1 tanesi çoşkun levent taşçı ki inanaılmaz başarılı bir dr insana müthiş bir güven veriyor..fiyat astronomik açıkçası ama yaptıranlar aşırı memnun ve operasyonları çok başarılı gördüğüm kadarıyla..salı günü ise Alpaslan topçu ve Alper Tuncel ile görüşücem..daha önce bu operasyonu yaptıranların çok tavsiyesine ihtiyacım war lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız!!Alpaslan topçu lazer lipo ve selülitte gerçekten cok iyi tavsiye edilebilecek bir doktor
Merhabaarkadaşım selam..bende lazer lipolizi araştırıyorum uzun zamandır ve görüşmelerime başladım ..şuana kdr 3 dr la görüştüm 1 tanesi çoşkun levent taşçı ki inanaılmaz başarılı bir dr insana müthiş bir güven veriyor..fiyat astronomik açıkçası ama yaptıranlar aşırı memnun ve operasyonları çok başarılı gördüğüm kadarıyla..salı günü ise Alpaslan topçu ve Alper Tuncel ile görüşücem..daha önce bu operasyonu yaptıranların çok tavsiyesine ihtiyacım war lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız!!
evet canım salı günü sabahına randevu aldım..çok yakın evime zaten o da eğer Alpaslan topçuya karar verirsem çok büyük avantaj olucak açıkçası..senin tam olarak kaç ay oldu? resimlerde özellikle karın ve bel bölgen süper gözüküyor!Merhabaangelfbf izlemeye aldım ben 3 ay önce lazer lipolizle birlikte 4 operasyon aynı anda oldum cok memnunum kendisinden randevu aldın mı salı gününe peki
birde sunu merqak ettim açıkçası göğüs bel ve karın kısmın muhteşem gözüküyor..sen basen popo vs operasyon yaptırdınmı? yaptırdıysan onun etkisinin daha az gibi durmasının sebebi ödemler ve iyileşme sürecinin daha uzun olmasımı canım..benim basen ve popo bölgeö felaket maalesefMerhabaangelfbf izlemeye aldım ben 3 ay önce lazer lipolizle birlikte 4 operasyon aynı anda oldum cok memnunum kendisinden randevu aldın mı salı gününe peki
Popoya hiç elletmedim elletmem :)birde sunu merqak ettim açıkçası göğüs bel ve karın kısmın muhteşem gözüküyor..sen basen popo vs operasyon yaptırdınmı? yaptırdıysan onun etkisinin daha az gibi durmasının sebebi ödemler ve iyileşme sürecinin daha uzun olmasımı canım..benim basen ve popo bölgeö felaket maalesef
canımcım dr süper yapmış gerçekten sendeki değişim mükemmel..bendeki en problemli bölge popo olduğu için direk orayı sordum sende orayı elletmemişsin zaten bendeki algıda seçicilikPopoya hiç elletmedim elletmem :)
Basen yaptırdım basende cok ciddi bi değişim var ön foto bakarsan öncesi ve sonrası basendede baya değişim var çünkü artık mini etek giyebiliyorum :) iyileşme süreci iç bacak genitale yakın olan kısımda uzun oluyomuş çoğu kişiden duydum bunu
Eveet bugun dr alpaslan topcuyla görüşmemizin sonucunda haftaya salı lazer lipoliz operasyonuna karar verdik..Burdantboz arkadaşıma sonsuz teşekkürler ediyorum bugun canlıcanlı ne kdr fıstık gibi bir görüntüsü oldugna sahit oldum..umarım operasyon bende de böyle güzel sonuçlar verir desteklerinizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?