Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım

bende yaptrmk ıstıyorum ya krkuyorum ama
formdaki yorumlarınızı okudum. genelde bana göre oldukça zayıf kişilersiniz. benim merak ettiğim benim gibi şişmanlara da bu uygulama yapılıyor mu? yapılıyorsa yağların hepsinden kurtulma imkanım var mı? bu konuda bilgisi olan varsa cevaplandırırsa sevinirim.
kilom 74, boyum 1.55 artık siz hesap edin bendeki yağları :)

Mumkunse hic yaptirmayin. Ben yaptirdim ve hayatimin en buyuk pismanligini yasadim!( sekilsiz sandigim kalcam dahada sekilsiz ve anormal goruntuye ulasdi. Yapilan bolgede, esasen kalcamda deri 10, 15 sene daha yashlanmish gibi gorunuyor. Yalniz bel bolgesini yaptiranlarda pisman olmak ihtimali cok az...

merhaba arkadaşlar, bende 1 hafta sonra simit bölgesi, alt karın, bacak içleri ve arka bacaktan lazer lipoliz yaptıracağım, merak ettiğim morluklar ne zaman çıkmaya başlıyor ve geçiyor, oprasyonu eşimden de gizli yaptıracağım. benim için çok önmeli bu konu. yaptıran arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim

Merhaba Tandra,
öncelikle tekrar geçmiş olsun
operasyonun üzerinden epey vakit geçti sanırım, 2 aydan itibaren en iyi sonuç alınıyor diye biliyorum
Neticeden memnun musun? Bel, göbek bölgende toplam kaç cm incelme oldu biliyor musun?
Koldaki incelmeyi cm olarak anlamak zordur diye düşünüyorum anca görüntüden ve kolu sar gelen ceket v.b. kıyafetlerden anlaşılabilir :44:
umarım sonuçtan memnun kalmışsındır, benim içinde motivasyon olur
sağlıklı, güzel günler dileklerimle

Arkadaslar lazer lıpolız yaptırıp da faydasını gören var mı bır de Güner uysala olan var mı amelıyatını ben onu düşünüyorum.sız kımı tavsıye edersınız

Selam arkadaşlar yazıyorum ama yazdıklarım görünüyormu bilmiyorum benim kuzenim yaptırdı.şuan memnun yapılan işlemden ameliyat olduktan 2 saat sonra hastaneden cıktı ertesi günü işine gidebildi yanlız 15 günlük korse giyme süreci sıkıntılı oldu biraz geri kalan süreci gayet normaldi inş sizinde sonucunuz şstediğiniz gibi olur😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kilonuz 74 boyunuz 1.55se sizde lazer lipo icin uygun hastasiniz kenize haksizlik etmeyin

Arkadaslar lazer lıpolız yaptırıp da faydasını gören var mı bır de Güner uysala olan var mı amelıyatını ben onu düşünüyorum.sız kımı tavsıye edersınız
yaklashik 2 ay once ameliyyat oldum canim 2 dogumdan sonra 44 beden giyerken shuan odemim olmasina ragmen 40 beden elbiseye giriyorum ve hicbir yan ve gobek cikintim olmuyor ben doktor Alpaslan Tocuya ameliyyat oldum alaninda basarili ve ilgili bir doktor ameliyyat yaptigi hastanede A+plus kisacasi tavsiye edebilirim :)

Tavsiye edecegim tek doktor op.dr.Alpaslan Topcudur ameliyyatimdan cok kisa bir sure gecmesine ragmen odem sisiligim en az ve ben bel, karin, bacak ici yaptirdim vucuda sikilashirma ve sellelitlerimi azaltmak icin cellulaze de yapildi ayni ameliyyatda su an cellelitlerimde 40% azalma varki doktorum 6.ci ayin sonunda 90% olacagini belirtti bel ve basen bolgemde 8,10 sm incelme sozkonusu gobegim dumduz oldu aynaya bakinca inanamiyorum :) sadece 1 ameliyyat gunu cok az agrim oldu ertesi gun normal hayata dondum, cok mutluyum ve eger vucudunuz aynaya baktiginda mutsuz ediyorsa mutlaka yaptirin derim ben insanin yasama istegi artiyor

Oldunmu canim, nasıl oldun?

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun. bende bu ameliyattan olmak istiyorum ama şuan araştırma aşamasındayım. şuanki durumun nasıl tam olarak birde sana bu operasyonlar ne kadara mal oldu ?

Birde öncesi sonrası resimlerin varmı, cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…