formdaki yorumlarınızı okudum. genelde bana göre oldukça zayıf kişilersiniz. benim merak ettiğim benim gibi şişmanlara da bu uygulama yapılıyor mu? yapılıyorsa yağların hepsinden kurtulma imkanım var mı? bu konuda bilgisi olan varsa cevaplandırırsa sevinirim.bende yaptrmk ıstıyorum ya krkuyorum ama
Ben 1 sene önce bel bölgesindesi simitlerimi aldırdım. Korkulacak bisi yok, ilk gün morarma cok olur, agrıda olur,keske yaptırmasaydım dersin. 1 hafta sonra iyilesirsin yavas yavas ama morariklar 1 ayı bulur gecmesi... birde ödemler var tabi... istedigin sonucları görmen 4 5 ayı bulur. Benim bazen dikis yerlerim sızlıyo ama dert degil.. şimdi ise hic pisman degilim, keske daha önceden yaptırsaydm diyorum:) 2bin tl
canım ya bende yaptırıcam fiyat çok uygun geldi rica etsem nerde yaptırdığını yazarmısın ?
Ben 1 sene önce bel bölgesindesi simitlerimi aldırdım. Korkulacak bisi yok, ilk gün morarma cok olur, agrıda olur,keske yaptırmasaydım dersin. 1 hafta sonra iyilesirsin yavas yavas ama morariklar 1 ayı bulur gecmesi... birde ödemler var tabi... istedigin sonucları görmen 4 5 ayı bulur. Benim bazen dikis yerlerim sızlıyo ama dert degil.. şimdi ise hic pisman degilim, keske daha önceden yaptırsaydm diyorum:) 2bin tl
canım ya bende yaptırıcam fiyat çok uygun geldi rica etsem nerde yaptırdığını yazarmısın ?
evet fiyatı banada çok uygun geldi canım senden isim bekliyoruz ısrarla nerde yaptırdın ki ?
İlk haftalardaki ağrılarım gitmeye başladı.Ayrıca dr.um ayrıntılı bilgiler verip beklememi söyledi. Gitgide karnımda ciddi düzelmeler görüyorum. Kollarımda daha sertleşmeye başladı. "Acele eden ecele gider " sözünü doğruladım sanırım:)) Durum daha da iyiye gidecek görünüyor. sonuçları yazacağım. 42 yaşındayım bu arada.Vücudumda ciddi karın sakması ve bana göre az miktarda kol sarkması vardı.Fakat ben çok genç yaşlarımdan beri kollarımın kalın olmasından yakınırım. Üç ay sonra tam şekli alacak. Neyseki kafama takılan her problemi dr.a sorabiliyorum ve gerçekten çok ilgili bir dr.um var. kaygılı bir yapım olduğu için bana da böyle biri ancak uyardı:)) Bakalım daha neler değişecek vücudumda.:46 Boyum 158 kilom da 54'tü ameliyat olmadan önce.Şimdi kilom 52 civarında.
@ozgecan1907
simdi nasil oldun? üzerinden artik sanirim 2 hafta gecti... ödemler gittimi?[/QUOTE
Tamamen odemler inmedi ama eskiye gore cok incelme var ilk hafta cok zorlanirsin ama sonrasi rahat artik agrida kalmadi sadece dokununca agriyo ..sonuc henuz tamamen ortaya cikmasada ben su an bile cok memnunum
Merhabalar selulitiniz var mıydı acaba vardıysa etki etti mi işlem acaba ?
kilonuz 74 boyunuz 1.55se sizde lazer lipo icin uygun hastasiniz kenize haksizlik etmeyinformdaki yorumlarınızı okudum. genelde bana göre oldukça zayıf kişilersiniz. benim merak ettiğim benim gibi şişmanlara da bu uygulama yapılıyor mu? yapılıyorsa yağların hepsinden kurtulma imkanım var mı? bu konuda bilgisi olan varsa cevaplandırırsa sevinirim.
kilom 74, boyum 1.55 artık siz hesap edin bendeki yağları :)
yaklashik 2 ay once ameliyyat oldum canim 2 dogumdan sonra 44 beden giyerken shuan odemim olmasina ragmen 40 beden elbiseye giriyorum ve hicbir yan ve gobek cikintim olmuyor ben doktor Alpaslan Tocuya ameliyyat oldum alaninda basarili ve ilgili bir doktor ameliyyat yaptigi hastanede A+plus kisacasi tavsiye edebilirim :)Arkadaslar lazer lıpolız yaptırıp da faydasını gören var mı bır de Güner uysala olan var mı amelıyatını ben onu düşünüyorum.sız kımı tavsıye edersınız
Oldunmu canim, nasıl oldun?merhaba arkadaşlar, bende 1 hafta sonra simit bölgesi, alt karın, bacak içleri ve arka bacaktan lazer lipoliz yaptıracağım, merak ettiğim morluklar ne zaman çıkmaya başlıyor ve geçiyor, oprasyonu eşimden de gizli yaptıracağım. benim için çok önmeli bu konu. yaptıran arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim
Tavsiye edecegim tek doktor op.dr.Alpaslan Topcudur ameliyyatimdan cok kisa bir sure gecmesine ragmen odem sisiligim en az ve ben bel, karin, bacak ici yaptirdim vucuda sikilashirma ve sellelitlerimi azaltmak icin cellulaze de yapildi ayni ameliyyatda su an cellelitlerimde 40% azalma varki doktorum 6.ci ayin sonunda 90% olacagini belirtti bel ve basen bolgemde 8,10 sm incelme sozkonusu gobegim dumduz oldu aynaya bakinca inanamiyorum :)sadece 1 ameliyyat gunu cok az agrim oldu ertesi gun normal hayata dondum, cok mutluyum ve eger vucudunuz aynaya baktiginda mutsuz ediyorsa mutlaka yaptirin derim ben insanin yasama istegi artiyor
Birde öncesi sonrası resimlerin varmı, cok merak ediyorumTavsiye edecegim tek doktor op.dr.Alpaslan Topcudur ameliyyatimdan cok kisa bir sure gecmesine ragmen odem sisiligim en az ve ben bel, karin, bacak ici yaptirdim vucuda sikilashirma ve sellelitlerimi azaltmak icin cellulaze de yapildi ayni ameliyyatda su an cellelitlerimde 40% azalma varki doktorum 6.ci ayin sonunda 90% olacagini belirtti bel ve basen bolgemde 8,10 sm incelme sozkonusu gobegim dumduz oldu aynaya bakinca inanamiyorum :)sadece 1 ameliyyat gunu cok az agrim oldu ertesi gun normal hayata dondum, cok mutluyum ve eger vucudunuz aynaya baktiginda mutsuz ediyorsa mutlaka yaptirin derim ben insanin yasama istegi artiyor
İzlemeye aldım bakabilirsinHangi doktora yaptırdınız acaba?Sakıncası yoksa öncesi sonrası resimlerinizi görmem mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?