.slm kizlar,
bende ciddi ciddi lazer lipoliz yapmayi düsünüyorum. Toplam 10 gün Istanbulda olucagim. Aslinda kimseye yaptirdigimi veya yaptiracagimi söylememk istemiyorum (ailem disinda). bunu (görüntü degisikligi disinda) saklamak mümkünmü?istanbulda bir sürü tanidigim var, onlarin bilmesini istemem. ameliyat sonrasi normal bi sekilde hareket edilebiliniyormu? bazilari cok aci cekiyormus, bazilarida hemen normale dönüyormus.
Istanbul (avrupa yakasinda) tavsiye edebileceginiz doktor varmi? acisiz atlattiginiz, net sonuc aldiginiz, memnun kaldiginiz bi doktor?
Tahminen benden 2-3kilo yag alinir. kilom fazla degil, saadece kalcalarim biraz sekilsiz.
tavsiylerinizi merakla bekliyorum.
@ozgecan1907
simdi nasil oldun? üzerinden artik sanirim 2 hafta gecti... ödemler gittimi?[/QUOTE
Tamamen odemler inmedi ama eskiye gore cok incelme var ilk hafta cok zorlanirsin ama sonrasi rahat artik agrida kalmadi sadece dokununca agriyo ..sonuc henuz tamamen ortaya cikmasada ben su an bile cok memnunum
İki hafta önce karnımdan,sırtımdan ve kollarımdan lazer lipoliz oldum. Yeni korseler çıkarıldı. Kollarım hiç düzelmedi ayrıca bir de yumru oluştu ve dışarıdan belli oluyor. Karnım düzelmiş görünüyor ama çok kırışık. Ayrıca göbek çevremde kırış kırış. Düzelecek, dedi dr. ama burada okuduğum bu operasyonlar daha ilk haftalardan belli oluyormuş. Ağrılarım hala devam ediyor ve estetik diye bir görünüş yok. Çok mutsuzum. Sertlikler ve yamru yumru oluşumlar var vücudumda.
İki hafta önce karnımdan,sırtımdan ve kollarımdan lazer lipoliz oldum. Yeni korseler çıkarıldı. Kollarım hiç düzelmedi ayrıca bir de yumru oluştu ve dışarıdan belli oluyor. Karnım düzelmiş görünüyor ama çok kırışık. Ayrıca göbek çevremde kırış kırış. Düzelecek, dedi dr. ama burada okuduğum bu operasyonlar daha ilk haftalardan belli oluyormuş. Ağrılarım hala devam ediyor ve estetik diye bir görünüş yok. Çok mutsuzum. Sertlikler ve yamru yumru oluşumlar var vücudumda.
İlk haftalardaki ağrılarım gitmeye başladı.Ayrıca dr.um ayrıntılı bilgiler verip beklememi söyledi. Gitgide karnımda ciddi düzelmeler görüyorum. Kollarımda daha sertleşmeye başladı. "Acele eden ecele gider " sözünü doğruladım sanırım:)) Durum daha da iyiye gidecek görünüyor. sonuçları yazacağım. 42 yaşındayım bu arada.Vücudumda ciddi karın sakması ve bana göre az miktarda kol sarkması vardı.Fakat ben çok genç yaşlarımdan beri kollarımın kalın olmasından yakınırım. Üç ay sonra tam şekli alacak. Neyseki kafama takılan her problemi dr.a sorabiliyorum ve gerçekten çok ilgili bir dr.um var. kaygılı bir yapım olduğu için bana da böyle biri ancak uyardı:)) Bakalım daha neler değişecek vücudumda.:46 Boyum 158 kilom da 54'tü ameliyat olmadan önce.Şimdi kilom 52 civarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?