Arkadaslar bende izmir alsancakta bi merkeze gidiyorum..
tüm fiyatlar hakkında bilgim yok ben sadece yüzüme yaptırıorum bıyık ve cene altı fauller falan oldukca fazla ne yazıkki
her seansa 60 tl veriyorum. suana kadar 5 kez gittim ama lanet olsun kii hala bitmedibende gitmiyorum artık
cok sinirlendim cünküü özellikle uzatıp gidiyorum alsın hepsini diye tek tek bikacını alıp gönderio..
eger bildiginiz baska yer varsa önerirmisinizcok mutsuzum :2:
istanbul anadolu yakasında bir poliklinikte alt bacak+genital+bikini+koltukaltına nakit 190 lira veriyorum. cihaz alexandrite.
istanbul anadolu yakasında bir polikliniğe gidiyorum alt bacak+tüm genital+kolaltı 5 seans toplam nakit 900 ödedim
doğru yerde doğru cihazla yaptırırsanız hiç düşünmeden nakit ödeyin derim çünkü iyi bir indirim oluyor
Ben komple fiyat olan yada paket olan biyere para vermekten yana degilim açıkcası, çünkü 1-2 seansa gittikçe anlıyorsun işe yarayıp yaramadıgını. Direk para verince bir garantisi yok aslında, ama mesela koltukaltına gidersin memnunsundur ozaman paket alırsın.
Eskişehirde benim gittiğim yerde koltukaltı 7 seans 300, genital 6 seans 900
istanbul anadolu yakasında bir polikliniğe gidiyorum alt bacak+tüm genital+kolaltı 5 seans toplam nakit 900 ödedim
doğru yerde doğru cihazla yaptırırsanız hiç düşünmeden nakit ödeyin derim çünkü iyi bir indirim oluyor
Mesajını aldım çok teşekkürler.Benim yanak bölgemde var sarı sarı bir ikide siyah hiç almadım yanak bölgemi.ama Çene bölgem zaten siyah orayı alıyorum yaptırmak zorundayım iki günde bir siyah siyah çıkıyor.yaptırmışken yüzü komple istiyorum ama bir yandanda korkuyorum yanar falan diye.Çeneme jilet vurdururum ama yanak bölgeme vurdurmak istemiyorum.İlgileniyorlar mı orda doktorlar titizlermi yani bu konuda.Senin verdiğin siteye baktım gitme imkanım var.Çokta uzak değil.Yeterki güvenilir bir yer olsun.Birde bize çok yakın bir hastahane var orda ütüleme sistemiyle yapıyorlarmış.Ordanda bilgi alacağım.
rica ederim kardeşim çenenden çok şikayetçiysen sen bilirsin ama yanağına vurdurma bence zaten bir iki taneyi sende halledersin
ben burda dediğim gibi yüz için gitmiyorum o konuda bişey diyemem ama vücutta gayet ilgililer ve motive ediyolar güleryüzlüler
tertemiz yer benim içime sindi yani inşallah memnun kalırız sonunda. istersen bi gider görüşürsün bakarsın kafana uyarsa gidersin
istanbul anadolu yakasında bir poliklinikte alt bacak+genital+bikini+koltukaltına nakit 190 lira veriyorum. cihaz alexandrite.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?