Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonla Oluşan Yanık Izleri

callisto_jade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
89
1
86
39
İzmir
3 yıl önce lazer epilasyon yaptırırken yandım.fazla derin yanmadım yüzeysel ma şu an fazla belirgin olmasada izler var.yanık izlerini geçirecek bir yöntem,ilaç bilen varsa nolur bana yazsın 3 senedir uğraşıyorum.şimdiden teşekkürler hepinize.

canımm bende yaptırıcaktım lazer bi kadında bende gördüm leke kalmış yaptırmadım keşke araştırsaydın onun çaresi yaptığın yere sormak oda olmadı cildiyeye gitmen burdan ilaç ismi vererek uygulama her cilt ayrıdır sana ters tepkide verebilir geçmiş olsun

bugün derya baykalın programında suna dumankaya vardı. o verdi yanıklar için bir tarif, yanık izlerini gecirmek içinmiş. içinde üzüm suyu fln vardı. internetten bunu bir araştır istersen, umarım iyi gelir. geçmiş olsun.

canım ben zona geçirdim iz bırakan bi hastalık. bi arkadaşım bana arnavut kremini tavsiye etti. bende ısrarla sana tavsiye ederim kullan. değil leke cildin eskisinden de güzel oluyo. tek kötü tarafı çok beyazlatıyo..
bunu nerden bulabilirsin onuda söyleyeyim. bu kremi sadece arnavutlar yapıyo evde kendileri imal ediyolar. tanıdığın bi arnavut varsa kesin bi yerlerden sana temin ederler. geçmiş olsun..

evet onu bende duymuştum tavsiye edrim canım ii geliyomuş

çok kötü yazmışım:Roflol: arnavut kremi güneş lekelerine ve doğum lekelerinede ii geliyomu bilginiz varsa bana sölermisiniz şimdiden tşk:teytey:

benim bir arkadasim da lazerden yandi,kollarinda falan izleri kaldi, doktor güneslenmesi gerektigini söylemis kendi cilt rengiyle yanik rengi dengelensin diye. doktoruna bir danis istersen bu konuda.

Canım çok geçmiş olsun. sadece eczanelerde satılan kineras denen bi marka var. onlar aynı zamanda ilaç gurubu da çalışıyor. onların ameliyat izi ve yanık yara izi için çok güzel bi ilaçları var. 1 yıldır türkiyede bu ilaç. bi araştır istersen.

nasıl lazer epilasyondan yanmak ya?!?!?! yanılıyormuymuş?!??! ay ben de yaptırıyorum 4 seanstır gidiyorum. korktum bak şimdi !!!!

ben quantum IPL lazerden yandım sende lazerin markasına bak.bana izmirin en iyi doktoru yaptı ama maalesef sonuç yanık oldu.burdan herkese söylüyorum dikkatli olun lazer konusunda çünkü artık herkese işi ticarete döktü.

peki bu kremi ne kadar kullanıcam bide nasıl kullanıcam.yazarsan çok sevinirim

bence yaptırdığın yere sormanda hatta bir cilt uzmanına sormanda fayda var yer seçiminde de dikkatli olmalısın bence

Lazer epilasyondan sonra yapılabilincek en kötü şey güneşe çıkmak. Bi arkdşmz yazmş doktor güneşe çıkıp dengelenmesini söyledi renklerin die. çok çok daha beter olur aman arkdşlar güneşten solaryumdan kaçının. bende lazer epilasyon yaptırıyırm yaz öncesi bacaklarıma yaptırmıcam seansı kesicem

geçmiş olsun, fakat malesef çaresi yok bende de lazer yanık izi var 4 senedir kullanmadığım ilaç kalmadı ama hiiiç bi çare bulamadım ve ensonunda bi dermatolog yakınım itiraf etti yanık izi asla geçmezmiş insanları lazerden soğutmamak için gerçekleri gizliyorlar ...

Son düzenleme:
kıslar malesef benimde göz kenarım derin bşkilde yandııı..doktor contractubax kremini verdi günde 2 kez sabah akşam sür demişti ben 3 kez sürdüm..iki ay aksatmadan kullandım....suan çok hafif belli kullanmasam bile olur ilacıııı 10 gün daha kullancam sonra bırakcam tahminimce 10 gün içinde hiç iz kalmıycakkk..kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim..ayrıcaa yanıkkk üzerinden seneler geçse bile kullanabiliyorsunuz o özelligi ile süper bi ilaç illa yandıktan hemen sonra kullanılcak diye bi şart yok..yalnız biras sabretmek gerekiyor aylarca kullanmak lasım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…