İğneli Epilasyon Lazer Epilasyondan Igneli Epilasyona Gecenlerin Paylasim Alani

Bayanlar hepinize tüm iyi niyetimle iğneli epilasyon öneririm lazere lütfen kanmayın ayrıca iğneli epilasyon uygulamasında bazı estetisyenler uygulama yapılacak bölgeyi DıŞ DOKTORLARININ DıŞ ÇEKERKEN KULLANDIKLARI AĞRI KESıCı ıLE UYUŞTURUYO EMıN OLUN HıÇ ACI HıSSETMıYOSUNUZ , edindiğim tecrübelere istinaden sizlere tavsiyem ıĞNELı EPıLASYONDUR....

SAYGILAR

Son düzenleme:
vücuda lazeri tavsiye ediyorum özellikle nd yag. ama yüzünde çok yoğun sert ve siyah tüy olmayanlara kesinlikle iğneli tavsiye ederim.
lazer ince tüylerde yüz gibi,çok etkili değil,hatta tedavi sürecinde tüyleri kökten almamak gerektiği için,epilatörlerin bıçaklı başlığı,ya da kaş makasıyla alımı söz konusu olduğu için tüyleri daha sert çıkarıyor.ve yine de lazer bu tüyleri görmüyor ve tüylerin daha kötü olmasıyla kalıyorsunuz.böyle şikayetler oldukça fazla ve en nihayetinde iğneli epi.yolları aranıyor.

bende nasılsa en son tüylerde iğneli epi.yöntemi için biryerler arayacağım diye baştan yüzüme iğneli yaptırmaya karar verdim. yeter ki temiz bir yer olsun ve en önemlisi yapacak kişinin iyi yapması.

vücuduma lazere başladım,iğnelide de ilk seansımı yaptırdım. yüzüm ince tüy olmasına rağmen son zamanlarda sayıca arttı.
sonuçta iğneli kesin çözüm bence yüzünüze dirkt iğneli başlayın,acısı var ama dayanılmayacak kadar değil,bazı arkadaşlarımız acıyı abartıyor ve bu önyargı yaratıyor.en çok korkanlardandım ama ilk seansımda dayanılmayacak gibi olmadığını anladım.
önce çene kısmından akım verdirmeyi tavsiye edin.bu kısım daha az acıyor ve yüz uyuşmaya başlıyor.emla kremide tavsiye ederim özellikle ilk seansa. sonra birkaç dk sonra bıyık ve yanaklara geçilmeli.bıyık bölgesi çok acıyor en hassas yer burası ama ilk seanslarda çok fazla kızarıklık, ve şişlik olmasın diye zaten en sert en koyu tüyler alınıyor.yavaş yavaş sonraki seanslarda diğerleri.

seans sonrası kesinlikle madekasol kremi sürmelisiniz sık sık 23 saatte 1.ve ilk seans sonrası şişlik hafif ağrı hatta kabuklanma olur dediler ama bende kabuklanma diye bişr şey olmadı sebebine gelirsek,yapan kişininde iyi olması tabii,ama bence en önemlisi kantaron yağı kullanmam

evet şiddetle tavsiye ediyorum kantaron yağını. seansa başlamadan önece aktardan almalısınz. minik şişede 7-8 lira... seanstan sonra kantaron yağını yüzünüze fazla bastırmadan özellikle ilk 3 gün pıt pıt yaparak hafiften yağı sürün. kantaron yağının faydalarını internetten bakabilirsiniz;

açık yaraları en ii şekilde iyileştirir,hücre yenileyici,özellikle mikrop öldürücü ve ağrı dindirici.yanıkları dahi iyileştirme özelliği var yağ olmasına karşın aksine cildi yağlandırmıyor sürüldükten sonra yağlı kıvamı olsada cildin nem dengesini sağlıyor.sık sık kullandıktan sonra neticeyi görürsünüz.

bahsettiğim gibi iğneli epilasyondan sonra hafif kızarıklığım oldu sadece oda 1 gün.ağrım olmadı ama cildimw kesinlikle seans sonrası 24 saat su değdirmedim.pamukla nemini aldım.sık sık madekasöl ve kantaron yağı sürdüm
iğneli yaptıralı 1 hafta oldu.yüzüme tamamen hertüye uygulama yapılmadığı için şimdilik herhafta gitmeyi düşünüyorum,zaten kantaron sayesindede sanırım,1 haftada iyileşti.
lazer yerine iğnelinin en büyük avantajı da şu,tüylerpek çıkmadan,dokunmaya gerek kalmadan,almadan hemen tekrar seansa gitmek.lazerde 1 -hatta 2 ay bekliyorsun.ister şstemez tüylere dokunulmuş oluyor ve tüylü gezdiğinizle kalıyorsunuz. iğneli de daha sık gidiliyor,lazerle aslında aynı paraya gelmiş oluytor ama yine de daha ucuz ve kesin çözüm bence. ilk seansta farkı gördüm. cımbızla aldığımda 1 haftada çıkan tek tük de olsa sert olan tüyüm şimdi çıkmadı daha az çıkanlarda yapı olarak çok ince çıktı ayva tüyü gibi.bakalım diğer seanslarda daha iyi sonucu alıp yazarım.

iğneli başlayacak olanlara da ön bilgi olarak devam etmeliyim;

yüz için seansım 1 saati buldu.dediğim gibi bütün tüğler alınmadı,aralıklı en sert ve koyularından başlandı.her tüye bir eliyle elektrik akımı verilirken diğer eliyle cımbızla hasar kökünden hasar alan tüy rahatça çekiliyor.önemli olanda bu; tüyün çıkış yönüne akımı vermek ve hasarlı tüyün pek hissedilmeden çekilmesi. ilk sensımda çene buyık yanak yapıldı kaşlara dokundurmadım,orası bıyıktanda fazla acıyor.göz sinirleri bulunduğu için ve sanırım ince deri olduğu için acıyor. ve orası daha çok şişip kızarıyormuş,yani seans sonrası günlerce şiş,kıpkırmızı hasarlı,gündelik hayatınızı etkilemememsini istiyorsanız ilk seanlarda kaşları kaşlarada başlamayın derim,zaten ortalama ilk seanlar uzun sürüyor ve en görünen en rahatsız olduğunuz yerlerden başlayın,nasılsa dk.ile ücret,kalanları sonra yaparsınız yavaş yavaş daha az acı çekerek ve belli etmeden.

kendinize azit iğneniz oluyor sarı sanırım altın iğnem altın olduğunu söyledi bayan baya ince en incelerden,tüyden ince yani ucu.15 liraya aldım iğneyide yapan yerden.( bu arada murat birincide yaptırıyorum) bilinçsizken tüm vucuduma lazer anlaştım ama orda ıpl (gerçek lazer değilde ışın olduğunu sonradan öğrendim) iğneli de yapıldığını öğrenince burada karar kıldım.vücudumada tüm vücut alsancak myra ya gidiyorum ilk seans.nd yag. yüzüm hariç
dediğim gibi lazerde yaptırsanız kalıntılar için özellikle yüz iğneliye başlamanız gerekecek oyüzden baştan acı çein ama kesin sonucu alın.myrada iğneli de yapıyorlarmış,fiyat olarak da ii,temiz bir yer,dr.estetik uzmanı.güveniyorum ama yapan başka uzman varmış eğer oda iyi yaprasa fiyatı daha ii olduğu için orayıda deneyim,minik bi bölge.. araştırıp tabii,kalan seanslarımı orda devam edebilirim.çünkü iğneli yüz için sena slar nekadar sürer bilimiyorum ama oda 5-6 yı bulur gibi,

murat birincide dk.sı 1.5 lira, myrada dk.sı 1 lira. ortalama fiyat izmirde dk.sı 1 lira yeterki ii bir yer olsun.fiyat cüzi gibi geliyor ama seanslar uzadığı için (yani ben herhafta ortlama bir saat gideceğim için yüzüm; 1 saati murat birincide 90 lira,) yani seanslar uzadıkça fiyat da önemli oluyor tabii.

Tercihinizi taktir ediyorum. Konu ile ilgili değil ama belirttiğiniz merkez hangi semtte. Daha önce hiç duymamıştım. Eğer konusunda uzman bir meslektaşım ise kendisi ile tanışmak isterim. Bu nedenle soruyorum.

seans sonrası bepanten plus da kullanın deniliyor ama o daha yağlı ve cildi sulandırmış oluyor en önemliside tüyleri besliyormuş.yani epilasyon boşa gidiyor.
onun yerine madecasol kremi 2-3 saatte bir özellikle ilk sensta cildinizi tahriş etmeden yüzeysel sürün.su değmeyecek 24saat.çünkü su tahriş ediyor ve suda bile mikrop var.gözeneklerinizin iyileşmesi gerek.pamukla nemini alabilir sonra tekrar sürebilirsiniz.
bu kremi sağlık karnenizle sağlık ocağından dahi yazdırabilirsizniz,zaten evlerde her daim bulundurulmalı. teramisinde bukonuda iyi.

karınca yumurtası yağınıda deniyorum bu konu tartışmaya açık,belgelerle tam kanıtlanmamış ama bilinenin aksine o zaten karınca yumurtasından yapılmıyor.içeriğini netten de görebilirisiniz ; türkçesi: ayçiçek yağı,kıvam arttırıcılar,acı badem,formik asid.bunun diğeradı karınca asidi olarak geçtiği için sanırım adı buradan geliyor.formik asid tabii nasıl bileme... ama bu bileşim doğal hazırlanıp eskilerde kullanılıyormuş,duymuşsuznuzdur.onuda epilasyon sonrası 2 .günü çünkü yanetkisi olmasın diye hasasken,uyguladım 4 gün.yüzümde hiçbir yanetkisini görmedim tüm göreceli eleştirilere karşın denemeye devam edicem.

ama en çok etili olan kantaron yağı.bitkiside aktarlarda satılıyor ama o kaynatılıp içilebilir,yüzünüz o suyla sonraki zamanlarda yıkanabilir.ama epilasyon sonrası yağı çok etkili.normalde bu yağ her akşam nemlendirici niyetinede kullanılabilir hücreleri beslediğini ilk kullanımda anlarsınız,o pahalı kremlere karşı.anneme herkese tavsiye ediyorum,krem niyetine de... siyah noktalara karşıda birebir. çok fazla övdüm ama değer.

Değerli emotionleon,
Verdiğiniz bilgilerde son derece iyi niyetli olduğuna inanmamak mümkün değil. Ancak özür diliyerek araya gireceğim. Şu ya da bu marka krem tüyleri besliyormuş yani yapılan epilasyon boşa gidiyormuş şeklindeki bir ifadenin bilimsel açıklamasını yapmanız gerek. İğneli epilasyon uygulamasında uygulama yapılan kök tamamen tahrip edilerek üretimine son verilmesi sağlanır. Yani belirttiğiniz olumlu ya da olumsuz kremler tahrip edilen bu köke nasıl etki ediyor anlayamadım. Hemen şunu da belirtmeliyim ki ben uygulamadan sonra sadece pudra öneriyorum ve bu da kaşıntıyı önlemesi için.

Eğer ifadeniz de epilasyon boşa gidiyormuş gibi bir ifade olmasa belirttikleriniz cild ile ilgili olarak değerlendirebilir, yanlış anlama olmaması için yazdım umarım ters algılamazsınız.

bu alan bende dahil olmak üzereyim:)))lazer bitirmiyor çükü umarım hepimiz kurtuluruz bu dertten.iğneli epilasyon yapan kişi ii biri olursa kesin çözüm deniyor bunu kaçkişiden duydum ve burda çoğu kişiden okudum.birkaç memnun olmayan kişi var onlarda ii bi yer bulamadı sanırım nasıl buluncaksa:))bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu olsun kızlar.ben ii bi yer bulayım ankarada burdan hemen haber vereceğim sizlere işimi bitirip kenara çekilmeyeceğim yani :)

sevgili aysel hnm. benim paylaşımlarım tamamen bilimsel değil,hele sizin gibi tecrübe ve emeklerinizin yanında haddime bile değl tabii. izmirdeyim ve aslında iğneli epilasyon olarak bu sitedende etkilenerek en çok size güveniyorum açıkçası. ama kaşıyaka bostanlıda olmanız benim için dezavantaj.ben güzelyalıda oturuyorum iğneli senaslara özellikle ilk başlarda daha sık gidildiğini düşündüğüm için evime yakın biyer tercih etmek istedim.sanırım bunu da sormuştunuz,murat birinci güzellik salonu,güzelyalı semtinde şubesi,balçova kipadada var.orada iğneli konusunda 2 bayan var sanırım yaptırdığım kişinin adınını hatırlayamadığım için yanlışlık olmasın diye yazamacağım.ama sonraki seansımda yazarım. hatta sizinle paylaşımlarım ve sorularımla irtibata geçmek isterim sakıncası yoksa.
önceki yorumumda iğnelide ilk seansımı yaptırmıştım gayette memnun kaldım,cildim ağır bir reaksiyon göstermedi. 1 hafta sonra 2.seansıma gittim pts. günü uygulama yapılmayan yerlere devam eetik,cildimde sanırım kantaron ve madecasol sayesinde toparlanmıştı. 2.seasım daha ağır geçti,akımı yüksek tutuldu sanırım daha çok çalışıldı,kızarıklığım ilk gece önceki seansımdan daha fazla ve hafif sızlama oldu.gerilme ve kabarma tarzı.ama çok ağır değil,bende iyi bakıyorum cildime.ilk gün haricinde duş alsam dahi yüzüme su değdirmedim daha. açıkçası sorularımda olcak size birazdan ....

karınca yağına gelirsek...,açıkçası bu konuda bilimsel bi kanıt yok sanırım,bende iğne epi.sonrası ilk bikaç gün kullanmadım.ama içerini araştırdığımda bitkisel badem,ayçiçek yağı v.s ... eskilerden beri tüğleri çıkarmamakla ilgili uygulanıyormuş,bende yanetkisi görmedim ve denemek istedim.tabi bu konuda bilgim başka yok,yani deniyorum sadece.iğneliseanslar aylarca sürebiliyor sanırım,yani uygulama yapılan bölgelerde tekrar uyuyan tüğler ilkinden daha ince olsada çıkıyor sanırım,bu bir süreç sanırım.oyüzden karınca y.yağınıda denemek istedim alternatif olarak.ama dediğim gibi bilgim yok...sizinde yorumunuzu almak isterim.

ve uygunsa bir kaç soruma geçmek istiyorum,aramızda kişisel gibi olacak busayfa ama sanırımherkesi de ilgilendiriyor ve tecrübeleriniz önemli bence...

karınca yağ

...
burada bir arkadaşımız iğneli epilasyonda makina yada sistem farklılıklarını yazmıştı. aysel hnm.sizede danışmak istiyorum teknik konusunda. yani elektroliz , termaliz ,blend.
bu uygulamalar cihaz olark mı farklılık gösteriyor ve hangileri tercih edilmeli?

bazı bilgilere göre;

elektrolizde acı az ama uygulama uzun...

blend; termolizle elektrolizin karışımı, citltte risk az,elektrolizden hızlı ama termodan yavaş...en çok tercih edilen,çünkü cilde olumsuzluk riski az..

termoliz ise; yüksek akım,iğne etrafına yüksek ısı,daha fazla uygulama alanı,hızlı ve kesin çözüm,ama dauygulamaya daha dikkat edilmeli...

gibi bilgiler okudum. teyit ediyormusunuz ve bunların artıları ve dezavantajları neler acaba,hangisini tavsiye ediyorsunuz,i,önemli olan nedir?

çok sorum ve yorumum oldu sanırım ama birde bir şey daha danışmak istiyorum değerli fikirlerinize sığınarak....

... iğneli epilasyon ilk seans uygulamasından nekadar sonra diğer senansa geçmek uygun,tabi herkese göre değişebilir sanırım ama,siz bukonuda tecrübeli olduğunuz için elbet bir yorumunuz olabilecektir.
yani ben ilk seansımdan bir hafta sonra cildiminde toparlanmasıyla tabii,ikinci seansımı yaptırdım.yani tüylere göre mi,cildin tamameen yenilenmesine göre mi ayarlamalıyız seansları.
iğnelinin enbüyük avantajı seans aralarının uzun sürmeden tüylü gezmeden tedavi sürecinin geçmesi.tabii bunun yanısıra ağrı ve ciltteki reaksiyonlarda dezavantajı tabii,ama sonuç düşünülünce değer.
seans aralarında kökten alma gibi bir uygulama olmaması gerektiğini biliyorum ama manikür kaş makasıyla almak tedaviyi sonuç süresini etkiler mi?,yoksa senas aralarında daha sık gidilme durumunu ayarlayıp tedavi sürecinde tüğlere hiç dokunulmaması daha iyi bi çözüm mü?

paylaşımlar için teşekkürler.selamlar...

Emotionleon,
İltifat dolu sözleriniz için teşekkür ederim ancak itiraf etmeliyim ki ben sadece iğneli epilasyon uygulaması konusunda uzmanım ve bu konuda mütevazilik de yapamayacağım zira 84 yılında bu mesleğe gönül verdiğimde öylesine değerli bir eğitmene kendimi teslim ettim ki bu konuda mütevazilik yapmam kendisine de saygısızlık olur düşüncesindeyim. Övünme olarak değerlendirilebilecek olsa bile bu mesleği nasıl öğrendiğimden de kısaca bahsetmek isterim. Ben bu mesleği usta-çırak ilişkisi dahilinde edindim ve abartmadığıma inanın, yaklaşık 2 yıla yakın süreyle değerli eğitmenim, ablam münevver hanımı sadece izledim hem de öyle göz ucu ile filan değil tüm uygulama boyunca ayakta durarak, parmak hareketlerinden iğnenin açısına, giriş yönüne gibi detaylarını beynime kazıyıncaya kadar. Bu süre boyunca bana müsade ettiği tek şey uygulama anında cildin gerilmesine yardımcı olmamdı. Bu detayları öğrendiğime kanaat getirildiğinde ise uygulamaya önce yastıklarla başladım sonra da neredeyse tüm hanım yakınlarımı denek olarak kullandım. Ablamın hazır olduğuma kanaat getirdiğinde tarih 1986 yılını işaret ediyordu. O günden bugüne geçen 24 yıla yakın sürede ki deneyimimi de dahil ettiğimde neden mütevazi olamayacağımı sanırım anlatmış olurum. Bunları neden anlattığıma gelince; Burada herkes sadece uzmanlığı konusunda bilgilendirme yaparsa çok daha doğru olacağı kanaatindeyim. Ben müraacat ettiğiniz yerin benim gibi olduğunu düşünerek sizden bilgi rica etmiştim ama sitelerini inceleme fırsatı bulduğumda uzmanlık alanlarının daha geniş bir sahada olduğunu gördüm. Bunlardan birisinin de cild bakımı / kremler olduğu sertifikalarından anlaşılıyor. Durum böyle olunca sizi bilgilendirmelerinin daha ziyade bu yönde olması son derece doğal. Benim bu konuda onlara rağmen görüş bildirmem ise ne kadar doğru olur... Belirtmem gereken tek şey ise uygulamalarım neticesinde hanımlarımızın detaylı bir cild bakımına gereksinim duymadıklarıdır.
Cihazlar konusunda da aynı doğrultuda görüş bildirmek zorundayım. Eğer ki cihaz tanıtımı yapan bir firma elamanı olsaydım sorularınıza yanıt vermeyi uygun bulabilirdim. Ama değilim. Hatta bu konuda gelişime açık da değilim. Nedeni ise bu konuda da hiçbir gereksinimim olmaması. Yaklaşık 10 yıla yakın süredir kullandığım cihaz bana ve uygulama yaptığım hanımlarımıza yeterli geliyorsa ve edineceğim yeni model cihazlarla mevcut verimliliğimde değil gelişme gerileme olabileceği endişesi taşıyor isem sizce bir arayış içinde bulunmalımıyım. Belki insafsızca olacak ama ben cihazlarda ki bu gelişmeyi, göz boyamaya yönelik insan psikolojisinden istifade ile tüketim sömürüsü olarak değerlendiriyorum. Ancak mutlaka öğrenmeliyim diyorsanız birçok sitede bu cihazlarla ilgili çok detaylı bilgiler mevcut. Bu arada bu cihazları uygulayan ya da uygulatanların da burada bulunduğuna inanıyorum belki onlar size yardımcı olurlar.
Son olarak da " iğnelinin enbüyük avantajı seans aralarının uzun sürmeden tüylü gezmeden tedavi sürecinin geçmesi" şeklindeki ifadenize katılmadığımı belirteceğim. İğneli epilasyon yönteminde her hafta uygulama yaptırmak sanırım yeni teknoloji cihazların sonucu olarak gündeme geldi. Benim yıllardır tavsiyem sürenin olabildiğince uzun tutulmasıdır. En kısa uzatma süresi sadece yüz bölgesinde olabilir ki bu bölgede süre 15-20 gündür. Bunun nedeni ise yüz bölgesindeki tüylerin vücudun diğer bölgelerine göre çok daha hızlı büyümeleri, kıl kökü yoğunluğunun da diğer bölgelerden çok daha fazla olmasıdır. Tabii bir başka neden de uzatma zorluğudur. Diğer bölgelerde ise uygulamalar arası süre herne kadar kişiye göre değişse de en az 2-3 ay olmalıdır. iyi akşamlar.

paylaşım için teşekkürler,
iğneli de uygulamaya tüyler çıktıkça gidilmeli diye biliyorum.yani cımbızla alınabilir duruma geldiyse gidilmeli mi acaba? ben ilk sensımı bahsettiğim gibi yaptım 2.seansda dahi hertiüye uygulama yapılmadı.dolayısıyla alınmasını istediğim sha çok tüy var,yani yüzüm iyileşirse hemen gitmem daha iyi diye düşünüyorum,tabbi siz daha iyi bilirsiniz. iğnede daha kısa sürede gitmek avantaj derken sizde 15 gün demişsiniz aslında avantaj oluyor lazere göre çünkü lazerde ilk sens sonrası 1.5 2 ay bile beklenebiliyor tüyler çıksa dahi çünkü ücretlendirme aylık seansa göre tasarlanmış genelde... ve bu arada lazer uygulamasına başlanmadan çnce tüyler makinayla kökten olmayacak şekilde alınıyor ve bu herseanöncesi oluyor busırada tüyler sertleşip yoğunlaşıyor aslında.sonucu ancak 2. 3. sean sonrası görebiliyormuşuz,yani bu kötü.
iğnelide de en kötü yan seanslarda cilt daha fazla reaksiyon gösteriyor...

benim 2.seansımda böyle oldu,kızarıklıklar uygulama yapılan gözenekler hafif kabuklandı,,gerginlikle sızlamada soldu.

sorum şu ki,bi sonraki senasda akım artmalımı yoksa tüy yapısına göre mi olmalı?
ilk seansım 4-5 de çalışıldı sonraki 6.5 .cihazlar farklı olsada etki sonuç aynı sanırım ama bu derece,akım sonucu ve süreyi etkiliyor sanırım değil mi?

yani herkes bu işi sizin gibi ahlaki boyutuyla,manevi tatminle yapmayabilir... yani mesela kasıtlı düşük akım verilip ciltte hiç reaksiyon göstermeyip ;bizde oh pek acımadı,tedavi sürecinde bile iz yok deyip memnun olmak yerine,soru işaretleri taşımalıyız.ama bunu nasıl anlarız...?

ayrıca,dediğiniz gib iortalama 15 gün 1 ay süreyle tüyün çıkmasıyla seanslara tekrar geldiğimizde peki, cilt tam iyileşiyorken tekrar mı o kızarıklığı izleri taşıyacağız...

şimdiden merak ediyorum tecrübelerinize göre,ortalama yüz seansları ,yani gözle görülür sonuç alma ne kadarsürdü...kendimi ona hazırlamak istiyorum da.merak edenlerde vardır tabii.

sirinevlerde oturuyorum
yakinlarinda bana onerebileceginiz güvenilir hijyenik igne epilasyon merkezi varsa
lutfen benimle paylasin arkadaslar

hepinize sevgilerrrrrrrkaydirigubbakcemile5

sirinevlerde oturuyorum
yakinlarinda bana onerebileceginiz güvenilir hijyenik igne epilasyon merkezi varsa
lutfen benimle paylasin arkadaslar

hepinize sevgilerrrrrrrkaydirigubbakcemile5

??????

arkadaslar bahcelievlerde mümkünse sirinevler civari
hicmi yok bildik hijyenik temiz is cikaran bir yer

:1shok:

ben 8 seanstır lazer yaptırıyorum koltukaltıma.iyi güzel azaldı.tüyler inceldi.ama pek bitcege benzemiyo.igneli epilasyonamı gecsem artık karar veremedim.siz ne dersiniz
Eğer azalma yakaldı isen seansların başarılı geçmiştir ama kalan kılların rengi sarı,kızıl,beyaz vb renk varsa senin artık iğneli epilasyon veya rf iğnesiz epilasyona geçme zamanın gelmiştir hiç bir lazer sistemi bu kalan renkte kılların renk pigmetini görmez...
böylelikle paran boşa gitmez...
son bir not eğer bu kadar seans yaptı isen gittiğin kuruluşu değiştir sana tamamen duygusal yönden işlem yapmışlar bu saate kadar bitmesi lazımdı...

tüm lazer yapılan yerlerde lazer en az 8 seans yapılıyor

sizin yazılarınızla çok umutlandım kanron yağınıı merak ediyordum bende başlıyacağım 2 hafta oldu iğneli epilasyona başlayalı beyaz ve çok sert kıllar bıyık bölgesine yaptırmayı duüşünmüyorum çok acıyor beyaz olduğu için lazerde olmuyor ne yapabilirim fikriniz varmı

Ben Tam iki yil laZer epilasyona gittim tum vucut ama inanin hicbir faydasini gormedim.Verdigim parayi birakin aldigim isina aciyorum.Sonra anneminda daha once gittigi igneli epilasyoncuya
Gittim bir yilda koltuk altim genital bolem kaslarim gobegim parmak ustlerim gogus ucum cene altim komple bitti en son bir ay once biyik bolgeme yaptirdim jetakoinle kadin derime guvenip bibucuk saat calisti biyik bolgesinde ve yogun geldi saniim o yizden bayagi karardi mayisin sonunda dugunum var suan o lekeyi gidermek icin tdavi uygiluyorum o yuzden epilasyona ara verdim ama dugunden sonra mutlaka kollaim ve bacaklarimada gidicem igneli aciyor ama acisini hissetmiyorsunuz yuz ve kas haric her yerinizi jetakoinle uyusturuyorlar biyik bolgesinide disci uyusturuyor lazerde daha cok hissediyordum ben gunde 7 tane jetakoin yapabiliyorlar.İgneli kesin cozum
Ama yaptidiginiz kisi profosyonel olmali.Lazere bosuna para harcamayin aldiginiz isina yazik bence.

sana kesinlikle katılıyorum
aynısı benim başıma geldi.tüm vücut gittim evet azalma oldu fakat biten hiç biyerim olmadı.sonrasında iğneliye başladım.
k.altım,çene bitti
kollar % 95 bitti
bacak% 80 bitti
genital% 90 bitti

valla iğneliye eski yöntem diyolar ama en kesin çözüm bu.
lütfen lazere gidip paranızı çöpe atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…